Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני להחליף מחר את נוזל הקירור,רציתי לשאול כמה מיכלים של נוזל קירור G12 אני צריך לרכוש?

מה הכמות המדויקת שיש במערכת סה"כ.

לגבי ניקוז של המערכת הבנתי שאין צורך,רק למלא את הנוזל,להניע את הרכב כמה דקות ובמידה וחסר מים להוסיף.

הרכב הוא פאסאט 1.8T שנת 2002.

תודה.

פורסם

לדעתי יש למהול G12 ביחס של 50:50 למי ברז.

יש לבצע ניקוז אויר.

מפנה אותך לשרשור בדיוק בנושא זה- קרא אותוhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=181084

כמו כן, אם לא תסתדר פנה לחבר הפורום מרק10, הוא יוכל לעזור לך.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

הנוזל G12+ שמוכרים עכשיו מוכן לשימוש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין G12+ אלא G12++ ויש למהול אותו במי ברז ביחס של 50/50.

עלייך לנתק את הצינור התחתון מהרדיאטור וגם מהתרמוסטט ולהוציא את התרמוסטט בכדי לרוקן את מערכת הקירור מנוזל קירור.

חשוב להחליף את האטם של התרמוסטט לפני ההרכבה.

איזה כייף לי :)

פורסם

הנוזל שמכרו לפני כמה חודשים בצ'מפיון היה G12++ מוכן לשימוש. הוא היה בבקבורים הרגילים.

יש כמה גירסאות לאותו נוזל קירור?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

G12++ מקורי חייבים לדלל. לא שמעתי שיש כמה גירסאות של הנוזל המקורי.

תבדוק את עצמך. אם נשארה לך הקבלה נוכל על-פי המק"ט לבדוק איזה נוזל רכשת.

פורסם

בקבלה של צ'מפיון רשום נוזל קירור מקורי. כאשר החליפו לי משאבת מים וצינור שמו את הנוזל המקורי (רכב מסוג פסאט FSI). אני שאלתי למה לא מדללים אותו, אמרו לי שזה מוכן לשימוש. ברכב הקודם שטיפלתי אצלם (גולף MK4) הם כן דיללו נוזל קירור במים.

פורסם

בקיצור אין לך שום הוכחה שהנוזל המקורי לא דורש דילול :-).

לא כול המכונאים בצ'מפיון/פליקס יודעים שיש צורך לדלל את הנוזל.

צילום/מק"ט יעזור לי לפענח את התעלומה.

פורסם

אין לי את הבקבוק, הספקתי כבר להחליף רכב.

מק"ט:

012-774 ובסוף M2 (לא מצליח להקליד את זה יפה, הסדר של אותיות ומספרים משתנה במקום - יש רווח)

פורסם

תודה רבה לכולם,

למה יש צורך לפרק את הטרמוסטט?

ברצוני רק להחליף נוזל קירור,לפתוח את הברז בצינור התחתון,להוציא את המים ולהחליפם בנוזל קירור המקורי.

לפי מה שהבנתי אין צורך בניקוז בגלל שמיכל העיבוי נמצא בגובה.

תודה לכולם.

פורסם
אכן קיים גם נוזל מוכן לשימוש שהמק"ט שלו :

G 012 774 M2

זה די חדש אצל צ'מפיון.

אני רואה שזה ליטר וחצי, הנוזל הלא מהול הוא ליטר לא? וכמה עולה בקבוק שכזה ? תודה.

פורסם

המחיר הוא משהו כמו 40ש"ח לבקבוק.

• תוכן חדש...