Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משרד התקשורת החליט לחייב את בזק לבטל גביית תשלום בסך 25 שקל עבור "קו קל" .

עבור לקוחות שמעוניינים רק להתחבר ל-ADSL , ללא קו טלפון נייח זו בשורה משמחת(תשלום זה מנע מהרבה אנשים להתנייד לבזק).

ההחלטה תכנס לתוקף ב-05/04/12 , שירות הלקוחות של בזק אמרו לי שהם יבטלו בצורה אוטמטית את החיוב, אולם כדי מאוד לוודא שהם עומדים בהתחייבות זו.

שפו למשרד התקשורת.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

שמעתי על זה ותהיתי באמת האם לבטל את הקו בבית

האם בזק לא ניסו להשאיר אותך בעלות נמוכה יותר ?

או להשאיר לך את המספר לשיחות נכנסות ?

משהו ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אין לי צורך בקו הנייח של בזק, הקו משמש עבורי אך ורק עבור האינטרנט.

הביטול של הקו יהיה רק בתחילת אפריל, כך שאין כרגע רלוונטיות לקבלת הצעות כאלה או אחרות מבזק.

אני רוצה לציין שעברתי לא ממזמן לבזק מחברת הוט(חברה בעלת מודעות צרכנית הגרועה ביותר שאני מכיר).

כרגע אני משלם קצת יותר יקר יחסית לתשלום שהייתי משלם בהוט, עקב תוספת תשלום עבור ה"קו קל", לאחר הביטול החיוב המעבר שלי לבזק ישתלם גם כספית.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
משרד התקשורת החליט לחייב את בזק לבטל גביית תשלום בסך 25 שקל עבור "קו קל" .

עבור לקוחות שמעוניינים רק להתחבר ל-ADSL , ללא קו טלפון נייח זו בשורה משמחת(תשלום זה מנע מהרבה אנשים להתנייד לבזק).

 

כרגע אני משלם קצת יותר יקר יחסית לתשלום שהייתי משלם בהוט, עקב תוספת תשלום עבור ה"קו קל", לאחר הביטול החיוב המעבר שלי לבזק ישתלם גם כספית.

באופן מפתיע הבשורה טובה לצרכני טלפון קוי ולא בהכרח לאינטרנט, מכיון שאין מניעה לבזק להעלות את מחיר תשתית האינטרנט לאיזה סכום שתרצה.

 

אבל מי שמקבל תשתית אינטרנט מבזק, יכול לקבל טלפון קוי מחברות כמו 012 , 013 במחיר נמוך כמו מינ' 10 ש"ח לחודש (כלומר משלמים רק על השיחות, ללא תשלום חודשי קבוע, אבל במינ' 10 ש"ח לחודש).

 

יהודה

פורסם

אגב לא כדאי לעבור ל012,

מבירור ארוך מאוד שעשיתי 2 מכרים שעברו ל012 לשיחות במחירי מבצע התלוננו על השירות הגרוע [או יותר נכון אין שירות].

אחד חזר להוט והשני התנתק לגמרי ועשה דיל על הפלאפונים שלו ושל אשתו.

[אני בטלפון נשארתי עם הוט כי הם הכי זולים לי] ,באינטרנט אני בבזק כתשתית ובזק בינלאומי בגלישה [כי הם הכי מהירים וזה בדוק,כנראה יש אמת בפרסום של הכבל התת מימי שלהם]. ובטלוויזיה אני ביס בגלל שנמאס לי מהשטויות של הוט שכל חודש "טעו" לי בחשבון לרעתי [והיום אחרי כמה חודשים ביס אני מומר ולא מוכן לשמוע על הוט הן בגלל איכות השידור בHD שלא מתקרבת להוט והן בגלל הסדרות והתכנים העדיפים ,לטעמי].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

012 זה ההוט של ספקי האינטרנט.

הייתי מנוי שם שנים רבות, במקביל להיותי מנוי בהוט.

אלו היו שנים בהן הייתי סטודנט וחיפשתי את המחיר הזול ולא את המוצר הטוב. הימים האלו נגמרו .

 

נסו להתנתק מ012, זו הרפתקה בפני עצמה... פעם אחרונה שעשיתי זאת היתה לפני שנתיים. :)

 

ללא ספק זו בשורה חשובה. ממש הרגיז אותי שבשביל קו שמיועד רק לאינטרנט צריך לשלם דמי מנוי. השאלה אם באמת זה יהיה על קו קל או פשוט על קו ללא מספר שמיועד לאינט' (זה לא אותו דבר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ביטול התשלום החודשי הוא על Naked ADSL כלומר קו של אינטרנט בלבד ללא שיחות קוליות בכלל.

 

קו קל נשאר בתשלום כמו היום, אין שינוי.

 

מי שיש לו קו קל ורוצה לוותר על השיחות ולהוריד את החיוב המיותר, כדאי לו בתחילת אפריל להתקשר לבזק ולבצע זאת.

ושלא יעבדו עליכם, לא צריכה להיות עלות לשינוי הזה. (לשינוי חזרה דווקא כן...)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

012 די בסדר ובודאי לא קרובים אפילו לשפלות של "הוט"

 

אם מסכמים משהו עם 012, זה בתוקף. לעומת זאת עם "הוט" קורה הרבה שמכחישים את הסיכום.

012 לא ממציאים שירות נוסף שהמנוי ביקש כביכול. לעומת זאת "הוט" ו013 עושים זאת כשגרה.

 

אז נכון ש012 אינם צדיקים, ויש להם "טעויות" בחיוב שמצריכות שיחות למוקד שירות, אבל במציאות של חברות התשקורת בארץ הם מעל לממוצע.

 

והנשק הסודי: פניה ל [email protected] והבעיה מסודרת (באמת).

 

יהודה

פורסם

012 רחוקים מלהיות בסדר.

בדיוק עזבתי אותם לאחר שבועיים של כאב ראש (והייתי לקוח שלהם כ 8 שנים).

הכל התחיל עם חסימת הורדות בביטורנט (הורדתי מטורנטליץ על 200 ק"ב לשניה כאשר אני משלם על 12 מגה).

גל של הכחשות והאשמות של הציוד שלי (ראוטר שרכשתי באופן פרטי), זלזול באינטליגנציה שלי, שקרים על תקלות זמניות אצלהם רק בגלל שהנציג לא בז*ן שלו לעזור בבעיה לא סטנדרטית, וכמובן ניסיון ל"דחוף" לי חבילת גיימר.

לאחר שחיכיתי שעה (!) לשימור לקוחות, ענה לי בחורצ'יק שדיבר איתי באופן מאוד מזלזל (שוב פעם דיבר איתי כאילו שאני אידיוט מוחלט) ואפילו "ירד" על כך שאני עובר לחברה מתחרה.

כמובן שאת מתאם השיחות (היה לי גם קו טלפון שלהם) הם לא מוכנים לקחת (מה שהוט לדוגמא כן עושים) ואני צריך לשלוח אותו עליהם על חשבוני, כמובן.

 

חווית שירות מחפירה כזאת לא פגשתי בחיי (ואני מנויי גם להוט).

 

ד"א מיותר לציין ששניה אחרי שקיבלתי את האייפי של הספקית החדשה, הביטורנט התחיל להוריד במהירות של 1.2 מגה שניה, בלי שום חבילת גיימר ואפילו במחיר זול יותר.

פורסם

נניח שיש להם את השירות הכי טוב בעולם, הם חוסמים וחונקים לך את ההורדות ..

אני לא אשכח את היום בו עזבתי את 012 , עשיתי ניתוק, הקלדתי את השם והססמא של הספק החדש. תוך שניות התחילו כל ההורדות שלא זזו שבועות - לרוץ במהירות האור.

חשבתי אולי אני הוזה , חזרתי ל012 חזרו לזחול על מהירויות שנעות בין 0 ל0.1K...

המחיר זול ואיכות האינט' לא שווה שקל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני בטלפון נשארתי עם הוט כי הם הכי זולים לי

אתה בטוח? זה נשמע מוזר. נראה לי ש 012, 013, 014 זולים יותר מ"הוט".

כמובן שאת מתאם השיחות (היה לי גם קו טלפון שלהם) הם לא מוכנים לקחת (מה שהוט לדוגמא כן עושים) ואני צריך לשלוח אותו עליהם על חשבוני, כמובן.

חווית שירות מחפירה כזאת לא פגשתי בחיי (ואני מנויי גם להוט).

ד"א מיותר לציין ששניה אחרי שקיבלתי את האייפי של הספקית החדשה, הביטורנט התחיל להוריד במהירות של 1.2 מגה שניה, בלי שום חבילת גיימר ואפילו במחיר זול יותר.

הוט לא לוקחים את המתאם, אלא אם הם מחליטים לשלוח לך איש מכירות במסווה של לקיחת מתאם. במקרה שלי הבאתי את המתאם לנקודת שירות שלהם.

המחיר זול ואיכות האינט' לא שווה שקל.

אז הם לא לגמרי בסדר, אבל עדיין רחוק מ"הוט" עם ההתכחשות לסיכומים שנעשו ועם הוספת שירותים שכביכול ביקשת.

 

יהודה

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון- בהמשך לביטול ה"קו היחודי לאינטרנט" -תשתית אינטרנט בזק

 

המהירויות הנמוכות מבוטלות, ועל הגבוהות הלקוחות משלמים יותר

 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4216791,00...

 

 

מהירות,.מחיר.ישן,.מחיר.חדש,.שינוי.במחיר

מגה........שקל........שקל........שקל

2.5.........45...................

5............59.........45.........14.-

10.........59.........65.........6.+

15.........65.........75.........10.+

20.........70.........85.........15.+

30.........75.........95.........20.+

50.........85.........110.......25.+

100.......115.......130.......15.+

 

 

 

יהודה

פורסם

נגיד שזה היה צפוי למרות שאם מאוד מתעקשים ניתן לקבל מחירים טובים יותר מאשר מה שמופיע באתר שלהם

 

הכל תלוי בנחישות שלכם, קחו בחשבון בנוסף שאם משדרגים למהירות מעל 15 מגה יש צורך ברכישת מודם מיוחד במודל חיוב זיכוי בעלות של 24.99 למשך שנתיים

×
×
  • תוכן חדש...