Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה פיתוח? המוצר הזה כבר קיים בשוק, זה לא שהיבואן בארץ הוציא מכשיר חדש לשוק!

זה בדיוק כמו שהוולנטיין עולה בארץ סביבות 4 אלף ש"ח, ובאיביי עד הבית זה עולה 450 דולר.

על זה מתקוממים, על ההפרש, הפרש גדול מאוד שלא מצדיק את עצמו. הרי כל ההבדל בין הצ'יטה היהודי לגוי, זה השפה שלהם, הבסיס נתונים זהה. אז תגיד לי אתה, כמה פיתוח יש בלתת לבחורה לדקלם כמה מילים בעברית ולהכניס אותם למכשיר?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם כך נשמח לקבל את הערכתך לעלות פיתוח מכשיר כזה.

פשוט אין לך מושג.

נסה לקבל הצעת מחיר לתכנון , פתוח, ייצור רק של קופסת הפלסטיק.

אין לי קשר ליבואן , אני גם מבין שלך אין קשר ליבואן או ליבוא באופן כללי.

כשתנסה ליבא מוצר הקשור לרכב לישראל ספר על חוויותך עם משרד התחבורה ומכון התקנים.

הגלאי צ'יטה הזה, הוא סה"כ מקלט GPS ויש בו תוכנה אשר מזהה את המיקום שלך ומתריאה בהתאם אם יש מצלמות או לא, להבדיל מ IGO שהיא תוכנה קצת יותר מתוחכמת ועולה פחות מהצ'יטה.

באיי ביי אתה יכול להשיג מקלט GPS במחירים של 60 דולר לפשוט עד 100 דולר הכולל מסך 7 אינץ', יש לציין גם הפשוט ב 60 דולר כולל את התוכנה IGO, מע' הפעלה חלונות CE ומעבד חזק. בצ'יטה אין את כל הדברים האלו.

בארץ, כזה שעולה 60$ באי ביי, אפשר להשיג ב 300 שקל של פוג'י קום ודומיו.

מה פיתוח? המוצר הזה כבר קיים בשוק, זה לא שהיבואן בארץ הוציא מכשיר חדש לשוק!

זה בדיוק כמו שהוולנטיין עולה בארץ סביבות 4 אלף ש"ח, ובאיביי עד הבית זה עולה 450 דולר.

על זה מתקוממים, על ההפרש, הפרש גדול מאוד שלא מצדיק את עצמו. הרי כל ההבדל בין הצ'יטה היהודי לגוי, זה השפה שלהם, הבסיס נתונים זהה. אז תגיד לי אתה, כמה פיתוח יש בלתת לבחורה לדקלם כמה מילים בעברית ולהכניס אותם למכשיר?

נעמיד דברים על דיוקם, וולנטיין חדש באיביי עולה 460$ ועוד משלוח של 40$ לישראל :wink:

לגבי הצ'יטה, החבילת עדכונים היא כוללת את כל המדינות התומכות, היצרן מוכר את הגלאי בארה"ב במחיר של 99$, המחיר הזה סביר לא יותר מזה, זה שהיבואן בארץ גובה מחירים גבוהים יותר אכן מקומם, אבל זה שיש טמבלים שמוכנים לשלם את המחיר? כבר משהו אחר.

הרי מחאה שקטה, זו מחאה שפשוט לא קונים אצלו. אם במידה והייתה מחאה כזו, אני בטוח שהמחיר היה יורד למטה.

זה בדיוק אותו דבר כמו עם הוולנטיין בישראל, כי זה כ"כ פשוט להביא אותו לארץ במחיר זול, סה"כ כמה הקלקות באינטרנט וקצת שכל.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

הדיון נכון, אבל הוא תקף לכל מוצר כמעט שקיים.

מה גם שיש לך חנויות בארץ שמוכרות מוצר מסויים במחיר איקס, וחנות אחרת שמוכרת אותו מוצר במחיר איקס/2.

אם יקר פשוט אל תקנה זה הכי טוב לא סתם הצרכן הישראלי החל להשמיע את קולו.

אנשים כמו יגאל שמחרטטים ומנסים להצדיק, זה בעיה גדולה שכן הם עוזרים להשאיר את המחירים בשחקים.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
דוגמא לא טובה. אתה מדבר על מגזין נישתי שאני בספק אם נחטף כמו לחמניות.

קח דוגמא טובה, נניח, למה עיתון מוכר עולה 7-9 ש"ח שעולה בערך שקל אחד (במקרה הכי קיצוני) לייצר?

מי שלא רוצה - שלא יקנה. זה לא מוצר הכרחי כמו דלק למשל.

מה גם שזה 7-9 ש"ח עם פרסומות, כאשר עיתונים אחרים, שגם בהם יש פרסומות מחולקים חינם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אם כך נשמח לקבל את הערכתך לעלות פיתוח מכשיר כזה.

פשוט אין לך מושג.

נסה לקבל הצעת מחיר לתכנון , פתוח, ייצור רק של קופסת הפלסטיק.

אין לי קשר ליבואן , אני גם מבין שלך אין קשר ליבואן או ליבוא באופן כללי.

כשתנסה ליבא מוצר הקשור לרכב לישראל ספר על חוויותך עם משרד התחבורה ומכון התקנים.

אני לא מומחה בתחום אבל אנסה להתייעץ עם אנשים שהם כן.

בינתיים, אתה מוזמן לספר לי כמה להערכתך צריך לעלות מכשיר שכולל: מעטפת פלסטיק עם שני כפתורים, מקלט GPS, יחידת עיבוד פשוטה, תצוגת אורות LED פשוטה, רמקול וחיבור להטענה ברכב. הערכה שלי, לפני שבדקתי באמת - 20-30 דולר במקרה הגרוע.

נכון, תכנון ופיתוח של קופסת הפלסטיק יכול לעלות 10-20 אלף דולר, אבל את זה עושים פעם אחת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה גם שזה 7-9 ש"ח עם פרסומות, כאשר עיתונים אחרים, שגם בהם יש פרסומות מחולקים חינם

עוד דוגמא לא טובה - מרבית העיתונים החינמיים בארץ (למשל ישראל היום) מפסידים כסף.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אם הם מפסידים כסף אז למה הם ממשיכים להפיץ? הרי לא נראה שהמטרה שלהם להיהפך לעיתונים למכירה..

אחח, התמימות... :wink:

אתה יושב? כי אני עומד להרוס לך עכשיו כמה אמונות בנוגע למוסר, הגינות ויושר. לצורך הדוגמא אשתמש בישראל היום, ברשותך:

ישראל היום נמצא בבעלות אדם עשיר מאוד שנקרא שלדון אדלסון. כמה עשיר? מיליארדים. ולא בשקלים.

אותו אדלסון אוכל לארוחת בוקר הפסד שנתי של כמה עשרות מיליוני שקלים על עיתון שבבעלותו. בתמורה הוא מקבל שופר חזק מאוד להפצת דעותיו והשקפותיו הפוליטיות, לקידום עסקים שהוא רוצה בטובתם ואסור לשכוח - להגדלת הטמטום שבקרב הציבור (לראיה העמוד האחורי של ישראל היום - גלעד לטפשות קולוסאלית). למה אתה חושב שקוראים לעיתון הזה הביביתון או עיתוניהו? :-P

חומרי קריאה:

אחד

שתיים

שלוש

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כי יש אינטרס להפיץ אותם. למשל "ישראל היום", עיתון שממומן על ידי אדם שתומך חזק מאוד בביבי.

הנה אתר נחמד שמתעסק בביקורת על עיתונות

עריכה - הקדמת אותי, רוני. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מכל מה שרוני כתב לך, זה מה שלקחת? שטוב שיש עיתון אחד בצד "שלנו"?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
החכמתי.

לא ידעתי על זה.......

אבל טוב לדעת שיש לפחות עיתון אחד בצד שלנו ולא של "שלום עכשיו" ושות':)

ואו, ואני ציפיתי שתגיד משהו כמו "אני לא מאמין, עד היום חשבתי שהעיתונות היא טהורה ואובייקטיבית ודואגת ליידע אותי אך ורק בעובדות. רק עכשיו אני סוף סוף מבין שאי אפשר להאמין לשום דבר שכתוב בעיתון". במקום זאת, מה שהבנת זה "היי! זה עיתון שאוהב את ביבי? גם אני אוהב את ביבי! איזה קטע מגניב! עכשיו סוף סוף אני יכול לקרוא דברים שכתבו אנשים כמוני, שאוהבים את ביבי! ולא דברים שחס וחלילה אומרים משהו חיובי על תנועות שדוגלות בשלום עם שכנינו אבל בעצם הן רוצות שהערבים ישתלטו על המדינה. חחחחח!!!!!!111אחדאחדשתיים"

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה קצת OFFTOPIC, אבל ידיעות והארץ מקדמים אחושלוקי אג'נדה משלהם. דווקא ישראל היום הוא המאוזן (כן, כן) בין העיתונים, משום שבנוסף לדעותיו שלו, הוא נותן לביילין ואחרים מהשמאל לכתוב בו. נכון שהארץ מידי פעם נותן לארנס להביע דיעה, אבל מיד יום/שבוע, ואיפשהו שם למטה בסוף העמוד...

אגב "הארץ", מאז שדנקנר רכש את מעריב ולקח להם כמה עיתונאים, הם לא מפסיקים לרדת עליו ב the marker. לא שזה לא מוצדק, אבל איפה היתם עד היום?

וגלובס? התמיכה שלו בלבני פשוט מגוחכת. זה העיתון היחיד למיטב ידיעתי שנתן לה לכתוב כפולה יום לפני הפריימריס, ועוד פרסם טור על למה זה בסדר שהיא לא עשתה כלום כל הקדנציה שלה. ממש ציפיתון ;-)

בקיצור - עדיף לא לקרוא עיתונים, כך לא תוזנו בדעות חד מימדיות ואינטרסנטיות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מסכים שזו בעיה שלא מוגבלת רק לחינמונים, אם כי הם יוצרים בעיה אחרת - הם דוחקים הצידה עיתונים אחרים ועשויים אף להביא לפשיטת רגל שלהם, מה שעוד יותר יפגע בחופש הביטוי ובזכויות הציבור.

בכל מקרה, אנחנו, הציבור, אשמים בכל הדברים האלה. אנחנו מקדשים את הטיפשות והעצלנות שמובילים לעיתונות הצהובה והמוטה. אנחנו קוראים רק מה שקולע בדיוק למה שחינכו אותנו ולא מנסים להבין דברים לעומקם. המציאות היא שמי שינסה לכתוב עיתון מאוזן, אובייקטיבי ונטול השפעות חיצוניות - בחיים לא יצליח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אולי לא הבנתי את הרעיון של למה להמשיך להפיץ אם אין רווחים מהדבר(ישראל היום), אבל שלא תחשבו שלא ידעתי שכל התקשורת בנויה על שחיתויות ואינטרנסים ושאי אפשר היום להאמין למה שאומרים בתקשורת.

אז על הרקע של ישראל היום לא ידעתי, זה לא אומר שאני לא מודע למה קורה סביבי.

אז אנחנו בסדר? :D

• תוכן חדש...