Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mass effect 3

sronis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הביקורת מגזימה קצת, אבל גם אני מרגיש פה פיספוס.

המשחק מעולה (אני כמעט בחצי) והרבה דברים שהציקו ב2 שופרו ושונו.

במקביל הרבה דברים שהיו טובים ב2 נעלמו.

נראה כאילו מנגנון המשחק סה"כ שודרג, אבל איפה שהוא העומק שהיה ב2 נעלם.

אכתוב עוד כמה מילים כשאסיים אותו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה שעות בערך לוקח לסיים תמשחק כולל כל/רוב המשימות הצדדיות? (משחק עם HARDCORE).

גם לא ממש הבנתי על מה משפיעות השמירות מME2 חוץ מהמראה החיצוני של הדמות שלך... זה משפיע איכשהו על העלילה ו/או הכיוון שאליו היא יכולה להתפתח?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מאכזב, פשוט מאכזב בגדול.

מסתבר שהביקורת לא הגזימה.

נתחיל המצד הטוב, מנגנון ה"קרבות", הנשקים, הכוחות והשליטה בצוות שופר לידי שלמות.

הגרפיקה עדיין נהדרת והמשחק מציג עולמות שכיף להסתובב בהם.

וזהו...

על הצד הרע, כל השאר! (אזהרת ספויילרים)

המשחק קצר בטרוף.

המשחק קל בטרוף.

העולמות האלה שכיף להסתובב בהם, קטנטנים ושטוחים.

הדיאלוגים אוטומטיים רוב הזמן, כאילו רואים סרט, אין ממש השפעה על העלילה.

למשחק "עומק" של אביבית מהאח הגדול (רדוד).

למשחק סוף, מסריח.

ההחלטות שקיבלתם בME1,2 לא באות לידי ביטוי בשום צורה משמעותית, הדמות שפיתחתם לא באה ידי ביטוי משמעותי.

חשבתי שיקחו את הדברים הטובים מהראשון (למשל אפשרות הנחיתה עם הרכב וחקירת הכוכבים) וישלבו בשני, במקום זה קיבלנו את מה שEA יודעים לעשות הכי טוב, משחק לגיימר המטומטם עם סוף מעפן.

בסופו של דבר יש 3 דרכים שונות באופן משמעותי שבהן ניתן לסיים את המשחק, גם פה בעצם כל מה ששונה זה צבע הפיצוץ שנוצר.

נשארים המון חורים מעצבנים בעלילה (ולא הטובים האלה שגורמים לכם לעשות חושבים) שגורמים לי להרגיש שכל ההשקעה שלי בקבלת החלטות ירדה לטמיון.

להבדיל מהמשחק השני, במשחק הזה ההחלטות אפילו לא מקבלות שום אישוש וויזואלי משמעותי.

לא רואים את כל הצבאות שאספתם, לא רואים את חברי הצוות ולא ברור מה קורה להם.

אם הייתי מקבל את המשחק הזה כיחד, בלי 1 ו2, הייתי נותן לו 8 מתוך 10, משחק יריות קליל ומגניב.

אבל בגלל שהוא חלק מטרלוגיה, טרילוגיה עם עומק ומורשת, אני מצפה ליותר.

מה שהכי מבאס אותי זה שאין דרך חזרה, העולם הנהדר של ME נהרס, הרעיון המעולה של העלילה נהרס.

הרי אף אחד לא הולך לעשות את ME 3 מחדש ועד שיצא משחק מדע בדיוני עם עומק ועלילה דומים יקח זמן.

והנה בחור שמתאר טוב מאוד את מה שאני (וכנראה רבים אחרים) מרגיש:

http://www.youtube.com/watch?v=4H_A7SeawU4&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

עדיין לא סיימתי אותו (כך שעוד יש לי "לצלוח" את הסיום הככל-הנראה-מבאס), אבל אני מסכים עם כל מה שנכתב שם.

לכל מי שתכנן לקנות את המשחק בכסף - תחסכו לעצמכם. זה סתם יבאס אתכם.

המפתחים לקו במחלת הגאווה (לא הג'אווה :-P ) והבינו שחצי עולם יקנה את המשחק ולכן אין צורך להשקיע.

בכל זאת הם השקיעו די הרבה בסינמטיקה - הגרפיקה מעולה והסרטונים עשירים מאוד - אבל זנחו את כל השאר. המשחק קצר, קל, לא באמת מעניין, משימות הצד נוראיות וגם המשימות הרגילות קצרות מדי. הם לא התאמצו לחשוב על שום דבר מקורי ובעצם רק הפשיטו את המשחק מהתוכן והשאירו רק קצת אקשן עטוף בהרבה דיבורים.

בהתחלה עוד הייתי אופטימי. כשהבנתי שלמשל אי אפשר לרדת יותר לפני הכוכבים, שאין יותר משימות עם כלי הרכב ושעם 90% ממפת הכוכבים אין מה לעשות, קלטתי שבעצם עובדים עלינו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המשחק לא פחות מנהדר. הסיפור מסופר היטב מהתחלה עד הסוף, לא כולל הסוף המופרך, שככל הנראה איננו הסיום האמיתי. המשחק יכול בכיף להוציא כ20-30 שעות משחק. המולטיפילייר מצויין, התסריט ושחקנים מצויינים. המשחק פשוט נפל בסוף. למה? קשה להגיד, אני מאמין שזה מהלך של EA ולא של ביו-וור.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
המשחק לא פחות מנהדר. הסיפור מסופר היטב מהתחלה עד הסוף, לא כולל הסוף המופרך, שככל הנראה איננו הסיום האמיתי. המשחק יכול בכיף להוציא כ20-30 שעות משחק. המולטיפילייר מצויין, התסריט ושחקנים מצויינים. המשחק פשוט נפל בסוף. למה? קשה להגיד, אני מאמין שזה מהלך של EA ולא של ביו-וור.

לא ציפיתי שתיפול בזה. אתה מאכיל את עצמך בלוקשים של ביו-וור. הם סיפרו שהקשיבו לשחקנים של 1 ו-2 ושיפרו את מה שדורש שיפור. אז יופי, האקשן קצת יותר טוב וזירות הקרב הן כבר לא רק מסדרונים צרים, לרוב. אבל אפילו הן קטנות מדי ולא מספיק מעניינות. איפה המעברים בין הנהיגה בכלי השטח להליכה ברגל? איפה הרחפת? איפה השיטוט בכוכבים והחיפוש אחר פריטים כאלו ואחרים? איפה ההיתקלויות הרנדומליות במפלצות? לעזאזל, אפילו כשיש סוף סוף סיכוי לבוסים מגניבים (כמו האמא של הט'ראשר מאו או הריפר) - בסוף הם הורגים אחד את השני וכל מה שאני צריך לעשות זה ללחוץ על שני כפתורים.

במשחק הקודם היו כמה מקומות שבהם הסתובבת, דיברת עם אנשים וביצעת משימות. עכשיו זו רק הסיטדל והיא קטנה ומצומצמת מבעבר. משימות מתקבלות כשעוברים ליד אנשים וכדי לבצע אותן צריך לשוטט באופן חסר תכלית במערכות הכוכבים וללחוץ על הכפתור הימני, בתקווה שהריפרז לא יגיעו, ירדפו אחריך לחמש שניות ויהרגו אותך באופן מיידי. ממש אתגר. במפת הכוכבים יש כמה אזורים שונים ובכל אחד כמה מערכות כוכבים - אבל אצל מרביתן אין שום דבר מעניין לעשות! גם ההבדל בין האזורים השונים לא מובן ולפחות אצלי, עד עכשיו ה"מוכנות למלחמה" היא על 50% ואין לי מושג איך לשנות את זה.

ב-2 שיחקתי 50 שעות. פה אתה אומר בכיף 20-30? זו מבחינתי אכזבה. במיוחד שהכיף הוא אולי בחצי מהזמן. כלומר לא בשעות שאני מבזבז בשיטוט חסר תכלית בין מערכות כוכבים בשביל למצוא איזה war asset ששווה לי כמה נקודות. או בזמן שאני משקיע בלהקשיב לדיאלוגים (משוחקים היטב, בסדר) שלא מובילים לשום מקום. לעזאזל, אפילו את ליארה אני לא מצליח להשכיב :-P:wink:

נראה לי שאני צריך חוויה מתקנת. אני הולך לשחק dead space מחדש. שם לפחות אני יודע מה אני מקבל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

התחלתי לשחק בשניה שהמשחק יצא לרשת הגעתי בערך לחצי ופשוט יצאתי ומחקתי אותו, משחק גרוע שלא מתקרב לראשון או לשני, מבחינתי בזבוז זמן מוחלט!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

רוני, בשביל לתת בליארה צריך לדבר איתה בנורמנדי, אז לרוץ ולדבר איתה בסיטאדל, אז שוב בנורמנדי ואז שוב בסיטאדל, ככה עד שימאס לה מזיוני השכל שלך והיא תזרוק לך איזו עצם.

אפילו סצנת ה"סקס" שלהם מרגישה מעפנה ומאולצת, כאילו סימנו וי.

במהלך כל המשחק אין פלירטוטים, בקושי דיאלוגים עמוקים, יש נשיקה קטנה ואז בום, סקס.

חשבתי לשחק מחדש בראשון ובשני, מבאס אותי שבסוף אצתרך לשחק בשלישי שת'כלס שם ז*ן על כל מה שאעשה בשתיים הקודמים.

כנראה שגם אני אפנה לחלל המת.

נ.ב עצבני

דחיתם את תאריך ההשקה המקורי של המשחק בחצי שנה כי "רציתם להוציא לשוק מוצר מושלם", עלק!

מה בדיוק עשו שם בחצי שנה הזו?

צמצמו עולמות והעלימו דיאלוגים?

ולחשוב איך כולם קיבלו בזמנו את הדחיה בהבנה.

פורסם

אני רואה שאתם אפילו עוד לא התחלתם לדבר על הביזיון הזה שנקרא DLC's.

ושמה שהם עשו איתם בME3 הוא פשוט פשע מזעזע.

("From Ashes"- לא היה לנו זין לתת לך משחק שלם אז החלטנו להוציא ממנו חלק משמעותי בסיפור ולגרום לך לשלם עליו בנפרד, רק כי אנחנו יכולים.)

גם אני חיכיתי למשחק הזה המון זמן, גם אנ רציתי להרוג מישהו שהם דחו אותו בחצי שנה..

ובסוף קיבלנו אגם של דרעק!!

זהו נרגעתי... עכשיו אני מחכה לMAX PAYNE ....

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
רוני, בשביל לתת בליארה צריך לדבר איתה בנורמנדי, אז לרוץ ולדבר איתה בסיטאדל, אז שוב בנורמנדי ואז שוב בסיטאדל, ככה עד שימאס לה מזיוני השכל שלך והיא תזרוק לך איזו עצם.

אפילו סצנת ה"סקס" שלהם מרגישה מעפנה ומאולצת, כאילו סימנו וי.

במהלך כל המשחק אין פלירטוטים, בקושי דיאלוגים עמוקים, יש נשיקה קטנה ואז בום, סקס.

חשבתי לשחק מחדש בראשון ובשני, מבאס אותי שבסוף אצתרך לשחק בשלישי שת'כלס שם ז*ן על כל מה שאעשה בשתיים הקודמים.

כנראה שגם אני אפנה לחלל המת.

אתה יודע, לא באמת חשוב לי לתת בליארה. זה סתם היה בצחוק :lol:

מה גם שאני לא רואה שום דבר רע בנשיקה קטנה ואז בום, סקס. כמו בחיים האמיתיים :wink:

דבר טוב יצא מזה - הוציא לי את החשק להעלות שמירות ממשחקים קודמים ולראות איך דברים ישתנו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ב2 שיחקת 50 שעות כשלפחות 20 מהם היו בזבוז זמן של כריית מחצבים מטופשת. אני לא משלה את עצמי, אני פשוט לא חושב שהוא גרוע. אני חושב שהDLC היה צריך להיות חלק מהמשחק. אני חושב שהלקוחות צריכים לקבל DLC חינמי, כי זה המינ' אחרי הסיום ההזוי, שלמען האמת לא סיפק "סגירה".

קו העלילה בנוי היטב חוץ מהסיום. הדיבוב לא פחות ממצויין וככה גם האינטראקציה של הדמויות. סופקו המון פקקים לחורי עלילה שהיו. ההסתעפויות והבחירות נותנות המון נפח.

למען האמת, אני מאוד נהנה ממהפשטה של מערכת המשאבים הרבה יותר לעניין ופחות משעממת. משימות הN7 כיפויות, ומשמות העלילה מעניינות. הבחירות שעשית משפיעות המון במשחק הנוכחי, לדוגמא, הדרך הייחדה שמורדין ישרוד היא אם וורקס מת, והשמדת את המחקר של מאלון בטוצ'נקה. בסוף, אתה חייב לשכנע את מורדין שלשחרר את התרופה היא טעות. הוא מזייף את המוות שלו והולך לעבוד על הקרוסיבל.

ולבסוף, אי אפשר להתעלם מהמולטיפלייר והאינטגרציה שלו לתוך המשחק.

אז כן, זמברו אותנו עם סיום מחורבן, אבל הסרט כשלעצמו, לטעמי מצויין. בכל מקרה, אני מחכה לMMO אם וכשיצא. אם זה יקרה, אני פורש מהמין האנושי.

עד שסיימתי את התגובה הזו ראיתי שנוספה תגובה בקשר לfrom ashes.

תגידו, מישהו ממכם בכלל מבין מה זה אומר לגרום למשחק הזה לעבוד? המשחק היה גמור לפני קרוב לחצי שנה ועבר ליטושים ארוכים ומייגעים. העל הDLC התחילו לעבוד לפני קצת פחות מחצי שנה. אתם מדברים כמו fan boys ממורמרים. זה כמו לשאול למה לא הוציאו את שר הטבעות כסרט אחד. הסיבה של הDLC יצא כשהוא יצא, היא כי הוא היה מוכן. DLC לוקח להפיק DLC הרבה פחות מממשחק שלם.

בקשר לסקס. ללא ספק החלק הכי מגוכח של מס אפקט, ולו מהסיבה שהוא נוצר כדי לספק פן בויז מחוצ'קנים. מערכות היחסים לא משפיעות כהוא זה על המשחק, וזה מראה כמה חשיבות מייחסים להן.

Stay tuned

פורסם

תרשה לי לחלוק עלייך,

DLC שיוצא באותו יום שהמשחק יוצא, נותן הרגשה שמישהו רוצה לחלוב ממך עוד כסף.

מילא DLC בסגנון של FALLOUT שיוצאים כמה חודשים אחרי המשחק המקורי.

ושאני לא יתחיל לדבר על DLC שמוסיפים לך נשקים, בתשלום.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
ב2 שיחקת 50 שעות כשלפחות 20 מהם היו בזבוז זמן של כריית מחצבים מטופשת.

ומה עם הסיורים על הכוכבים באחד או המשימות הקטנות שהיית מגלה בטעות בשתיים?

אישית מאוד נהנתי לסרוק כוכב ולגלות בו עולם קטן עם מפלצות גדולות שאפשר להשמיד עם הטנק שלי. :twisted:

קו העלילה בנוי היטב חוץ מהסיום. הדיבוב לא פחות ממצויין וככה גם האינטראקציה של הדמויות. סופקו המון פקקים לחורי עלילה שהיו. ההסתעפויות והבחירות נותנות המון נפח.

בוא נדבר על בחירות.

אני אוהב את הקרוגנים, טיפחתי את החבר'ה הכועסים האלה מהכותר הראשון.

בשני שמרתי את התרופה בצד ובשלישי וויתרתי על הצבא של הטומטומים האלה שגרמו למחלה ועזרתי לקרוגנים עד הסוף.

ומה יצא לי מזה!?

כלום! לא ראיתי צבא של "מיליון קרוגנים" (מצטט את הקרוגן הראשי) מסתערים, לא ראיתי צאצים קטנים מתרוצצים כל מה שראיתי זה קרוגן אחד מתדרך חבורה של 20 קרוגנים מפוקסלים בסוף המשחק.

זה כל מה שאני מקבל אחרי שהשקעתי מחשבה וסובבתי את העלילה סביב הקרוגנים במשך 3 משחקים שונים!?

או ה"עכבישה" (מצטער, אני לא חנון מספיק בשביל לזכור איך קוראים לכל גזע) הענקית הזאת שפוגשים בתחילת המשחק במערה.

אני בחרתי להשאיר אותה בחיים בתמורה לעזרה במאמץ המלחמתי, איפה היא באה לידי ביטוי?

מאז הקטע ההוא בתחילת המשחק לא שמעתי או ראיתי אותה.

זאת רק דוגמה אחת מרבות אחרות.

ראיתי את כל סיומי המשחק ביו טיוב, זה לא משנה כמה כוח צבאי אגרת או לא, שלושת הסיומים נשארים פחות או יותר אותו דבר (כאשר הם בפני עצמם דומים מאוד מבחינה וויזואלית.)

היה קטע אחד בכל המשחק שהבריק, הביא איתו ניצוץ של תקווה, המשימה על כוכב הבית של טלי עם הGETH.

שם לבחירה שלך יש משמעות, אתה בוחר להשמיד גזע כזה או אחר, זה בא לידי ביטוי באופן וויזואלי מידי ובסוף המשחק, זה מעלים לך דמות כזאת או אחרת.

ME 2 היה מלא בקטעים כאלה, בשלוש זה היחיד.

למען האמת, אני מאוד נהנה ממהפשטה של מערכת המשאבים הרבה יותר לעניין ופחות משעממת. משימות הN7 כיפויות, ומשמות העלילה מעניינות. הבחירות שעשית משפיעות המון במשחק הנוכחי, לדוגמא, הדרך הייחדה שמורדין ישרוד היא אם וורקס מת, והשמדת את המחקר של מאלון בטוצ'נקה. בסוף, אתה חייב לשכנע את מורדין שלשחרר את התרופה היא טעות. הוא מזייף את המוות שלו והולך לעבוד על הקרוסיבל.

זה בדיוק על מה שאני מדבר, אם תשחרר את התרופה ומורדין ימות ולא יעבוד על הקרוסיבל המשחק יתנהל ויסתיים באותו האופן.

אין לבחירה במקרה זה שום משקל משמעותי.

בשתיים היה, באת לדמות א' לא טוב בעין?

הלכו הלייזרים המשודרגים, הספינה נפגעת מהקולקטרז, בסוף המשחק דמות א' מתה ויוצאת לדרך חדשה בארון קבורה בחלל.

זו השפעה משמעותית על העלילה, השפעה שגורמת לך לשחק שוב כדי להגיע ל"סוף המושלם".

ולבסוף, אי אפשר להתעלם מהמולטיפלייר והאינטגרציה שלו לתוך המשחק.

אז כן, זמברו אותנו עם סיום מחורבן, אבל הסרט כשלעצמו, לטעמי מצויין. בכל מקרה, אני מחכה לMMO אם וכשיצא. אם זה יקרה, אני פורש מהמין האנושי.

למה את מקבל את העובדה שהסיום מסריח?

היה כל כך קשה לסגור את הסדרה המעולה הזאת כמו שצריך?

ומה זה MMO?

עד שסיימתי את התגובה הזו ראיתי שנוספה תגובה בקשר לfrom ashes.

תגידו, מישהו ממכם בכלל מבין מה זה אומר לגרום למשחק הזה לעבוד? המשחק היה גמור לפני קרוב לחצי שנה ועבר ליטושים ארוכים ומייגעים. העל הDLC התחילו לעבוד לפני קצת פחות מחצי שנה. אתם מדברים כמו fan boys ממורמרים. זה כמו לשאול למה לא הוציאו את שר הטבעות כסרט אחד. הסיבה של הDLC יצא כשהוא יצא, היא כי הוא היה מוכן. DLC לוקח להפיק DLC הרבה פחות מממשחק שלם.

אתה יודע מי בוודאות לא FAN BOY?

אבא שלי, הוא לא היה חשוף לכל ההייפ והציפיות שעפו באינטרנט, הוא גיימר קליל ששיחק בכותר הראשון והשני, גם הוא התאכזב קשות מהמשחק.

בקשר לסקס. ללא ספק החלק הכי מגוכח של מס אפקט, ולו מהסיבה שהוא נוצר כדי לספק פן בויז מחוצ'קנים. מערכות היחסים לא משפיעות כהוא זה על המשחק, וזה מראה כמה חשיבות מייחסים להן.

סקס שמקס, העיקר שבשני המזכירה טיפלה לי בדגים ופה אני צריך לקנות להם פילטר מסריח ב25 אלף זוזים.

רוני, גם אני צחקתי בקשר לסקס, אתה לא באמת צריך להתרוצץ כל כך הרבה אבל זה מסכם בעייני את רוח המשחק.

לסיכום, EA עשו את מה שהם עושים הכי טוב, כסף.

הם קונים חברות קנות ומוצלחות ועושות מהם מחלבות כסף עם לו"ז צפוץ ומיליון המשכים בנאליים לאותו כותר (NFS, COD ועוד...).

EA, התנובה של עולם המחשב.

פורסם

אני יגיד לך את האמת? אני פשוט לא מסכים איתך. העובדה הבסיסית היא, שצפיתפ למשחק שהיה לקוח פלוס מינוס היקף של עוד שנתיים ייצור. ציפיתם לMother of games. זה עדיין רק עוד משחק. והוא עדיין משחק ממש טוב, יעידו על זה ערמות של ציונים מושלמים (ולא, אין מצב שהכל מכור... ולא, לא כולם מעריצים את המשחק). מה חשבת, שבאמת יתחילו להפיק כל סיום בנפרד, לייצר תסריט גייםפליי לכל בחירה? באיזה סרט אתה חי? אתה ממש, ממש, ממש לא מבין מה ההשלכות ברמת עלויות פיתוח, זמן פיתוח וכיו"ב אם זה מה שציפית. צר לי לפוצץ את הבועה שלכם, אבל אם ביו וור היו מוציאים את FROM ASHES עוד חודש, כולכם הייתם סותמים את הפה. אז במקום שתחממו את הכסא עד השחרור, נתנו לכם אופציה לרכוש אותו כבר עכשיו, ולא עוד חודש.

נכון, שהסיום מחורבן, ובי-וור לפי הבנתי כבר עובדים על "פיקס", רסמי? האלטרנטיבה לסיום לא הרבה יותר מעניינת, פשוט פחות הזויה. באחד הסיומים (perfect gameplay) שנותחו, ניתן להבין שכנראה משהו לא ממש סגור.

*ספוילר*

שפרד נראה מתעורר בין הריסות. מה שנאמר שם בין היתר, שיתכן שמדובר על זה שכאשר הרבינג'ר פוגע באיזור של שפרד, שפרד נכנס להלם וסוג של הזיה. אחת השאלות שנשאלות הן מה לעזאזל עושה שם אנדרסון, איך לעזאזל שפרד פתאום

בכדו"א עוד כמה דברים שכנראה יובילו DLC הבא

בקשר לDKCים בכלל, אני חושב שבכללי החברות רוכבות על השחקן יותר מדי. יאמר לזכות ביו-וור שהDLCים שלה בהחלט הוסיפו עניין, לפחות project overlordd והמשימה עם קסומי. זאיד פחות מעניין.

בסטריט פייטר האחרון, הDLC יצא כאשר הוא כבר על הדיסק, הדמויות נעולות עד שיוזן קוד של הDLC... זה כבר ממש חוצפה, כי מדובר בדמויות שהוכרזו כבר בתחילת ההפקה. לדעתי המצב לא הולך להשתפר, נראה מה יהיה

Stay tuned

• תוכן חדש...