Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפוליסה התקנית קובעת שאין להאריך את הביטוח ללא הסכמה של המבטח בכתב , לא מדובר על הצורך בהסכמה של המבוטח!!

ואכן בטיוטה שעליה דנים כבר שנים מדובר כי יהיה צורך בהסכמת שני הצדדים , אבל כמדומני שהיא עדיין בגדר טיוטה.

וחברות הביטוח אכן עושות זאת כדי שהמבוטח לא יישאר ללא ביטוח ומבטלות את החיוב כאשר הן נדרשות לכך על ידי המבוטח.

בינתיים הכסף עובד אצלם :lol: שעות נוספות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תומר וישה - כל גביה של תשלומים בגין פוליסת ביטוח שחודשה באופן שכזה מנוגדת לדין. כבר הוגשה תובענה ייצוגית כנגד ביטוח ישיר בגין התנהגות זו בדיוק.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

הדין עדיין לא שונה למיטב ידיעתי , וזה שהוגשה תביעה ייצוגית עדיין לא אומר שזכו בה.

יש לך במקרה עליך אסמכתא לכך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

דווקא חוק חוזה ביטוח (סעיף9) והוראות המפקח על הביטוח (לפחות לפי פרשנות המבקשים) אוסרות על נוהג זה.

אין לי כרגע את בקשת האישור ב"שלוף", אבל מספר התיק הינו 12963-12-11

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אז ככה ביטוחי ישיר ביטלו לי את הפוליסה אחרי שלל "סוכריות" בפייסבוק שלהם. התקשר אלי נציג ואמר שלא הבנו את הנציגה והם מבטלים לנו עכשיו את הפוליסה.

לסיכום אני ממליץ לכולם להזהר מ-9000000 ומביטוח ישיר.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

זה נושא קצת אפור, כי החברות מחוייבות לבטח לקוח שלא הצליחו ליצור איתו קשר, וזה כדי למנוע את חוסר

ביטוח הרכב במקרה של שכחה, נסיעה לחו״ל, אשפוז, או כל דבר אחר. הסיבה היא שקרו מקרים כאלה

בעבר, ואנשים טענו שלא יכלו מכל מיני סיבות לחדש את ביטוח הרכב, ושהם היו בטוחים שזה אוטומטי.

הבעיה היא שחלק מחברות הביטוח מנצלות את זה, ומחדשות באופן חד צדדי, בלי לבדוק יותר מידי מול

הלקוח. לכן תעשו לעצמכם כלל, חידשתם בחברה אחרת, שלחו פקס לחברה הקודמת בו אתם מודיעים

מפורשות שאינכם מעוניינים בחידוש הביטוח.

פורסם
זה נושא קצת אפור, כי החברות מחוייבות לבטח לקוח שלא הצליחו ליצור איתו קשר, וזה כדי למנוע את חוסר

ביטוח הרכב במקרה של שכחה, נסיעה לחו״ל, אשפוז, או כל דבר אחר. הסיבה היא שקרו מקרים כאלה

בעבר, ואנשים טענו שלא יכלו מכל מיני סיבות לחדש את ביטוח הרכב, ושהם היו בטוחים שזה אוטומטי.

הבעיה היא שחלק מחברות הביטוח מנצלות את זה, ומחדשות באופן חד צדדי, בלי לבדוק יותר מידי מול

הלקוח. לכן תעשו לעצמכם כלל, חידשתם בחברה אחרת, שלחו פקס לחברה הקודמת בו אתם מודיעים

מפורשות שאינכם מעוניינים בחידוש הביטוח.

+1

כל עוד הם מבטלים, אז מאיפה שאני רואה את זה הם בסדר גמור.

יש הרבה אנשים שחיים בחוסר מודעות למציאות ולחדש ביטוח זה לא משהו שהם יזכרו לבד.

לצורך העניין:

אם הם לא תפסו אותי בטלפון, ואני מטומטמת ונגמר לי הביטוח, עדיף שיחודש אוטומטית מאשר יתבטל.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
בנושא לא קשור אבל דומה, הבנק שלי הזמין לי אשראי של אמריקן אקספרס למרות שאמרתי להם בפירוש שאני לא רוצה.

כל זמן שלא חתמת על כך שקיבלת את הכרטיס, אינך מחויב בדבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

החוק הוא מאוד שחור לבן:

חידוש ביטוח חייב להיות מלווה בהסכמה מפורשת של הלקוח לחידוש הביטוח.

כאן החוק לא מתייחס להסכמה בכתב או בעל פה.

אם הביטוח יחודש בעל פה והלקוח יטען גם אחרי חצי שנה שלא ביקש את חידוש

הביטוח, חברת הביטוח חייבת להחזיר הכסף.

אגב, לידיעתכם המפקח על הביטוח כבר התחיל לעשות ביקורות אצל סוכני הביטוח בנושא הזה.

פורסם

עד היום היה הנוסח הזה בפוליסה התקנית

21. הארכת הביטוח

כל הארכה של תקופת הביטוח על פי פוליסה זו טעונה הסכמה מפורשת בכתב של המבטח.

שר האוצר חתם לפני 10 ימים על תקנות חדשות שישנו את נוסח הפוליסה התקנית. התיקון ייכנס תוך 6 חודשים מיום פרסומו ברשומות, ובסעיף הרלבנטי ייכתב כך

21. הארכת הביטוח

כל הארכה של תקופת הביטוח על פי פוליסה זו טעונה הסכמה של המבטח ושל המבוטח.

שימו לב כי המילה בכתב הושמטה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לי זה דווקא לא קרה עם 9 מיליון.

כשהביטוח על הרכב הקודם שלי עמד להסתיים קיבלתי מהם שלל מיילים וטלפונים עם הצעות לחידוש.

קצת אוף טופיק:

זה כן קרה לי עם סלקום, שאמרתי במפורש שאני לא מעוניין בביטוח לגלקסי, ובכל זאת עשו לי ביטוח לגלקסי. :lol:

עוד קצת אוף טופיק, קרה לי עם אורנג' שהבהרתי שאני לא מעוניין בביטוח, יום אחרי זה מתקשרים לאמא שלי (שהיא בעלת החשבון), אומרים לה שדיברו איתי והסכמתי לבטח את הטלפון אז היא נתנה אישור, מיותר להגיד שאיימנו בתביעה..

ונחזור לטופיק עצמו:

לי אישית יהיה יותר נוח שהם יחדשו אוטומטית, אבל כן זה בהחלט מציק אם בחרת לעשות ביטוח במקום אחר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

על הנוחות הזאת אתה מוכן לשלם עוד 2000 ש"ח לשנה על הביטוח?

הרי הם יכולים לחדש לך את הביטוח מבלי שתדע כמה הוא עולה ולהכניס שם מחיר מטורף, גם אז תגיד שזה נוח? בנתיים התשלומים יורדים עד שאתה מתחיל לעשות סקר שוק ועד שהם מבטלים את הפוליסה וכ"ו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למרות שזה נראה איכשהו הגיוני החידוש האוטומטי בגלל מצב של שכחה ונסיעה בלי ביטוח,

אני רואה את זה פסול מצד החברה.

אם הלקוח שכח ונוסע בלי ביטוח זה על אחריותו בלבד ולא החברה צריכה להיות צד בעניין הזה.

שיתנו אופציה מראש לחידוש אוטומטי או לא ונגמר הסיפור.

קיצר כרגיל בישראל "נקח לך את הכסף כל עוד לא תוציא את הנשמה ותגיד אחרת"

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

תקופה נסיתי את אחת מחברות הביטוח הישיר

קיבלתי למייל תזכורת כחודש לפני , הגיע מועד החידוש נא תן הוראותיך , וכל שבוע תזכורת לתזכורת, וחידשתי.

בשנה שהחלטתי לא לחדש הריטואל חזר על עצמו ולא הודעתי להם, ןחידשו לי.

שיחה אחת תוך רבע שעה היה לי אישור ביטול והכסף הושב למקומו הנכון.

הנסיון מלמד כי יש לא מעט בעלי רכב ששוכחים , ועדיף ביטוח מאשר בלי ביטוח.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...