Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , האם מישהו יודע כמה עולה במוסך מורשה פולקסווגן בארץ - המסגרת מפלסטיק , קונסולה מרכזית ? .

אני מניח , לפני שאני מקבל תשובה שהחלק הנ"ל לא זול כלל .

האם מישהו מכיר אתר בחו"ל שמוכר את החלק במחיר סביר ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אם אתה מהמרכז אתה יכול לבדוק ב "המאגר" יש להם שם הרבה חלפים, יש כזה מקום בראשל"צ קניתי לי שם בקלית אחורית של מנורה שמישהו החליט להשאיל ממני.. (כמובן היה במחיר שפוי של 100 ש"ח ואני מדבר על כ-ל הבקלית כולל בית מנורה מכסה ומנורה)

Opel Adam S 2017

פורסם

בכיף רק הצעתי, אני גם אגב ביקשתי להזמין את אותו חלק לסופר לנסר 97 שאני מחזיק, מסביב לרדיו דיסק נשבר כל הפלסטיק, ועכשיו תפוס בקומבינה (ודיי מכוער), אמרו לי מחיר באיזור ה 350 ש"ח..

אם הצלחת למצוא, בהצלחה :)

Opel Adam S 2017

פורסם

איכות הפלסטיקים בפולו נמוכה עד נמוכה מאוד .

אני לא מצליח למצוא את הפלסטיק המדובר במחיר סביר .

אם למישהו יש אתר שהוא מכיר , אקבל אותו בשמחה .

• ספונסר פורום
פורסם

לפני שאתה פונה לחו"ל וממתין חודשים עד שיגיע המשלוח, נסה אצל מרכז החלפים TG-PARTS שבאזור. הם מתמחים במכירה של חלקי חילוף משומשים לרכבי פולקסווגן ויש להם מלאי גדול של רכבים לפירוק, בטוח יוכלו למצוא לך פאנל כזה במחיר הוגן.

פורסם

לא מעוניין במשומש .

מחסן חלפים של מוסף פולקסווגן אמר לי שהמק"ט של החלק זה : 6N1858069A - המחיר הוא 1,150 ש"ח לפני מע"מ .

האם מישהו מכיר אתר אינטרנט בחו"ל שמוכר את החלק חדש ? .

• תוכן חדש...