Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחי ההבדל ה-'קטן':

למעט הצבע, הסמל, ומס' הגלגלים - אין הרבה דומה בין שני הרכבים [ה'ספורט' היתה עם שלדה שונה לחלוטין ומקוצרת, מרכב קליל יותר, ומנוע חזק יותר בכ- 50%...] :)

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החלומות שלי צנועים למדי - והתשובה שלי לשאלה הזו אחידה תמיד: תנו לי 5 טורבו, ואני מסודר (ואם אחת כזו ממש לא זמינה, אני לא אתנגד גם ל 205T16 בגרסת הכביש דווקא).

R5T.jpg

205-turbo-16-fs-a-996.jpg

פורסם
ממש מחרמן, זו גם ס4 או שלא?

לא, כמו שכבר נכתב, זו אינטגרלה. הS4 היא מפלצת שונה לגמרי ומייצגת נאמנה את הטירוף של גרופ B אם מנוע מפלצתי של 500 כ"ס, מגדש טורבו ענקי ומגדש על כדי להפחית את השהיית הטורבו.

כחלק מהחוקים של אז, היה צורך לייצר ולמכור מספר מסויים של גרסאות כביש לרכבי המירוץ וכך נולדה ה S4 stradale.

LANCIA-DELTA-S4-STRADALE8.jpg

אין ספק שהS4 מיוחדת ונדירה אבל לדעתי ה"גיבנת" שמכסה על המנוע המרכזי הענקי, מאבדת כל קשר עם הפרופורציות הנאות של הדלתא המקורית. לכן, אני מעדיף אינטגרלה.

רק כדי לסבר את האוזן, סטרדלה אחת נמכרה לא מזמן ביותר ממאה אלף ליש"ט... תתחיל לחסוך :twisted::lol:!

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

Ferrari 288 GTO 1984

Ferrari F-40

Alfasud TI QV 1984

Alfa GTA 1968

Alfa SZ 1990

Alfa 8C 1938

לגבי ה-S4, מכונית ראלי פראית שהשתמשה בסופרצ'רג'ר וטורבו רצחני, ההספק היה משתנה בין 480 כ"ס ל-1000 כ"ס בגדישה של 5 באר :shock: ...

ה=S4 שבא מצא את מותו הנרי טויבונן הייתה בעלת 600 כ"ס, לאחר מכן שונו חוקי הראלי והוגבלו ההספקים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
בנוסף לרצון העז לחזור ולצאת לנסיעה בשני הרכבים שאציין ,יש בי רצון עז לחזור גם במקביל לנסיעה גם לתקופה .

ובכן במידה והכבישים יראו כמו בשנות ה70 (ללא גודש גם על חשבון איכות האספלט),אשמח לחזור לאודי 100 ידנית מודל 73 ובמקביל לרכב שמאוד אהבתי לנהוג בו והוא אוודי RO80 .

מתכוון ל NSU RO 80 ?

אמנם שאפו ל-NSU על ההעזה אבל המנוע עשה צרות מהיום הראשון ולא ידעו לפתור אותן.מהמעטים שהיו בישראל כמה החליפו למנוע טראנזיט V4 שגם הוא היה בעייתי.

האוטו היה יפה,מרווח,התנהגות כביש טובה.

למיטב ידיעתי גם מזדה נואשו מהחבית בלי תחתית ל Z7 וגם איזה יצרן אופנועים.

פורסם
אוטובוס טייגר

אוטובוס מרצדס 303

אולדסמוביל Curved Dash 1904

מה הבעיה עם שתי האופציאות הראשונות בדיוק, תזכיר לי? :shock::wink: לגבי האולדסמוביל קצת יותר בעייתי אני חושב... ואם כבר- הייתי רוצה לנהוג על ה-0303 עם הגיר הרגיל- את זה עוד לא עשיתי, וספק אם אעשה- כבר לא נשארו כאלה... וגם על המאן בצורה זהה, עם הגיר הרגיל!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...