Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

לדעתי הסופר מיני הכי יפה כיום. נראית מעולה בלבן, תתחדש!

שחרר טיפה מהזום בתמונות הבאות :wink:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תתחדש! הגיע הזמן לעדכן חתימה אתה לא חושב? :-D

צודק, טופל :mm_cool:

עוד תמונות יהיו בהמשך עם מצלמה נורמלית, ה5 תמונות הראשונות הן בחטף בתוך האוטו עם המצלמה של הסלולרי.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

לפי דעתי, הכחולה מאוד יפה, אבל הצבע שלה מושך יותר מדי תשומת לב, שאני לא הייתי רוצה לעצמי.

הג'אנטים מאוד מרשימים, אבל מאוד!

תתחדש ותהנה :).

פורסם

תתחדש! אבל מה עם כמה תמונות מרחוק שנראה איך היא?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תתחדש!

סוף שבוע הבא תכין את אוראל נפשית ותתכונן לעל האש כמו פעם, לכבוד הרכש החדש!

אבל הפעם שמים את הפרגיות אצלי למקרה שתאבד שוב :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תתחדש!

סוף שבוע הבא תכין את אוראל נפשית ותתכונן לעל האש כמו פעם, לכבוד הרכש החדש!

אבל הפעם שמים את הפרגיות אצלי למקרה שתאבד שוב :wink:

נשמע טוב בהחלט, רק תארגן לי את אלי היקר ואל הלנצ'יה - וזה יצא לפועל :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רכב יפייפה! תתחדש!

לא יודע מה השימושים שלך לאוטו (מניח שאתה רווק?/בלי ילדים?)

אבל מכל הדגמים שמנית - הOPC היא הדגם ההכי פחות פקרטי (3 דלתות, רכב קטן, מעט מקום מאחורה).

דווקא מהבחינה הזו - הוולוסטר מנצחת בשילוב של "לוק" עם שימושיות יומיומית וביצועים לא רעים בכלל.

אגב בתחום המחיר - גם כאן - הדגם היחיד של היונדאי שיותר יקר מהOPC זה דגם הפרימיום שעולה כ-150 אלף שקל ומגיע עם ים של פינוקים. (לא חושב שהאופל מאובזרת באותה רמה, אבל יכול להיות שאני טועה).

בכל מקרה תתחדש, ותשמור עליה!

מתמונות ברשת - זאת בהחלט הוט-האץ' יפייפיה!

תמונות נוספות יתקבלו בברכה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

תמונות יהיו מחר-מחרתיים לאחר סט הצילומים.

לגבי מה שרשמת:

אני רווק (אבל תפוס :D ) ואוהב מכוניות ספורט, לכן 3 דלתות אין לי שום בעיה עם זה, כי לרב מי שנוסע איתי זה עוד נוסע אחד, פעמים בודדות עוד אנשים.

הוולוסטר אכן מנצחת בפרמטרים שרשמת, אבל אני חיפשתי את הביצועים והחיוך שהרכב ייתן לי בסופו של דבר, לצערי הוולוסטר אינה ספורטיבית כלל, אלא רק החיצוניות מרשימה.

הקורסה OPC אכן אינה מאובזרת כמו הוולוסטר, אך קח בחשבון שבאופל יש דברים שבוולוסטר אין, כגון מנוע חזק, כיסאות ריקארו משולבות בד ועור, התנהגות כביש הרבה הרבה יותר טובה. אם הייתי רוצה רכב ספורטיבי מאובזר, הייתי רוכש את הפולו GTI או לאון FR.

סה"כ הקורסה OPC הוא רכב ספורט לכל דבר והוולוסטר הוא בעצם I30 עם בודי חיצוני מרשים.

ובפן הייחודי, כמה כבר קורסה OPC יש על הכביש? אפשר לספור אותם, כמה וולוסטר יש על הכביש? הרבה הרבה יותר, לא שזה היה שיקול מבחינתי אבל גם קוריוז נחמד.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...