Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מדביק טפטים.

בשביל זה הזמנתי בעל מקצוע העונה לשם יוסי 054-4991555

שעליו קבלתי המלצות מכמה מעצבני פנים שאוהבים להדביק טפטים אוירתיים....

שאל אותו.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

ההדבקה הייתה מיועדת לבית של אחותי לקיר אחד.

אחרי צפייה במס' סרטונים ביו טיוב והבנה שהדבקה של קיר אחד תעלה כמה מאות של שקלים,הוחלט לנסות לעשות לבד,זה לא נראה מסובך מדי.

אשמח לטיפים מועילים מבעלי ניסיון.

תודה.

פורסם

הייתי ממליץ לך בכל זאת לקחת בעל מקצוע, מנסיון -

אם לא תעשה זאת כמו שצריך בפעם הראשונה תיתקע עם טפט קיר מקומט \ מלא בועות,

ויש לך רק נסיון אחד.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אל תנסה לבד. פשוט אל.

אחרי שראיתי איך הבעל מקצוע מדביק את הטפט בחדר שלי,הבנתי שמדובר בעבודה מ-א-ד עדינה ומקצועית

הטפט עצמו עלול להיקרע לך ואתה צריך להצטייד בדבק טפטים מיוחד (על בסיס מים).

קח איש מקצוע,המלצה שלי.

פורסם

אכן לא מומלץ לנסות לבד בכלל, ורק החומרים והמברשת שצריך יעלו לך כמעט כמו להזמין מישהו, אל תשכח שברגע שלא יוצא טוב,

אין לך יותר מדי משחק אם הטפט, בגלל זה אם אתה בכל זאת רוצה לעשות לבד תקנה עוד אקסטרה (מסניון שוכבים לי במרתף עוד 2 גלילים של הטפט).

זה מה שעשיתי אצלי בסלון, ואיך שזה נראה אם הרהיטים, אתה גם צריך לראות אם טפט אחד מספיק לכל הקיר, אצלי לא הספיק

אז היתי צריך לקחת 2 ולחבר ביניהם

IMAG0298.jpg

IMAG0392.jpg

פורסם

תודה, זה היה הרעיון של אישתי, אני לא מוכן יותר לטפטים, כי להוריד אותם זה סיוט :S אני יעלה תמונה איך נראה קיר בבית שקנינו

לאחר הורדת טפט בן 20 שנה.

הטפט ירד אם כל הקיר :lol:

IMAG0119.jpg

IMAG0126.jpg

IMAG0125.jpg

IMAG0173.jpg

IMAG0164.jpg

IMAG0169.jpg

פורסם

זה עוד כלום - ניסית להוריד "שפריץ " מהקירות (ובעיקר מהתקרה) בדירה בת 35 שנה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עוד לא יצא לי העונג :)

הבית שקנינו הוא מ1929, והאישה שהיתה גרה בו, לא שיפצה אותו יותר מ30 שנה, כל פעם הדביקו טפט על טפט, ובשירותים פשוט

שמו שטיח :)

אבל בוא נחזור לנושא הטפטים, מומלץ מאוד להעזר באיש מקצוע, הדבקה לא נכונה פשוט תהרוס את הטפט במקרה הטוב, ובמקרה

הרע הוא פשוט יפול אחרי זמן קצר יחד אם הסיד, ותצרתך לסדר את זה.

לי היה מזל והצליח לי בפעם השניה, בפעם הראשונה עשיתי יותר ניסוי, היה בסדר אבל לא היה מושלם, בפעם השניה פשוט יצא מושלם.

פורסם
זה עוד כלום - ניסית להוריד "שפריץ " מהקירות (ובעיקר מהתקרה) בדירה בת 35 שנה?

הלוואי שהיתה דרך קלה. הבנתי מבעלי מקצוע שהפיתרון הכי קל הוא להצמיד לקירות האלה קיר גבס.

פורסם

הדבקתי טפט על קיר אחד בסלון, בערך לפני 6 שנים, לא זכור לי שזה היה קשה בכלל.

את הדבק ניתן לקנות בכל חנות של טפטים. מגיע בצורת אבקה ויש על הקופסא הוראות לגבי מינון המים המתאים.

פורסם

מזכרונות הילדות שלי בשנות ה80 המוקדמות,אני זוכר שאבא שלי הדביק טפטים בכל הבית לבד לבד(האופנה הייתה טפטים),והוא לא איש מקצוע בתחום ככה שאני חושב שזה רק עניין של עבודה איטית ושקולה,אחד עם ידיים טכניות לא אמור להיתקע יותר מדי(אני מאוד מקווה).

אשמח לעצות איך לעשות נכון את העבודה ופחות עיצות של קח איש מקצוע(שגם את הכנות הזאת אני מעריך):lol: .

• תוכן חדש...