Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוראל, אין לה איבזור בכלל? =\

אני אנסה לענות:

אוראל רגיל לתא נוסעים של הוואגיות (גם לי הייתה וואגית עד לא מזמן), אני מסכים שאם ניקח את הפולו GTI יהיה הרבה יותר אבזור, אבל צריך להבין שזה רכב ספורט ולא רכב עם יומרות ספורטיביות ואבזור שופע.

מחשב דרך יש, בקרת אקלים אלקטרונית יש, מערכת לניטור לחץ אויר - יש, ביטול/הפעלת ESP - יש, רדיו דיסק בסיסי עם זכרונות יש, אז אין משענת יד, המחשב דרך לא ממוקם בלוח המחוונים אלא מעל פתחי המזגן, אין כיסוי עור לידית הילוכים.

הכפתורים של החלון הם פלסטיקים זולים (תמונות יהיו היום בערב), מסכים שאופל יכלו קצת להשקיע בכפתורים יותר מהודרים וכיסוי עור לידית הילוכים, אבל בסה"כ בשבילי זה מספיק.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם בשבילי זה היה יותר ממספיק, עם רכב כזה. כשתעשו תמונות, תקראו גם לי, אני אשמח לראות אותה (הבנת אוראל?! :evil: ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, היא מאוד מזכירה את הקליאו - בדלות תא הנוסעים ובהרגשה הכללית. לשם השוואה, איוו אבארת' מרגישה מאוד מהודרת ומפנקת לידן, גם באיבזור, גם בתחושה ואפילו בסעיף איכות החומרים.

זה לא כזה נורא (ממש לא), אבל יש דברים שממש הפריעו לי - הכפתורי חלון השקופים (נדמה כאילו נלקחו מאיזה משחק ילדים מלפני עשור), כפתורי המיזוג השקופים (כנ"ל...), אין עור לידית בלם היד (נו באמת, עוד 5 יורו וזה במצא, למה לחסוך?) והעובדה שאיכות החומרים לא אחידה - חלק מרגיש נעים ואיכותי (כל משטחי האלומיניום או ציפוי האלומיניום) ואיזור לוח השעונים, והיתר קשיחים וגסים יותר למגע.

המושבים מטריפים, גלגל ההגה נוח ונעים מאוד, ידית ההילוכים נוחה ונחמד מאוד לדחוק ב-OPC קלות :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עקשן, לא יכלת להתאפק עוד יום? הייתי מעלה אותן באיכות נורמלית. אתה לא מפרגן אתה... :-D

איש, כמו שאמרתי לך - יופי של אוטו. שבת הבאה נבדוק אותה אי שם, היכן שצריך. והיו עוד תמונות מן הסתם :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

וואוו תתחדש, גם אני הייתי עושה את הבחירה שלך ובוחר OPC.

אוראל, יש תמונות של תא הנהג? מושבים, הגה, אינטרייה

זה נכון

• תוכן חדש...