Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, אחרי שהחנתי את האוטו באתי לסגור את החלון הקדמי בצד הנהג, כשהוא הגיע לסוף שמעתי מין טיק כזה,

פתחתי את החלון לראות שלא נשבר כלום ואז פשוט החלון נפל, ניסיתי להרים אותו אבל החלון פשוט רץ על ריק.

לכן פתחתי את הריפוד של הדלת, ואת המנוע פירקתי משם וראיתי שלמנוע מחוברים חוטי ברזל כאלה כמו של בלם של אופניים.

אב לכל החוט שם התבלגן על המנוע וקצת התעקם, והצד השני יצא בכלל מהגלגל שאוסף את החוט.

עכשיו לשאלתי, ניתן לסדר את זה בכוחות עצמי? לאן הצד השני של החוט שיצא מהמקום צריך להיכנס?

במידה ואני הולך לבעל מקצוע, הוא יכול להחליף רק את החוט בעלות נמוכה או שצריך לרכוש מנגנון חדש עם החוט בתוכו בעלות גבוהה?

דבר נוסף, אבקש המלצה לבעל מקצוע, שמטפל בדברים האלה בעלות סבירה ומקצועי, באזור רמלה\לוד\רחובות עדיפות. או במקרה אחר לבעל מקצוע טוב יותר תל אביב\מודיעין\ראשון וכל גוש דן בכללי, אני מוכן להרחיק בשביל מחיר ואיכות :)

אשמח לתשובות מהירות מהמומחים פה מכיוון שהחלון שלי לא זז ומקובע במצב סגור עם מברג, שגורם לי לנדודי שינה, עקב חששות לרכב ולתוכנו. :lol:

תודה מראש,

עמית.

פורסם

רוב הסיכויים שנשבר שם איזה גלגל פלסטיק או משהו בסגנון. אם החוט התעקם צריך להחליף גם אותו. לתקן לבד ולהחליף תגלגל פלסטיק זה בעיה .אבל אם רק החוט נקרע שזה סיכויי נמוך מאוד אז מצבך מצויין חוט חדש קצת גריז וגמרנו.

תיקון כזה עולה בערך 250 שקל. לי זה קרה באקסנט קניתי מנגנון חדש ב220 שקל. לא יודע כמה זה בלנטיס אבל שווה לבדוק זה מאוד קל להרכיב . בהצלחה

פורסם

לפי מה שראיתי הגלגל שלם ומסתובב כמו שצריך, רק החוט שם התחרבש והתחיל להיפרם ולהתעקם.

ניתן להרכיב אצל בעל מקצוע חוט חדש ושלום על ישראל?

אבקש גם המלצות, ועוד תגובות של יודעי דבר.

שוב תודה,

עמית גלאם.

פורסם

בעברי הייתי מטפל במנגנוני רכבים,אז יש לי קצת מושג בנושא

וביגלל שהרכב ישן יש לך לדעתי 2 אפשרויות.

1. ללכת לבעל מקצוע שיסדר לך את המנגנון ויבדוק שהמנוע לא נפגע בדרך,תתפלא אבל גם זה קורה.

2.ללכת ולקנות הכול מפירוק

האפשרות ה1 עדיפה לדעתי,גם כי זה משופץ ואני בטוח שזה לא רק הכבל אלא נשבר שם עוד רכיב מפלסטיק ולכן זה קרה

וגם תקבל אחריות של עד שנה על התיקון.

לדעתי זה לא משהו שתצליח לתקן לבד בגלל הקושי שבדבר,אני בעד עשה זאת בעצמך כל עוד זה לא פוגע בבטיחות.

אני לא חושב שאתה צריך לחפש בעל עסק בנרות,כל בעל עסק ידע לתן לך את זה ולא ישתלם לך כספית לעבור מאחד לאחר בישביל כמה שקלים שתוציא על הדלק בסוף. המחיר הוא באזור ה250 - 300 שקל אם אתה מביא לו את החלק אם הוא ירכיב אז זה סיפור אחר

בהצלחה בכל דרך שתבחר וחג שמח כמובן!

פורסם

שלום לך לא אמרתה לנו אם פרקת את המנגנון מהרכב אבל לפי ההסבר שלך אני מבין שלא. אז בוא נעשה סדר בדברים על ראש המנגנון יושב לו מין סהר (חצי ירח) מפלסטיק בצבע צהוב שבתוכו רץ הכבל והוא משמש גם בתור מסילה לכבל וגם מותח אותו ברגע שהוא נשבר (הרעש ששמעתה) אז החלון נופל והכבל נימשך למנוע של המנגנון ומתחיל להתערבב ניתן לשפץ אותו על ידי החלפת החלקים שנשברו (הסהר הצהוב (יש 2 תחתון ועליון ) הכבלים (יש 2) וכמובן הגלגל מנוע שכול הכבל יושב עליו ) תיקון כזה עולה בסביבות 400 ש'ח לפני מע'מ

פורסם

תודה חברים,

אז עידכון למען שהדורות הבאים ידעו את התשובה כשיחפשו באינטרנט.

פניתי היום לאיזה חברה ששולחת מישהו עד לבית הלקוח, מאוד מקצועים, הגיע בחור, פירק את זה שתי דקות, החליף את כל החוטים לחדשים, ואכן את החצי סהר הצהוב הזה שנשבר, והמליץ לי לשים על כל הגומיות ברכב ובפרט על החלונות ספריי סילקון שירכך את הגומי.

כל התיקון עלה 350 ש"ח כולל מע"מ.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...