Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסוק עם שלט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לקנות לאחיין מסוק עם שלט.

תקציב - עד 300 שקל.

אין לי מושג מה חשוב ועל מה לשים לב.

אשמח לתובנות מתותחי הפורום.

פורסם

איפה אתה חושב שהאחיין יטיס את המסוק?

אם זה בתוך הדירה\בית - רק מסוק קטן.

בשביל מסוק גדול צריך מרחב פתוח, לא קירות\עמודים\עצים - אחרת הצעצוע לא יחזיק מעמד מעבר ליום-יומיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם איכשהו במקרה בטעות אתה מכיר מישהו שמגיע מסין (או אולי מהמזרח בכלל) בקרוב, המסוקים האלה עולים שם גרושים

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

בתקציב זה אין הרבה אפשרויות בעיקרון יש לך 2 סוגיי מסוקים, יש לך את הקטנים שהטעינה שלהם מתבצעת דר,ך השלט עצמו כל 10-15 דקות טעינה, יספיק ל כ 5 דקות טיסה,, רובם עשויים מקלקר או פלסטיק ויחסית לא כל כך שבירים.

יש לך את המסוקים הבינונים והגדולים יותר, שהטעינה מתבצעת באמצעות מטען, זמן טעינה שלהם בערך כ 40 דקות וזה מספיק לכ 15 דקות זמן טיסה רצופה, הם עשויים בעיקר מפלסטיק בשילוב אם גוף העשוי אלומיניום, ושבירים יותר לעומת המסוקים הקטנים יותר. תשים לב שלכל מסוק מצוין מספר ערוצים, לא כדאי לך לקחת מסוק בעל 2 ערוצים כי השליטה אליו מאוד קשה ולא מדויקת, כדאי מאוד לבחור במסוק בעל 3 ערוצים ויותר. ובאופן כללי השליטה על מסוק לא פשוטה ולכן מומלץ לילדים בני 14 ומעלה, אצל רוב החברות קיימת אחריות רק על פגמים ובעיות טכניות ,לא על שבר, חשוב שתבדוק האם קיימת ערכה נוספת של כנפיים, כי הם בעיקר אלו שנישברים וזה יאריך במאט את השימוש.

פורסם

ESKY LAMA V3 נכנס בתקציב שלך

ESKY LAMA V4 קצת יותר יקר

קח בחשבון שצריך לדעת להטיס היטב(ממליץ ללמוד על המסוקים הזולים עם סט בולמים גמישים)אחרת אתה תמצא את עצמך מזמין חלקי חילוף בלי הפסקה במקרה הטוב.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אתה יכול להזמין מ DX את המסוקים הזולים באיזור ה 100ש"ח, מסוק מצויין ללימוד שליטה והטסה במקומות סגורים.

הבוס שלי הזמין לו כבר 2 והם ממש קלים לשליטה(3 ערוצים), שטיח על הריצפה יעשה פלאים לעמידות שלו.

אלו אותם מסוקים שמוכרים פה בפיראט האדום.

מסוקים גדולים יותר מתאימים לשלב הבא, מפאת גודלם הם דורשים הטסה בשטח פתוח ושם תנאי ההטסה קשים (בעיקר רוחות).

קח בחשבון שיותר כואב (ויקר) לשבור מסוק של ~300-500 ש"ח בחוץ מאשר לרסק 2-3 מסוקים קטנים בשלב הלימוד.

אם תרצה לרכוש אחד גדול אוכל לקשר אותך ליבואן שאני מכיר, הוא גם נותן שירות (במקרים מסויימים אפילו לשבר).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

קניתי לפני כמה חודשים מסוק די דומה לזה שמופיע בקישור השלישי. עולה בערך 100 ש"ח בטיילת באילת.

מדובר בצעצוע נחמד, אבל לא יותר מזה. אחרי כמה נחיתות אונס שעשו לי כאן החברה' בעבודה נדפק לו הגיר ומאז אחרי כל טיסה צריך להחזיר את הקונטרה-גיר למקום. בקיצור, צעצוע. קנה משהו יותר רציני ורצוי עם לפחות 3 ערוצים. זה לא יחזיק מחוץ לבית.

מצורפת תמונה של טיסת ניסוי שערכנו ממש עכשיו.

IMG_1574.JPG

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחרי כמה נחיתות אונס שעשו לי כאן החברה' בעבודה נדפק לו הגיר

יש את כל החלקים באיביי. אין שום בעיה.

דני

פורסם

המסוק בתמונה הוא s107 של חברת syma , מסוק פשוט ודיי אמיד של 3 ערוצים, אחלה דבר להטיס בתוך הבית. (היה לי אותו)

אם אחיין שלך לא יודע להטיס בכלל זה אחלה מסוק, אבל תחליט מה אתה רוצה משהו לתוך הבית או מחוץ לבית.

אני אתן לך כמה הצעות.

משהו מתקדם יותר לתוך הבית הייתי ממליץ על v911, מסוק 4 ערוצים קטן , יש עליו ביקורות טובות, הזמנתי כזה אבל עוד לא קיבלתי.

http://www.ebay.com/itm/4CH-2-4GHz-Mini-Radio-Single-Propeller-RC-Helicopter-Gyro-V911-RTF-Toy-Outdoor-/130607328713?pt=Radio_Control_Vehicles&hash=item1e68cdadc9

מחוץ לבית וגם משהו קצת יותר מקצועי הייתי הולך על DH9100, מסוק 3 ערוצים להטסה בחוץ (אבל לא אוהב רוח) ממליץ רק בשביל להתקדם קצת ולא להתחיל ממנו.

http://www.ebay.com/itm/Double-Horse-9100-19-Inch-RC-Helicopter-W-Gyroscope-/160628459102?pt=Radio_Control_Vehicles&hash=item256633c65e

פורסם

ה-s 107 נחמד וזול (עודף ממאתיים), ואפשר להשיג בקלות חלפים עבורו.

מתנה מעולה לאחיינים - על הדרך תקנה כבר 1-2 ערכות חלפים,

כי כל דבר מוטס דינו להישבר תוך כמה דקות, אפילו אם הוא עשוי ממתכת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...