Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם טרמוסטט של אודי A4 1.8 יתאים לדגם הספציפי? (מצאתי באיביי בעשירית מחיר... אין 2 ליטר)

המחיר הנדרש בחברה הינו 1250 לא כולל עבודה

חליפי במוסך לא מורשה 750 לא כולל עבודה

אשמח לתשובות

חג שמח

Golf 2008 MK5

פורסם

למיטב זיכרוני בדגמים האלה מותקן תרמוסטט בעל פיקוד חשמלי ולכן המחיר כה גבוה.

התרמוסטט שמותקן ב-A4 קוד מנוע ALT מותקן גם במנועי 1.6L/1.8L/2.0L אבל אני מציע לך לבדוק תחילה על איזה קוד מנוע מדובר במנוע 1.8L.

אם המחיר הינו עשירית מהמחיר של תרמוסטט מקורי אני הייתי אומר כבדהו וחשדהו.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

הטרמוסטט של מנוע ALT הוא חשמלי והוא מובנה בתוך יחידה גדולה יותר שהיא בית הטרמוסטט .

של מנוע 1.8 לא יתאים לך כי זהו טרמוסטט מכני .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון, במנועי 1.8L טורבו קוד מנוע AVJ,AMB,BFB התרמוסטט חשמלי והוא אותו דבר כמו במנוע 2.0L.

תבדוק את עצמך או שאני טועה.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה לכם

האם חובה להשתמש במקורי, או שמא חלק זה לא קריטי כמו חיישן הלמדה הידוע לשמצה ברכבי קונצרן VAG?

לילה טוב

Golf 2008 MK5

פורסם

המק"ט שלך זה 06B121111K תשווה למה שרשום אצלך על החלק , באתרים בחו"ל המחיר כ 100 $

בארץ תשיג חליפי במחיר יותר זול בדוק בחנויות לחלקי חילוף .

• תוכן חדש...