Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתה לי שיחה עם מכר בנוגע לצ'יטה, וסופר לי לתדהמתי את מה שהייתי יכול לגלות גם אם סתם הייתי נכנס לאתר שלהם - שהדבר המצחיק הזה עולה 1380 שקלים.

למי שלא יודע, מדובר בקופסת פלסטיק עם משדר GPS בתוכה שמחובר למעבד קטנטן עם זכרון קטנטן. בקופסה יש כמה אורות מהבהבים, שני כפתורים ורמקול. זהו, בגדול. אם לייצר את זה עולה יותר מ-50 שקל אני מוכן לאכול את הסמסונג גלקסי שלי.

בסיס הנתונים אמנם מתעדכן תדיר, אבל הוא בפירוש איננו שמור אך ורק ליצרנית הזו - כל חברה יכולה ליצור מאגרים של מכמונות ולהפיץ אותם - וייז ואייגו עושות את זה, ועוד הרבה אחרות.

אה, נכון, הצ'יטה יודע להגיד לי שהמצלמה נמצאת בזווית של 32 מעלות בגובה 3 מטר מעל המנהרה שליד אזור הבנייה. אכן מידע מרתק. היא גם מדברת, שזה פיצ'ר באמת חיוני לצורכי ההתחמקות מדו"חות המהירות. אה, יש גם עדכונים חינם לכל החיים! מעניין, גם הוייז שלי מתעדכן, והוא חינם מלכתחילה!

אז נכון, הצ'יטה עובד גם בחו"ל והוא גם לא דורש הפעלה בכל נסיעה. יש לו יתרונות. אבל דחילק - 1400 שקל?

יודעים מה קניתי ב-1400 שקל לפני שנה? את זה:

nd642.2.jpg

ויש לי עוד דוגמאות, אם תרצו.

לשם השוואה, המוצר בחו"ל ביחד עם עדכונים לכל החיים (זהה למה שנמכר בארץ, רק בלי דיבורים בעברית) עולה 120+50 דולר, כלומר פחות מ-700 שקלים - חצי מחיר. וגם זה יקר בשביל חתיכת דרעק שמתחבר למצת ועושה קולות כשהוא מגיע לנ.צ. מסוים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשביל זה יש לנו טלפון חכם עם WAZE (או כל אפליקציה אחרת בחינם) ובנוסף לזה V1.

בעידן הטלפון החכם לא צריך גלאי רדאר מבוסס GPS.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם אני עם וויז, לא מבין למה צריך צ'יטה?

הוא עושה בדיוק את אותו הדבר ואפילו יש לו פיצ'ר נוסף ושולי, הוא GPS! :roll:

הא, ודבר נוסף שאין בצ'יטה זה אזהרה ממשטרה בצידי הדרך, נכון ש50 אחוז מהזמן הדיווח כבר לא עדכני אבל מספיק פעם אחת שוויז צדק בשביל שזה יהיה שווה את זה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כבר כתבתי על זה מזמן שזה טיפשי לקנות בארץ את הצ'יטה.

כמו שאמרת - 120 + 50 דולר בארה"ב, ואם מביאים לך את זה אז גם בלי מע"מ.

וכדי לחסוך עוד אפשר להתחלק כמה חברים על אותו מנוי עדכונים, אין בעיה עם זה.

לי יש גם WAZE וגם צ'יטה, ואני לא מוכן לוותר על הצ'יטה.

קודם כל - לWAZE יש הרבה התראות שווא. בצ'יטה אני יודע שכל התראה זה 99% אמיתי ואני מאט בלי לחשוב בכלל.

אצלי הוא מכוון על רמת התראה הכי נמוכה - רק מצלמות מהירות.

את הWAZE אני צריך להפעיל באופן יזום ולא לשכוח. כשאני בשיחה אז אני לא שם לב אליו.

הוא שותה את הסוללה של האייפון בקצב מטורף, וגם כשאני מחובר למטען קצב הטעינה ממש איטי (10% בשעה בערך להערכתי, לעומת 40% בלי).

השמע שלו חזק ולא נבלע במוזיקה שאני שומע.

ובחו"ל אין לך פתרון טוב אחר כי אין לך חיבור לרשת.

אז המכשיר כן מומלץ - מאד לא מומלץ לקנות בארץ.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כל זה נכון, אלא שוויז זו תוכנה שמשתמשים מדווחים על ניסיון שונה איתה. יכול להיות שהניסיון שלך איתה מעולה. הניסיון שלי מחורבן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה שאותי מפליא זה, שלא נתקלת בדיונים על מחיר הצ'יטה בארץ שהיו כאן בפורום בעבר.

לא לכל אחד יש מכשיר שניתן להפעיל עליו waze. ואם אני לא טועה, המכשירים האלו לא מחולקים חינם בקרנות רחוב.

לי למשל יש מכשיר סלולארי ע"ח העבודה שמשמש אותי לשיחות ומסרונים. אפליקציות ושאר דובדבנים לא עושים לי את זה, מה גם שהמכשיר שלי לא תומך בהם. באופן עקרוני אני לא מוכן לממן שום חברת סלולר שמוצאת יותר מדרך אחת לעשוק את הצרכן, וזה נכון רק לגבי עצמי. לעומת זאת, אין לי ברירה ואני מממן את החשבונות של בנותיי המתוקות.

מכשיר צ'טה שרכשתי בחו"ל, וללא דמי משלוח, בהחלט נותן לי את התמורה לכסף.

פורסם

חיפשתי דיונים על מחיר הצ'יטה - לא מצאתי. אם היו - אני מתנצל.

מסכים שלמי שאין אפליקציות אחרות זה מכשיר שימושי. ההתרעמות שלי היא בעיקר על המחיר הלא הגיוני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הנסיעות ללא ספק בטוחות יותר עם ה-WAZE.. מקום העבודה החדש שלי בהחלט שיחק אותה עם האייפון 4 החדש + גלישה

של 2 ג'יגה שאני בין כה לא מגיע לחצי ממנה. מאז שאני משתמש ב-WAZE, אני כבר מתעצל לשים את הוולנטיין.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מחיר גליונות אוטו שוד לאור היום.

כמה כבר עולה להדפיס גליון 3-4 שח מקסימום אולי קצת יותר אם נייר הכרומו ממש איכותי.

אז למה לא מורידים את המחיר בדוכנים לחצי .

ממש שוד לאור היום.

פורסם
מחיר גליונות אוטו שוד לאור היום.

כמה כבר עולה להדפיס גליון 3-4 שח מקסימום אולי קצת יותר אם נייר הכרומו ממש איכותי.

אז למה לא מורידים את המחיר בדוכנים לחצי .

ממש שוד לאור היום.

אתה טוען שאוטו מרוויח אלפי אחוזים על כל גליון שהוא מוכר?

נו באמת, נסה למצוא דוגמה הגיונית יותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...