Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סה"כ הקורסה OPC הוא רכב ספורט לכל דבר והוולוסטר הוא בעצם I30 עם בודי חיצוני מרשים.

ובפן הייחודי, כמה כבר קורסה OPC יש על הכביש? אפשר לספור אותם, כמה וולוסטר יש על הכביש? הרבה הרבה יותר, לא שזה היה שיקול מבחינתי אבל גם קוריוז נחמד.

big like!!!

וזה ממש לא קוריוז, ישנם אנשים ואני ביניהם שמעוניינים בייחודיות ולא להיות חלק מהעדר.

אין מקום להשוות בין הרכבים.

הקורסה היא רכב למי שנהנה מנהיגה.

הוולוסטר הוא רכב למי שנהנה מישיבה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תתחדש! למי שמחפש רכב ספורטיבי והנאה מנהיגה, זה הרכב! ואין מה להשוות מבחינת הביצועים בין הולוסטר (מילא הולוסטר טורבו :wink: ) לקורסה, שהיא הוט האצ' מעולה, ואתה תהנה ממנה מאוד.

תעלה עוד תמונות שלה, י'קמצן!

ועידן, תפסיק לקטול את הולוסטר. היא בכלל לא מה שכתבת (כמובן שאין להשוות בינה לקורסה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא קוטל את הוולוסטר אבל די להציג אותה כרכב האולטימטיבי מל כל רכב אחר.

הבחור רוכש גירסת קצה של קורסה עם 192 כ"ס ואומרים לו שבאותו מחיר הוא יכל לקבל וולוסטר.

בהשוואה אחרת עציין את הוולוסטר כעדיפה- מה שמגיע מגיע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כנראה שאתה לא מבין מה כותבים אז אנסח שוב, בשבילך:

הקורסה עדיפה בכל פרמטר על הולוסטר מבחינת הנאה מנהיגה, תחושות, כוח, ביצועים. אבל, להציג את הולוסטר כ"רכב לשבת בו", הוא מוטעה ומטעה. זה הכל. אבל זה לא הדיון בכלל, ואני יותר משמח שהוא רכש קורסה OPC, כי בתקציב הזה (ובלי הורים על הראש), זו הייתה הבחירה שלי, ללא ספק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. תתחדש!

2. כל הכבוד על הבחירה המיוחדת והשונה! כיף לראות שאופל חוזרת לארץ גם בדגמים הספורטיביים.

3. צריך עוד תמונות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תתחדש ותשמור עליה טוב כדי שיהיה מה לקנות עוד כמה שנים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תתחדש וסע בדרכים טובות !

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

חברים, מחר בצהריים נצא לצלם את הלבנבנה - יהיו תמונות... :-)

אופל היו צריכים להצמיד אליה את התג O M G ולא O P C :lol:

ובקצרה, אם מתגברים על תא הנוסעים ההזוי (והריק) ועל נוחות הנסיעה הקשיחה ביותר (ברב חלקי האספלט) - הקורסה בחירה מדליקה, מגניבה, כיפית ושונה מרגיל :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תתחדש!

כמו שכבר כתבו לך: תעלה תמונות ... :-)

מחר העניין יטופל!

1. תתחדש!

2. כל הכבוד על הבחירה המיוחדת והשונה! כיף לראות שאופל חוזרת לארץ גם בדגמים הספורטיביים.

3. צריך עוד תמונות.

אכן מסכים, שאפו ליבואן שהבין מה יש לו ביד, חבל ש UMI לא חשבו ככה, אבל כל זה היסטוריה. אני חושב שיש הרבה מה לצפות מהאסטרה OPC אם ההתנהגות כביש של הקורסה OPC טובה מאוד, מה יהיה עם האסטרה?

ברוך הבא למשפחת ה opc מתי עושים יום צילומים??

תודה, בקרוב אל תדאג :wink:

נס הרים מתאים? צריך לבדוק האינסיגניה OPC נותנת (בהמה על סטרואידים)

תתחדש ותשמור עליה טוב כדי שיהיה מה לקנות עוד כמה שנים.

כבר בונה על הרכב? :-D

חברים, מחר בצהריים נצא לצלם את הלבנבנה - יהיו תמונות... :-)

אופל היו צריכים להצמיד אליה את התג O M G ולא O P C :lol:

מבסוט מהסיבוב אהה? אין כמו הצליל של הפריקת לחץ!

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...