Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני מניח שאין לי צורך באחד כזה שסתם יחליד (או שלא) בארגז כלים של הטרקטור.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

בתור אחד שעבד על כלי תעופה של חיל האוויר אני יכול להגיד לך מניסיון של כמה שנים שיש ברגים או אומים שגם חימום/קירור או מפתח רינג בעל זרוע בעלת אורך של 1 מטר לא ניתן לפתוח אומים שלא נפתחו 20 שנים.

הפיתרון במקרה כזה הינו קדיחה ועיבוד שבבי עם ציוד מיוחד.

איזה כייף לי :)

פורסם
איפה שמעת על מקום מלא גזים, לא הבנתי.

ובאשר לחלק השני של מה שאמרת, לדפוק עם פטיש על מפתח?... ידידי, יש מפתחות מיוחדים שנועדו לדפיקה ע"י פטיש בתעשייה, בקטרים משוגעים למדיי. ראיתי כבר מפתחות שאני יכול להכניס את הראש שלי פנימה לתוך אחד :shock: . ראיתי גם מפתח אלן בקוטר כזה שלדעתי מיועד בשביל להתחיל לדחוף את כדור הארץ במידה והסיבוב שלו ייעצר... הסיבה שבתעשייה משתמשים בשטויות של מפ. צינורות ופטיש היא כסף. הכלים הייעודים לא זולים כלל. רק מה, לטווח הרחוק, זה יותר זול מלהחליף מפתח צינורות אחת לחודש.

**גילוי נאות. עבדתי בעברי בחברת ייבוא ושיווק כלי עבודה.

אני משתמש בו לא פעם בתוך שוחות ביוב. זה מקום מלא גזים ואש יכולה לגרום לפיצוץ (אנחנו יורדים עם גלאי חמצן וכל ציוד הבטיחות אבל עדיין לא לוקחים סיכון).

את המכות לא נותנים על המפתח אלא על האום. הזעזוע לרוב משחרר אותו.

לגבי מפתחות.יעודיים, הם טובים כשאתה יודע איזה אום תפגוש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אז אני מניח שאין לי צורך באחד כזה שסתם יחליד (או שלא) בארגז כלים של הטרקטור.

לפי דעתי אתה יכול לרכוש כלי של סיגנט.

איזה כייף לי :)

פורסם
איפה שמעת על מקום מלא גזים, לא הבנתי.

ובאשר לחלק השני של מה שאמרת, לדפוק עם פטיש על מפתח?... ידידי, יש מפתחות מיוחדים שנועדו לדפיקה ע"י פטיש בתעשייה, בקטרים משוגעים למדיי. ראיתי כבר מפתחות שאני יכול להכניס את הראש שלי פנימה לתוך אחד :shock: . ראיתי גם מפתח אלן בקוטר כזה שלדעתי מיועד בשביל להתחיל לדחוף את כדור הארץ במידה והסיבוב שלו ייעצר... הסיבה שבתעשייה משתמשים בשטויות של מפ. צינורות ופטיש היא כסף. הכלים הייעודים לא זולים כלל. רק מה, לטווח הרחוק, זה יותר זול מלהחליף מפתח צינורות אחת לחודש.

בנוגע לבאקו, הם אלה שהמציאו את המפתח השוודי. בגללם (חברה שוודית) הוא נקרא מפתח שוודי, אגב...:lol:

אין לי מה להגיד, אחלה איכות, אבל האם זה שווה את הכסף למשתמש ביתי ממוצע? אני אומר שלדעתי לא. יחס העלות-תועלת שלו הוא מופרז לכיוון העלות. אני חובב כלי עבודה איכותיים (נדיר שתמצאו אצלי מברג או מפתח או משהו שהוא לא מפירמה מכובדת, גרמני, אמריקאי וכולי), אבל יש דברים שהייתי קונה סיני או קוריאני וזהו.

טוב, בעצם, סיני לא... אישית אני לא נוגע יותר בסיני. בכלל. אחרי שנשברה לי בוקסא סינית ביד.

מפתח צינורות, אני לא צריך משהו יותר יקר מסיגנט. כך גם לגבי שוודי. אין שום טעם להוציא הון על מפתח איכותי שעושה אותה עבודה בדיוק, ויחליד באותה מהירות...

**גילוי נאות. עבדתי בעברי בחברת ייבוא ושיווק כלי עבודה.

כזה ?

WEB%5C2001%5C5760PIC6.jpg

פורסם
אני משתמש בו לא פעם בתוך שוחות ביוב. זה מקום מלא גזים ואש יכולה לגרום לפיצוץ (אנחנו יורדים עם גלאי חמצן וכל ציוד הבטיחות אבל עדיין לא לוקחים סיכון).

את המכות לא נותנים על המפתח אלא על האום. הזעזוע לרוב משחרר אותו.

לגבי מפתחות.יעודיים, הם טובים כשאתה יודע איזה אום תפגוש.

אני מקווה שאתה מודע לקיומם של כלים מחומר אשר לא מוציא ניצוצות, כן? ברח לי שם הסגסוגת, אבל הייעוד של הכלים האלה הוא למקומות בעלי סכנת פיצוץ כגון גזים שונים.

כזה ?

WEB%5C2001%5C5760PIC6.jpg

פרוקסימה, מה אתה מביא לי גמדים עכשיו?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברור שמודע. אני לא מוכן לסכן את העובדים שלי בשביל כמה שקלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למשתמש הביתי והמקצועי למחצה גם מפתח שבדי של סיגנט או profxene ב 80-90 שח (ל 12") יעשו את העבודה יופי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...