Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב שקיבלו אחד כזה מהמושכרים של אלדן, אבל זה לא הופך את זה לשימוש קבוע ברכבים האלו,

כנראה שמפה לאוזן... ושמועות מתגלגלות - וכולנו יודעים איך זה, מחר מישהו בתחנה אחרת יתבלבל

ויגיד שהמשטרה מכניסה אקספלורר (במקום לומר "אדג'") ואז תתרוצץ שמועה חדשה שמכניסים אקספלורר

כמו של החבר'ה הגדולים, אמריקאים, (ההם שיודעים באמת איך לעשות חוק, סדר, ושיטור)

2011FordPoliceExplorer_3.jpg

וכן כל התמונות בהודעה הקודמת הם של משטרת אוסטרליה, אני לא יודע מה בדיוק המוח

שעומד מאחרי הצביעה הזאת, יכול להיות הם של ערים שונות/איזורים שונים, כמו בארה"ב

לכל עיר יש את מטה המשטרה שלה ואת סכימת הצביעות לניידות שלה, אבל האוסטרלים

לקחו את זה ממש רחוק, וצבעו את רכבי אכיפת החוק שלהם בצבעים שלא היו מביישים מכוניות

מרוץ של הנסקאר/ראלי,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר ניידות משטרה אז כאלה...

הסאאב 9-5 החדשה בשירות משטרת שבדיה.

מצוייד במנועים 2300 טורבו 250 כ"ס או 2800 טורבו 306 כ"ס. גם חסכוני, גם מהיר, גם ירוק ולא מזהם.

4197501218_6a07725847.jpg

Saab-1.jpg

saab-polis1.jpg

specialcars_small.jpg

Swedish_police_car.jpg

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
אם אתה שוטר וכך אתה כותב, אז אני מעדיף לעצור כאן ולא לכתוב עוד...

ביום שתזיז את הישבן ותלך להתנדב למען הציבור, תוכל אולי להרשות לעצמך לכתוב עוד. בינתיים תן כבוד.

למי ששכח זה פורום רכב. כאן זה המקום להתלהב מרכבים, מכל מיני סיבות. אני בטוח שאם כל אחד מכם היה מקבל רכב "שווה" בעיניו מהעבודה, הוא היה מתלהב.

ואם מישהו ראה שוטר אמריקאי, עם הניידת המשופצרת והשוטגאן הממותקן בדשבורד מקדימה, הוא יודע שהווסאח זה חלק מהפוזה הנזקקת לשוטר.

וגם אם לא, אין בין זה (להנות מזה שאתה נוהג על רכב מרשים) לבין היכולת לבצע את העבודה שלך כמו שצריך, שום קשר שלילי, בהכרח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אולי במסגרת הסיוע האזרחי האמריקאי הפילו עלינו גם את התיק הזה.

ואם בגלל הבטחון שהרכב הזה נותן ליושבים בו יעצרו גם איזה X 6 שחר חרה דיינו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טוב, חברים. אני לא מבין מאיפה הבאתם את הרעיון שאני מחלק דו"חות, אבל שיהיה. אני אף פעם לא נתתי ולו דו"ח אחד, אז אתם יכולים להירגע.

אני תמיד אכפתי כלפי כלל האזרחים אותם אני פוגש, ולא פעם ולא פעמיים גם אזרחים ראו ניידת שעוצרת לעזור. לא פעם החלפתי גלגל למישהו, ולא פעם עזרתי למישהו להניע - למרות שאסור. מי יגבה אותי כשאני עוזר למישהו להניע, ומישהו גנב לי את הניידת? מי יגבה אותי כשמישהו יגנוב את הניידת בזמן שאני מחליף גלגל למישהו?

אתם בוחרים להסתכל על השוטרים, המתנדבים והמשטרה בעין לא נעימה, משתדלים להצר את הראיה לראיית צינור שמסתכלת רק על מה שרע. אז אם שוטר או מתנדב מרביץ מהירות, אבל גם עוזר לאזרחים, ולא פעם שמעתי תודה רבה, ואתם בוחרים רק לראות את הרע - אז חבר'ה - צר לי.

צר לי לחשוב ששוטר במדינה הזו, שגם עוזר בחלק מהמקרים, ולא רק מזמבר בדו"חות, ולא רק מתעלל באזרח הקטן, ייחשב כמי שעשה פשע גדול בכל פעם שיעשה משהו, אז חבל.

וההדגמה בין מהירות לבין פדופיליה - חבר - יצאת מכל פרופורציה. אתה חולני. אני מתנצל.

תאמינו לי, שאם היה לי רכב פרטי משלי, גם איתו הייתי נוהג איך שאני נוהג. אני לא מתלהב מהכחולים שיש לי על הגג. אולי אני מרשה לעצמי טיפה יותר, אבל לא חותך אנשים, לא עוקף בלי לשים ז**, לא מתנהג בביריונות.

אני שלם עם מה שאני עושה, כי אני יודע שאני לא פוגע באף אחד. אם מישהו נפגע, אני מתנצל. אבל אני אף פעם לא פגעתי באףף אחד בצורת ההתנהגות או הנהיגה שלי.

שבת שלום.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שמו מצלמות חדשות אז יש כסף לקנות ניידות חדשות :-)

חבל שלא מביאים פרארי אני בטוח שיעשו להם מחיר טוב אם הם יזמינו כמה יחידות .

פורסם

למה לעזאזל הבזבזנות המסריחה הזאת.?

למה שוטר צריך לנד-קרוזר או פורד אדג', אלה רכבים של 300K ש"ח?!

מה רע בטויוטה היילקס, גם היא יקרה (200K), אבל ניחה, מבין שאתה צריכים סוסי עבודה.

בזבזנות מגעילה של המיסים של האזרחים התמימים, שהממוצע שאני רואה על הכבישים זה רכב של 20K מקסימום לכל פועל (חוץ מרכבי חברה).

גועל נפש זה מה יש במדינה הזאת.

היו צריכים להביא לכל השוטרים טויוטה קורולה ב120K, גם לשטח היא נכנסת, לא קורה לה כלום.

פורסם

אני לא דובר של עיריית ראשון לציון, אבל בעיקרון עיריית ראשון שוכרת/ליסינג רכבים מסוג מזדה 3.

יש רק ג'יפון אחד 4X4 שפעם היה טוסון ועכשיו הוא ה-IX35 וזה לטובת כל אותם אתרי בנייה וכו' שאליהם הרכבים הרגילים לא יכולים להיכנס.

ממה שהבנתי, הרכב הזה בנוסף לא ממומן על ידי העירייה אלא יש השתתפות של קבלנים מסויימים בעלות ההשכרה שלו. (לי זה היה נשמע כמו פרוטקשיין שהעירייה לוקחת אבל שיהיה). זה לא ודאי ב-100%, רק שמועה שהגיעה לאוזני מפקח כלשהו.

פורסם

מה רע בטויוטה היילקס, גם היא יקרה (200K), אבל ניחה, מבין שאתה צריכים סוסי עבודה.

בזבזנות מגעילה של המיסים של האזרחים התמימים, שהממוצע שאני רואה על הכבישים זה רכב של 20K מקסימום לכל פועל (חוץ מרכבי חברה).

היו צריכים להביא לכל השוטרים טויוטה קורולה ב120K, גם לשטח היא נכנסת, לא קורה לה כלום.

150K ללנדקוזר בלי מיסים. והם עוד מקבלים הנחות.

100K להיילקס בלי מיסים.

פורסם
150K ללנדקוזר בלי מיסים. והם עוד מקבלים הנחות.

100K להיילקס בלי מיסים.

כמו שהצבא קונה רכבים עם מיסים,

ככה גם המשטרה,

30% מהתקציב שניתן ע"י משרד האוצר חוזר למשרד האוצר ע"י מע"מ ומס שהצבא/משטרה משלמים.

----

פורסם

חבר׳ה נראה לי שהנושא יצא מפרופורציה,אל תשכחו שמדובר במתנדב,שנותן מעצמו למען הציבור ללא תשלום,ועל זה מגיע לו כל הכבוד.

גם אם הוא מרשה לעצמו 120 בירידות של מעלה אדומים,ובחיית ראבאק,מי מאיתנו לא?

פורסם

אביאל פה קבור הכלב!!

בירידות של מעלה אדומים כולם מרשים לעצמם 120 כי זה הגיוני כמו גם בירידה הענקית של 443 כשהכביש מתחבר לכביש 1.

2 בעיות יש עם העניין הזה:

1. בירידות האלה עומדים שוטרים שתופסים אותך, בכוונה במקום הזה! ואני לא אומר תופסים על 130 ומעלה - גם על 119 תקבל דו"ח וזה מרתיח!

2. המתנדב עליו אנחנו מדברים נוסע הרבה מעל 120 לפי מה שהוא מספר.

Bimmer

פורסם

תרגע קצת , המשטרה מקבלת הנחות ובטוח שלא קונה במחיר של צרכן פרטי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לשוטר/מתנדב אלרואי,

אני אשתדל לכתוב בכדי להסביר ולהבהיר ובלי לפגוע ככל האפשר. אני אדבר כאן רק בנוגע למה שלדעתי הם הרוב ולא ליוצאי הדופן שבאמת מכבדים את המוסד לשמירה על החוק. אוסיף ואציין גם כי איני נהג פרוע, אין לי צבירת נקודות ברישיון וגם אין לי שום תיק במשטרה או כל דבר אחר. אני רואה את עצמי כאזרח שומר חוק, טוחן מילואים ומשלם הרבה מאוד מס:

לדעתי אתה ומרבית חבריך כחולי המדים פשוט לא מבינים שני דברים בסיסיים:

1. איך אתם אמורים להיתפס בעיני הציבור.

2. איך אתם באמת נתפסים בעיני הציבור.

לצערי, לדעתי כיום מרבית השוטרים (לדעתי לפחות כ 60% ) בהם אנו נתקלים ביום יום הכוללים שוטרי תנועה בכביש ושוטרי סיור כנותני שרות לאזרח, פשוט לא מספקים את הסחורה. לא פעם נתקלתי בשוטרי תנועה שדיברו אליי כמו אחרוני הפרחחים ברחוב -"אני אראה לך מה זה ..", "תן ת'רשיונות ואל תבלבל את המוח" ועוד, כשהם לא מבינים שמשפטים כאלה כלל לא אמורים לצאת מפיהם.

או לחלופין סגן מפקד תחנה שבגלל שסרבתי לחתום לשוטר שלו על נייר הזוי צרח עליי אמר לי שאם הייתי עובד שלו הוא היה עושה כך וכך - וזה קצין משטרה שטיפל'ה הרגזתי אותו ועוד שניה היה מכניס אותי למעצר בגין התחצפות לשוטר בעת ניסיון לא מוצלח למילוי תפקידו.

1. אתם חושבים שמדים כחולים הם סמל לעליונות חברתית/כוח/הרתעה/זכויות יתר ורק בזכותכם המדינה שורדת עד עכשיו.

2. בפועל אתם נתפסים כמארז של עפרונות לא מחודדים בעטיפה בריונית כחולה ואף משתדלים מאוד להוכיח לכולם שזה נכון.

כוח האדם שמתגייס למשטרה ובמיוחד לזרועות שבאים הכי הרבה במגע עם האזרח הוא ברמה ירודה מאוד ולכן כל העליהום עליך. אתה אפילו לא מבין שכשוטר (גם אם מידי פעם נסעת מהר) אסור לך לעולם להתפאר בכך, שלא לדבר על להתרברב בכך בפני מאות ואלפי צופי פורום ועוד בענייני רכב. אל תיעלב יותר מידי אבל אתה פשוט לא מבין את המהות של מה מייצג התפקיד שלך ומכאן גם לא מבין למה אנו רואים את התבטאויותך בכזאת חומרה, מה שמסביר את העובדה שאינך מבין איך אתה באמת נתפס בעיני הציבור.

אני מציע שתשתדל תמיד לנסוע כחוק לפחות ברכב המשטרתי שמחייב יצוגיות וגם אם לא, אז אל תטרח לספר לנו על כך.

שבת שלום

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...