Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה עברתי תאונה עם האימפרזה 98 שלי, ולצערי ללא ביטוח מקיף יש נזק חיצוני די כבד:

כנף צד ימין קדמית - מרוסקת, מכסה מנוע שהתקמר מעט, פנסים קדמיים שבורים וטמבון רופף עם קילופי צבע קשים.

היום הייתי אצל פחח בכפ"ס שנתן לי את הצעת המחיר הבאה:

החלפת כנף + יישור מכסה מנוע (ללא תיקוני הצבע שיידרשו בעקבות היישור) + החלפת פנס קדמי ראשי = 2000 ש"ח.

צביעת טמבון קדמי וקיבועו במקום = 800 ש"ח.

החלפת פנס צד קדמי= 150 ש"ח.

החלפת פנס איתות קדמי = 100 ש"ח.

בוא נגיד שאפילו בעל המוסך אמר לי לבדוק עוד אפשרויות לפני שאני סוגר איתו ולכן אני מבקש את חוות דעתכם על המחירים הנ"ל וכן אשמח להמלצות על מקומות חסכוניים יותר באיזור השרון.

כאמור מדובר על סובארו אימפרזה (גרנד-ליאונה) שנת 98 בצבע לבן.

תודה מראש ושבוע נפלא לכולנו.

פורסם

אגיד לך את האמת? כשנתקעתי בעמוד נמוך קטן ומעצבן,ברוורס לפני שהתקנתי חיישנים ופעם נוספת בחתיכת סלע שמסתבר שהחיישנים הופתעו בעצמם מעצם קיומו שם,הלכתי להצעות מחיר במספר מקומות:

פ"ת,ת"א,חיפה. בשלושת המקומות רצו ממני למעלה מ1000 שקלים על יישור הפח+צביעה של המכה בלבד ולא של כל הטמבון וללא פירוקו!

אבי אמר לי שיש לו חבר שהכיר לו פחח מדהים (ויהודי) במחיר מצחיק בלי כוונת רווח מטורפת ולא מחפש לשחוט אלא להתפרנס בכבוד.

אז נסעתי אליו ושאלתי אותו להצעת המחיר,אמר לי 300 שקלים כולל הכול. השארתי אצלו את הרכב ולאחר כ5 שעות באתי לאסוף אותו ולא רואים שהייתה מכה,אין הבדלים בצבע כלום! פשוט עבודה לתפארת ומחיר מצחיק!

במידה ותרצה אשלח לך את שם המקום,בחור נחמד מאוד ועושה עבודה מקצועית מאוד.

זה לגבי פחחות וצבע.

לגבי חלפים כגון מנורות וכד',נסה לחפש בJUNKYARD או ביד 2 ,נתקלתי בהמון אנשים שמוכרים חלקים לרכב הזה.

פורסם

מעניין כמה הוא יקח על צבע כללי לרכב?

:)

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
אגיד לך את האמת? כשנתקעתי בעמוד נמוך קטן ומעצבן,ברוורס לפני שהתקנתי חיישנים ופעם נוספת בחתיכת סלע שמסתבר שהחיישנים הופתעו בעצמם מעצם קיומו שם,הלכתי להצעות מחיר במספר מקומות:

פ"ת,ת"א,חיפה. בשלושת המקומות רצו ממני למעלה מ1000 שקלים על יישור הפח+צביעה של המכה בלבד ולא של כל הטמבון וללא פירוקו!

אבי אמר לי שיש לו חבר שהכיר לו פחח מדהים (ויהודי) במחיר מצחיק בלי כוונת רווח מטורפת ולא מחפש לשחוט אלא להתפרנס בכבוד.

אז נסעתי אליו ושאלתי אותו להצעת המחיר,אמר לי 300 שקלים כולל הכול. השארתי אצלו את הרכב ולאחר כ5 שעות באתי לאסוף אותו ולא רואים שהייתה מכה,אין הבדלים בצבע כלום! פשוט עבודה לתפארת ומחיר מצחיק!

במידה ותרצה אשלח לך את שם המקום,בחור נחמד מאוד ועושה עבודה מקצועית מאוד.

זה לגבי פחחות וצבע.

לגבי חלפים כגון מנורות וכד',נסה לחפש בJUNKYARD או ביד 2 ,נתקלתי בהמון אנשים שמוכרים חלקים לרכב הזה.

למה שלא תשתף את כולנו? מיהו חסיד אומות העולם המדובר?

ולפותח השרשור, איפה קיבלת את הצעת המחיר הזו?

פורסם

אז תשתף אותנו.

אני דוקא חושב שאם משהו נהנה משרות טוב וזול הוא צריך להמליץ

לשאר חברי הפורום.

אני צריך תיקון בפגוש של הYRV כתוצאה ממכת חניה שהבנות שלי עשו,

יצא הפגוש ממקומו ונשברו הפלסטיקים שמחזיקים אותו.

אז איפה אותו פחח טוב וזול יושב?

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

בשמחה.

הבחור יושב בכניסה ליישוב עץ אפריים.

בכניסה ליישוב לוקחים בכיכר שמאלה ושוב שמאלה,ומצד שמאל נמצא המקום. אין יותר מדי סימני זיהוי או שלט.

• תוכן חדש...