Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפתח בגודל 12", האם מחירו אמור להיות כמו מחירה של חופשה בשוודיה או שניסו לערבב אותי?

2012-03-15_11-13-34_313.jpg

2012-03-15_11-13-42_935.jpg

2012-03-15_11-13-57_533.jpg

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם
המפתח בגודל 12", האם מחירו אמור להיות כמו מחירה של חופשה בשוודיה או שניסו לערבב אותי?

לא ניסו לערבב אותך ! המחירים של כלי עבודה תוצרת BAHCO אכן גבוהים.

אני רכשתי קטר מינאטורי תוצרת BAHCO במחיר של 180 שקלים.

נסה לבדוק את המחיר אצל גוטמן שהינם הייבואנים של BAHCO.

http://www.gbtools.co.il/HTMLs/Home.aspx

אלא כלים איכותיים ויחזיקו מעמד כמה שנים טובות.

איזה כייף לי :)

פורסם

המחיר שלהם אכן גבוה עד אסטרונומי. האיכות שלהם גבוהה גם כן. עדיין לא מצדיק את המחיר לדעתי האישית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה המחירים שלהם אבל השאלה אם אתה צריך את האיכות.

ברוב המקרים אפשר להסתפק במשהו הרבה יותר זול (כמו סיגנט למשל) באיכות סבירה בהחלט ולהחליף כל 10-15 שנים (אצל אדם פרטי).

אם זה כלי שמועד לאובדן אז בכלל לוקחים כלים סיניים פשוטים ומחליפים כל פעם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פרוקסימה, יש הבדל.בין עבודה עם כלי טוב לכלי זבל גם מעבר לאורך החיים. אם אתה עובד ברבה עם הכלי ובצורה מאומצת אז שווה להשקיע.

אחרי שישבר לך שוודי כשתנסה לפתוח בורג סורר תבין את החשיבות.

פורסם

לא בכל מקום אתה יכול לעבוד עם בוקסות ולא כל בורג סגור מספיק חלש כדי שמפתח פתוח לא יישבר.

נראה אותך פותח אום "3 שהיה סגור 30 שנה.

פורסם

כמו שכתבתי, הקטרים האלו זה לעבודות אינסטלציה ובנין, לא מכונאות רכב.

במקרה של 3" ישן, גם מפתח צינורות ארוך לא תמיד עוזר, אני אחמם טוב טוב את האום לפני שאנסה.

פורסם

שרשור לטעמי.

כפי שנאמר.. הם המציאו את מפתח השוודי. והם בעצם הרולס רוייס של מפתחות השוודי.

קניתי לפני חודשיים שלושה שוודי של באקו. 8" (הקטן) עלה לי 100 שקל.

ה-10" וה-12" עולים בסביבות ה200 ומשהו שקלים כל אחד.

לטעמי, כלים שאמורים להחזיק שנים. וכבר יצא לי להשתמש בהם, כשצריך להחליף איזה ברז, או להחליף ברז סוללה במקלחת.

יש מותג ספרדי "תואם" לבאקו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הכלים של באקו איכותים מאוד! יש לי שוודי שהיה שיך לסבא שלי:-) ועבד קשה ועדין נראה ומרגיש חדש !

אבל למשתמש הקל אין הצדקה,כשאפשר לקנות באותו המחיר ארבע יחידות מפתח סיני באיכות סבירה פלוס.

פורסם
כמו שכתבתי, הקטרים האלו זה לעבודות אינסטלציה ובנין, לא מכונאות רכב.

במקרה של 3" ישן, גם מפתח צינורות ארוך לא תמיד עוזר, אני אחמם טוב טוב את האום לפני שאנסה.

תחמם אתה.אום כזה במקום מלא גזים. גם מפתח צינורות זו לא אופציה טובה בקטרים האלה כי הוא מעוות יותר את.האום ומקשה על הפתיחה.

מה שעושים בדרך כלל זה שאחד מפעיל.כוח על המפתח עם צינור והשני דופק בפטיש על האום או המפתח.

יש לא מעט ברגים ואומים בקטרים האלה במכבשים ושאר מכונות תעשייתיות.

פורסם
תחמם אתה.אום כזה במקום מלא גזים. גם מפתח צינורות זו לא אופציה טובה בקטרים האלה כי הוא מעוות יותר את.האום ומקשה על הפתיחה.

מה שעושים בדרך כלל זה שאחד מפעיל.כוח על המפתח עם צינור והשני דופק בפטיש על האום או המפתח.

יש לא מעט ברגים ואומים בקטרים האלה במכבשים ושאר מכונות תעשייתיות.

איפה שמעת על מקום מלא גזים, לא הבנתי.

ובאשר לחלק השני של מה שאמרת, לדפוק עם פטיש על מפתח?... ידידי, יש מפתחות מיוחדים שנועדו לדפיקה ע"י פטיש בתעשייה, בקטרים משוגעים למדיי. ראיתי כבר מפתחות שאני יכול להכניס את הראש שלי פנימה לתוך אחד :shock: . ראיתי גם מפתח אלן בקוטר כזה שלדעתי מיועד בשביל להתחיל לדחוף את כדור הארץ במידה והסיבוב שלו ייעצר... הסיבה שבתעשייה משתמשים בשטויות של מפ. צינורות ופטיש היא כסף. הכלים הייעודים לא זולים כלל. רק מה, לטווח הרחוק, זה יותר זול מלהחליף מפתח צינורות אחת לחודש.

בנוגע לבאקו, הם אלה שהמציאו את המפתח השוודי. בגללם (חברה שוודית) הוא נקרא מפתח שוודי, אגב...:lol:

אין לי מה להגיד, אחלה איכות, אבל האם זה שווה את הכסף למשתמש ביתי ממוצע? אני אומר שלדעתי לא. יחס העלות-תועלת שלו הוא מופרז לכיוון העלות. אני חובב כלי עבודה איכותיים (נדיר שתמצאו אצלי מברג או מפתח או משהו שהוא לא מפירמה מכובדת, גרמני, אמריקאי וכולי), אבל יש דברים שהייתי קונה סיני או קוריאני וזהו.

טוב, בעצם, סיני לא... אישית אני לא נוגע יותר בסיני. בכלל. אחרי שנשברה לי בוקסא סינית ביד.

מפתח צינורות, אני לא צריך משהו יותר יקר מסיגנט. כך גם לגבי שוודי. אין שום טעם להוציא הון על מפתח איכותי שעושה אותה עבודה בדיוק, ויחליד באותה מהירות...

**גילוי נאות. עבדתי בעברי בחברת ייבוא ושיווק כלי עבודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...