Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחיר גליונות אוטו שוד לאור היום.

כמה כבר עולה להדפיס גליון 3-4 שח מקסימום אולי קצת יותר אם נייר הכרומו ממש איכותי.

אז למה לא מורידים את המחיר בדוכנים לחצי .

ממש שוד לאור היום.

דוגמא לא טובה. אתה מדבר על מגזין נישתי שאני בספק אם נחטף כמו לחמניות.

קח דוגמא טובה, נניח, למה עיתון מוכר עולה 7-9 ש"ח שעולה בערך שקל אחד (במקרה הכי קיצוני) לייצר?

מי שלא רוצה - שלא יקנה. זה לא מוצר הכרחי כמו דלק למשל.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר למצוא ציטה בארץ באיזור 900-800 שקל עם אחריות אבל בלי עידכונים.

היה אפשר למצוא אותו ביד 2,ואפילו באתר כאן הוא פורסם פעם.

זה מה שאני עשיתי,ומעדכן אותם על המכשיר המקורי שנקנה בארץ שהמחיר היה באיזור 1000,

פורסם
היום הייתה לי שיחה עם מכר בנוגע לצ'יטה, וסופר לי לתדהמתי את מה שהייתי יכול לגלות גם אם סתם הייתי נכנס לאתר שלהם - שהדבר המצחיק הזה עולה 1380 שקלים.

למי שלא יודע, מדובר בקופסת פלסטיק עם משדר GPS בתוכה שמחובר למעבד קטנטן עם זכרון קטנטן. בקופסה יש כמה אורות מהבהבים, שני כפתורים ורמקול. זהו, בגדול. אם לייצר את זה עולה יותר מ-50 שקל אני מוכן לאכול את הסמסונג גלקסי שלי.

בסיס הנתונים אמנם מתעדכן תדיר, אבל הוא בפירוש איננו שמור אך ורק ליצרנית הזו - כל חברה יכולה ליצור מאגרים של מכמונות ולהפיץ אותם - וייז ואייגו עושות את זה, ועוד הרבה אחרות.

אה, נכון, הצ'יטה יודע להגיד לי שהמצלמה נמצאת בזווית של 32 מעלות בגובה 3 מטר מעל המנהרה שליד אזור הבנייה. אכן מידע מרתק. היא גם מדברת, שזה פיצ'ר באמת חיוני לצורכי ההתחמקות מדו"חות המהירות. אה, יש גם עדכונים חינם לכל החיים! מעניין, גם הוייז שלי מתעדכן, והוא חינם מלכתחילה!

אז נכון, הצ'יטה עובד גם בחו"ל והוא גם לא דורש הפעלה בכל נסיעה. יש לו יתרונות. אבל דחילק - 1400 שקל?

יודעים מה קניתי ב-1400 שקל לפני שנה? את זה:

nd642.2.jpg

ויש לי עוד דוגמאות, אם תרצו.

לשם השוואה, המוצר בחו"ל ביחד עם עדכונים לכל החיים (זהה למה שנמכר בארץ, רק בלי דיבורים בעברית) עולה 120+50 דולר, כלומר פחות מ-700 שקלים - חצי מחיר. וגם זה יקר בשביל חתיכת דרעק שמתחבר למצת ועושה קולות כשהוא מגיע לנ.צ. מסוים...

אם תנהג לפי החוק לא תהיה חייב כל מיני מכשירים יקרים

פורסם
אתה טוען שאוטו מרוויח אלפי אחוזים על כל גליון שהוא מוכר?

נו באמת, נסה למצוא דוגמה הגיונית יותר.

אני מנסה להבין את כוונת הכותב.

אבל כמו שהכותב נתן מוצר אלטרנטיבי במחיר דומה

אני מייד חשבתי על נייר טואלט שאפשר לרכוש במקום גליון אוטו (המחיר דומה) אני בטוח שנייר טואלט יכול לספק תועלת שלא נופלת מגליון אוטו ובמחיר אפילו זול יותר.

פורסם
מישהו במקרה יודע כיצד אני בודק את הגרסה המעודכנת בצ'יטה?

כשאתה מדליק את המכשיר, מופיעות על הצג 4 ספרות, לדוגמה:

2032

משמעות הספרות משמאל לימין:

2 - שנת 2012

03 - חודש מארס

2 - עדכון שני בחודש מארס.

פורסם

מסכים שלמי שאין אפליקציות אחרות זה מכשיר שימושי. ההתרעמות שלי היא בעיקר על המחיר הלא הגיוני.

במחיר של צ'יטה אפשר לרכוש יופי של סמרטפון גם אם לא מהדור האחרון ולהרוג כמה ציפורים במכה אחת:).

פורסם
כשאתה מדליק את המכשיר, מופיעות על הצג 4 ספרות, לדוגמה:

2032

משמעות הספרות משמאל לימין:

2 - שנת 2012

03 - חודש מארס

2 - עדכון שני בחודש מארס.

בדיוק מה שהתכוונתי, המון תודה!

אגב רוני, בדיוק אספתי אתמול את הצ'יטה מסניף הדואר המקומי, יצא כולל העדכונים בערך שליש מחיר מהארץ,

יאמר לזכות המוכר שהוא הצהיר על מחיר נמוך מבלי שביקשתי.

פורסם

ביג לייק למפרסם את המודעה ,מה עושים פשוט לא קונים בארץ נ ק ו ד ה.

אנחנו מדינה אוכלת יושבייה הכל יקר ומעוות ומגעיל ,כולם רוצים להתעשר על הגב של כולם ,

דאודורנט פשוט עולה בדראג סטור 24 ש"ח ,אבל אותה קופאית לא מרוויחה 24 ש"ח לשעה :| ,כלומר היא צריכה לעבוד יותר משעה לרכוש דאודורנט...

הבת שלי רצתה דרדס מפלסטיק בגודל אגודל ,נכנסתי לחנות לא בצפון ת"א , רצו 25 ש"ח על 1 יחידה!!!!!!!!!!

הזמנתי 14 יח ב E BAY ב 7$ ....

אגב עוד דוגמה שלא נתפסת גיפ קיה ספורטז חדש 2012 עולה כאן 156 אלף ש"ח :shock: באמריקה 18 אלף דולר משהו כמו 66 אלף.

מדינה אוכלת יושבייה

פורסם
מסכים שלמי שאין אפליקציות אחרות זה מכשיר שימושי. ההתרעמות שלי היא בעיקר על המחיר הלא הגיוני.

בשביל זה קיים EBAY :-D

502 ש"ח הצי'טה ועוד אשלם על החבילת עדכונים - 36$ ל3 שנים או לכל החיים בתוספת 24$.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
קח דוגמא טובה, נניח, למה עיתון מוכר עולה 7-9 ש"ח שעולה בערך שקל אחד (במקרה הכי קיצוני) לייצר?

אז איך כל העיתונים מפסידים כסף?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...