Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mass effect 3

sronis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אמנם שרשורים על המשחקים הקודמים, אבל נראה לי שמגיע לו שרשור משלו.

ME3 הושק היום וכבר ניתן להורדה באתרי הטורנטים האהובים עליכם. גרסת reloaded יורדת ברגעים אלו... 13 ג'יגה. ה-save game מ-ME2 מחכה כבר... :-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קונה אותו לPS3 בלי לחשוב פעמיים.

שיחקתי את הקודמים גם על הקונסולות וגם על המחשב. בהחלט לקונסולות.

זה משוג המשחקים ששווה להוציא בשבילם את הארנק מהכיס ולתמוך במפתחים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בדיוק שחשבתי שתהיה קצת מנוחה אחרי סקיירים :)

אני זוכר כתבה איפשהו, שבה היה כתוב שME1 יכול היה להיות המשחק הכי טוב שאיי פעם נוצר, אבל אז ME2 יצא.

אולי קצת מרחיק לכת, אבל שניהם בהחלט היו פשוט מעולים.

!AWDSOME

פורסם

אני מניח שאקנה אותו מתישהו. אני צריך הפסקה של כמה חודשים טובים בין ME אחד לשני. אולי אפילו שנה.

G2PLAY מציעים אותו עכשיו ב- 40 יורו. EA מבקשים עליו 50 יורו ב- ORIGIN. מצחיק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתם צודקים. זה באמת משחק ששווה להכניס את היד לכיס ולשלם עליו כסף, זה חשוב לתמוך במפ... אוי, בדיוק הסתיימה ההורדה. 13 ג'יגה ב-3 שעות. אני אומר לכם, החיבור 12 מגה הזה שווה כל שקל. חייב ללכת! :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כולם כבר יודעים, החודש לא מדברים איתי, לא יוצאים איתי ולא מטרידים אותי.

אוריד מחר כשאהיה ליד חיבור נורמאלי לאינטרנט ואפילו אקנה אותו תוך כדי.

להתראות קארזפורום, להתראות שעות שינה, שלום ME3.

זה עם השבלול, תאמין או לא אבל אם תערוך חיפוש תגלה שאפילו בקארזפורום כבר דיברו על ME1,2,3. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אפשר כמה היילייטים לאחד שלא מכיר את המשחק (אוי ואבוי) לגרסאותיו השונות אבל עכשיו התחדש ב PS3?

בשמחה:

Best.

Game.

Ever.

סתם, אבל בטח בעשירייה הראשונה. שלי לפחות, ואני לא מחזיק מעצמי גיימר מכור - אני מעדיף לחשוב שאני יודע לבחור אותם :lol:

ד"א, ה-reloaded הותקן ועובד נהדר, למי שתוהה. עשיתי import לדמות מ-ME2, אבל צריך לבחור מחדש מה אני רוצה להיות מתוך 6 האפשרויות. החלטות... החלטות... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נרכשה והורדה הdigital deluxe. לצערי ממתין ל9 לשחרור באירופה ע"מ לקבל אקטיביצה. 5 סייבים מ ME2, שניים מתוכן המשך של ME1, כל הDLC נרכשו, הורדו וסוימו בכל הדמויות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
נרכשה והורדה הdigital deluxe. לצערי ממתין ל9 לשחרור באירופה ע"מ לקבל אקטיביצה. 5 סייבים מ ME2, שניים מתוכן המשך של ME1, כל הDLC נרכשו, הורדו וסוימו בכל הדמויות.

פשש, אתה רציני אתה. אשכרה שיחקת 5 פעמים במשחק מהתחלה ועד הסוף?

הסתכלתי על השמירה (היחידה) שלי ומסתבר שהיא אחרי 50 שעות משחק... מעניין כמה זמן יקח לסיים את 3.

בכל מקרה, כשאתה מסיים בפעם השנייה תעדכן אם זה היה שונה משמעותית.

לחדשים, מישהו כבר העלה mega-pack של שלושת המשחקים עם כל ה-DLC ועוד כל מיני תוספות, 42 ג'יגה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יש לי משהו כמו 170-180 שעות על 2. רק על המולטיפלייר של שלושה כבר שרפתי עשרים. רציתי לראות איך המשחק מתפתח לפי סגנונות משחק שונים. בשביל זה 5 פעמים. פעמיים גבר, שלוש פעמים אישה. רנגיידX2, פרגוןX2, ניטרלי עם אחת. ויש לי סייב לכל אחת שאני אוכל לסיים את המשחק בשתי הצורות. ההשקעה היתה כולה כדי לראות את ההשלכות ב3. אגב, ב3 אין יותר פרגון/רנגייד אלא סוג של "תהילה" שתשפיע על תגובות הNPC'S כלפיך.

*אזהרת ספויילר*

זוכרים את הrachni? הם חוזרים בשלוש. עד כעשיו ידוע רק שהם חוזרים כמוטציות של ריפרס. מעניין לדעת האם יהיו גם כאלו שהיו בני ברית.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני נשאר עם סקיירים, תודה רבה.

ובאמת, תודה סרוניס על העדכון! אני מכיר כמה אנשים שחיכו למשחק הזה המון זמן. הודעה נמסרה למשפחות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בינתיים אני קצת מאוכזב.

הסינמטיקה מדהימה ומאוד אהבתי את העובדה שבאמת הרבה דברים מהמשחק השני חוזרים כאן והחלטות שביצעתי שם משפיעות על התהליך ב-3, אבל יותר מדי דברים נשארו במקום ולפחות בינתיים נראה שהם לא השקיעו יותר מדי במשחקיות.

האקשן יותר טוב מ-2 אבל לא בצורה משמעותית. זה כבר לא מסדרונות בכיוון אחד בלי אפשרות לסטות, אבל אני לא מרגיש שיפור משמעותי מספיק ב-AI ועדיין בהרבה מצבים זה קל מדי או מעט מדי.

הסיפור לא רע, אבל יש הרבה שמאלץ ושטויות ובעיקר אני לא מרגיש שיש עולם עשיר בדברים לעשות. אין יותר נסיעות בשטח פתוח בכוכבים, יש מעט כוכבים שיש עליהם דברים מעניינים ומהקטע של ה-beacons הורידו את כל הנפח.

אני גם לא רואה שיש הרבה החלטות הרות גורל ולפחות בינתיים כל הקטע של ה-war assets שעל פניו הוא מגניב, לא עובד משהו.

אני מקווה שיש עוד הרבה בהמשך, ושזה לא יישאר ככה עד הסוף, כי אם כן אז הם עבדו על כולנו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

משחק זה יותר טוב משני אבל גם קצר יותר...

אני כבר בשליש משחק אחרי סיום והתחלה חדשה . פלטפורמה חדשה זה כיף. :wink:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...