Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כששמעתי את הידיעה הזו מיד קפץ לי חלון עם הסיפור על קיומם של 350 אלף שותיי (דלק ) חינם. פשוט בלתי נתפס שמס' כזה ענק של אזרחים שמשתכרים בד"כ היטב זוכים בגלל מצבם הכלכלי "הקשה" מאספקת דלק חינם וגם ברכב תמורת מס מגוחך כלכלית בגין הטבה. כולם יודעים שרבים משותיי החינם האלה עושים ברכבים האלה קילומטרג' של מונית, שלא להזכיר מסעות ספארי ב-NO MEN LAND. בואו לא נשכח שעלות צריכת הדלק של ה-350 אלף ברובו נופל עלינו, תעשו חשבון ותקבלו תוצאה מדהימה. אפשר אולי להבין אם חב' פרטית מעניקה לבכיריה הטובות שלא על חשבון הציבור, מנגד חב' ציבוריות, כנסת ישראל ומשרדי הממשלה אמורים לשנן צניעות ומראית עין מהם.

פורסם

אני לא יודע מאיפה הבאת את גיבוב השטויות שרשמת.

אם לאדם יש בחוזה ההעסקה שלו שהוא מקבל רכב + דלק - מה זה עניינך?

שווי ההטבה עלה משמעותית בשנים האחרונות, כך שמתנה חינם זה כבר לא.

שורה התחתונה - מדובר בקנאה נטו. כן, הם מרוויחים יותר ממך, מקבלים גם רכב, וזוכים בכל הכוסיות.

לגבי הפקקים בחרמון - יש משפחות, בדיוק לא אלו שעליהן כתבת, שזה הכי קרוב לחו"ל בעבורם.

גילוי נאות - הח"מ מטה מחזיק את מכוניותיו בכוחות עצמו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם אתה אכן מדבר על ליסינג תפעולי:

חינם = בממוצע קצת צפונה ל3000 ש"ח.

וללא הגבלה = אם עוברים את ה10-15 אלף קילומטר מתחילים לשלם קנסות והעלות החודשית עולה כי כמעט לא נשארו חברות שנותנות רכב עם דלק ללא הגבלה בשנים האחרונות.

אנחנו ממש לא בסוף שנות ה90 תחילת שנות 2000.

אכן שוד ושבר על גב האדם הפשוט שמשלם 15-20 אחוז מיסים לעומת אלו ש"מרוויחים טוב" שמשלמים פי 2 מיסים.

זה גם פשע שאנשים שלמדו וקרעו את התחת כל החיים שלהם מרוויחים יותר על סמך הידע והיכולת האינטלקטואלית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
קיומם של 350 אלף שותיי (דלק ) חינם.

ומתוך ה-350 אלף, כמה עובדים בחברה פרטית ("שלא על חשבון הציבור") ? וכמה "אוכלי חינם" בכנסת ישראל ?

גם אני כמוך, חושב בליבי שהלוואי שהייתי יכול להיות כמותם, אבל הטון שלך דווקא אינו מפרגן. למה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

דוד, קשקשן אתה. נכון שאותם אנשים משלמים בד"כ סכום קבוע על הרכב ליסינג שלהם, סכום שיוצא מעט מעל 3000 ש"ח נטו לחודש. הדלק שהם צורכים, החברה שהם עובדים בה משלמת עליו. אז אתה לא מסבסד אותם בכלום.

ורק בשביל להרגיע אותך, אתמול אני וחברים נסענו לרמת הגולן להנות מהשלג. לא תאמין, אבל לאף אחד מאיתנו אין רכב בליסינג, למרות שלכולנו היה פעם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ה"הטבה" הזו עולה כסף רב ובמקרים רבים בכלל לא כדאית.

בעיקר בגלל פותחי עין כמו דוד ידידינו, כנראה אחד שבחר בדרך הקלה בחיים של להיות בטלן ולבכות במקום לתת מקסימום מאמץ ולקדם את הקריירה.

בשורה התחתונה הכל עניין של כסף. כשסוגרים חוזה העסקה מעניין בכמה כסף מדובר כולל הרכב.

במידה ועם רכב פחות משתלם מאשר בלי רכב (כמו אצלי למשל) אז בוחרים ללא הרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ה"הטבה" הזו עולה כסף רב ובמקרים רבים בכלל לא כדאית.

בעיקר בגלל פותחי עין כמו דוד ידידינו, כנראה אחד שבחר בדרך הקלה בחיים של להיות בטלן ולבכות במקום לתת מקסימום מאמץ ולקדם את הקריירה.

בשורה התחתונה הכל עניין של כסף. כשסוגרים חוזה העסקה מעניין בכמה כסף מדובר כולל הרכב.

במידה ועם רכב פחות משתלם מאשר בלי רכב (כמו אצלי למשל) אז בוחרים ללא הרכב.

שטות כזאת עוד בחיים שלי לא קראתי כאן. מה קשורה הביקורת הצודקת על הליסינג לעיסוק שלו?

בכל מקרה שיהיה ברור - נהגי הליסינג הם לא אוכלי חינם, רובם משלמים על הליסינג הרבה יותר מאשר אילו היו מחזיקים רכב פרטי.

אם מישהו כאן בטלן זה הם - במקום לקחת את הרכב לטיפול וטסט פעם בשנה הם שורפים את הפנסיה וחלק גדול מהשכר שלהם על "נוחות" ו"ראש שקט" עאלק. אבל זאת בעיה שלהם.

הבעיה של הציבור היא שכשמעלים את מחירי הדלק כל 1 בחודש זה לא מפריע לנהגי הליסינג והם לא ייצאו להפגין על זה.

חוץ מזה אל תשכחו את כל החוכמולוגים באוצר שבכל פעם שחסר כמה לירות בקופה מעלים את הבלו על הדלק, ואין להם בעיה עםם זה - הם במילא הם נוסעים על דלקן.

פורסם
הבעיה של הציבור היא שכשמעלים את מחירי הדלק כל 1 בחודש זה לא מפריע לנהגי הליסינג והם לא ייצאו להפגין על זה.

אני יודע שאתה לא תאמין, אבל לי יש רכב מהעבודה ולמרות זאת אני כן השתתפתי בהפגנות על מחיר הדלק. יש כאן אפילו כמה חברי פורום שזיהו אותי באותן הפגנות.

לכבוד הוא לי להיות ביחד עם עוד 349,999 אנשים במגזר של אלה שמקבלים רכב מהעבודה. כנראה שלימודים ותואר באמת משתלמים בטווח הארוך. וכדי לזרות לכל הקנאים וצרי העין עוד קצת מלח על הפצעים, אני אספר שהיום אפילו ביקרתי בגולן המושלג עם הרכב שקיבלתי מהמעסיק שלי. הנה, יש גם תמונה של מד הטמפ', תוכל לראות כמה קר היה. היה כיף, ואפילו קינחנו בארוחת דגים בחוף עין גב.

אני מאחל לכולם שבוע טוב, ולקנאים וצרי העין אני מאחל שיחיו ויסבלו.

20120303_134222.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הפוך גוטה. אם היית מבקש מהמעסיק שלך כסף לברוטו במקום הבזבוז של הליסינג, אולי היית מצליח לגמור את החודש ולא היית צריך להפגין שאתה כורע תחת "נטל יוקר המחיה" כמו כל הבכיינים האלה בכתבות בכלכליסט שמרוויחים 20K ונמצאים במינוס.

פורסם

את הרכב קיבלתי מתוקף התפקיד שלי שמצריך רכב. אין אפשרות להיות במשרה שלי עם רכב פרטי עקב הנסועה הגבוהה שכרוכה בו.

התייקרות מחיר הדלק פוגעת בכולם, גם באוכלי החינם כמוני שהמעסיק משלם להם על הדלק. כמו שאומר הפתגם, שהפעם אשנה אותו לכבוד מזג האויר החורפי: "כשיורד שלג, כולם נרטבים (?)".

העליה בעלויות ההתניידות היא ממש אינה ההשפעה היחידה של ייקור הדלק, אם כבר זאת רק החוליה הראשונה בגל ההתייקרויות שיבוא אחריה, בין היתר במזון (כי ההובלה יקרה יותר), תחבורה ציבורית, וכו'. זוהי הסיבה שבגללה יצאתי להפגין. זה, וגם מפני שאני באמת מרחם על אלה שלא שפר עליהם גורלם לעבוד אצל מעסיק שדואג להם לרכב עם דלק.

עצוב שהאנשים שבין היתר אני מפגין גם למען האינטרס שלהם גומלים לי ולשכמותי תחת הטובה שאנו עושים בשבילם בצרות עין. כנראה שמלחמות יהודים זה משהו חזק יותר מכל מחאה, צודקת ככל שתהיה.

נ.ב.: בניגוד לחתימה שלך, כשברכב שלי נדלקת נורה, אתה יכול להיות בטוח שלאלבר לא יהיה שקט ממני עד שהעניין יתוקן. הרכב הזה בסופו של יום משרת אותי, ואם הוא יתקע באמצע הדרך אז זה אני שיאלץ להמתין לגרר. זאת גם הסיבה שאם אני יכול, אני אפילו מעדיף לקחת אותו לטיפול במוסך בעצמי ולא להסתמך על איש השירות שלהם שיעשה את זה בשבילי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

התגובות התוקפניות לנושא מתחברות יפה לאלה שמצדיקים את דרך ההתנהלות והשימוש הפרטי ברכבי הליסינג שקבלו. נכון שהכל חוקי אבל מעבר לכך יש גם אמות מידה לסבירויות כאלה ואחרות, מה ראוי ומה פסול. אין ספק שרבים מבעלי הליסינג מסתובבים בעולם , שומעים ורואים מהם נורמות השימוש הפרטי ברכבי חברה ורבים די שמחים שאצלנו בינתיים סף הרגישות בהיבט הזה נמצא בגובה הדשא. אלה שהצמידו לי תארים שונים יכולים להרגע, אין סיכוי שפיתחתי צרות עין או קנאה בכם, בודאות ההיפך הוא הרבה יותר אפשרי ומדויק.

פורסם

האנשים האלה הם הקטר של התעשיה.

הם אלו שמכניסים מטבע חוץ.

הם מחזיקים על גבם את השכבות החלשות.

אלו גם החברה שעושים מילואים.

הם אלו שמשלמים הרבה מיסים ולא רק מס הכנסה גם מס בריאות וביטוח לאומי.

הם האנשים שבזכותם מדינת ישראל עדיין בעליונות טכנולוגית על השכנים שלה

ועוד מליון דברים אחרים.

צרות העיין שלך דוחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
את הרכב קיבלתי מתוקף התפקיד שלי שמצריך רכב. אין אפשרות להיות במשרה שלי עם רכב פרטי עקב הנסועה הגבוהה שכרוכה בו.

התייקרות מחיר הדלק פוגעת בכולם, גם באוכלי החינם כמוני שהמעסיק משלם להם על הדלק. כמו שאומר הפתגם, שהפעם אשנה אותו לכבוד מזג האויר החורפי: "כשיורד שלג, כולם נרטבים (?)".

העליה בעלויות ההתניידות היא ממש אינה ההשפעה היחידה של ייקור הדלק, אם כבר זאת רק החוליה הראשונה בגל ההתייקרויות שיבוא אחריה, בין היתר במזון (כי ההובלה יקרה יותר), תחבורה ציבורית, וכו'. זוהי הסיבה שבגללה יצאתי להפגין. זה, וגם מפני שאני באמת מרחם על אלה שלא שפר עליהם גורלם לעבוד אצל מעסיק שדואג להם לרכב עם דלק.

עצוב שהאנשים שבין היתר אני מפגין גם למען האינטרס שלהם גומלים לי ולשכמותי תחת הטובה שאנו עושים בשבילם בצרות עין. כנראה שמלחמות יהודים זה משהו חזק יותר מכל מחאה, צודקת ככל שתהיה.

נ.ב.: בניגוד לחתימה שלך, כשברכב שלי נדלקת נורה, אתה יכול להיות בטוח שלאלבר לא יהיה שקט ממני עד שהעניין יתוקן. הרכב הזה בסופו של יום משרת אותי, ואם הוא יתקע באמצע הדרך אז זה אני שיאלץ להמתין לגרר. זאת גם הסיבה שאם אני יכול, אני אפילו מעדיף לקחת אותו לטיפול במוסך בעצמי ולא להסתמך על איש השירות שלהם שיעשה את זה בשבילי.

יצאת צדיק, ואני באמת אומר את זה בלי גרם אחד של ציניות. מצד שני שנינו יודעים שרוב מוחלט של מחזיקי הליסינג, במיוחד אלה שמשלמים עליו כסף טוב, לא ממש מזיז להם אם יעלו את הדלק בחצי שקל או בשקל. וגם אם יש הגבלה היא בק"מ ולא בליטרים.

פורסם

סולל הדרך

האנשים האלה הם הקטר של התעשיה.

הם אלו שמכניסים מטבע חוץ.

הם מחזיקים על גבם את השכבות החלשות.

אלו גם החברה שעושים מילואים.

הם אלו שמשלמים הרבה מיסים ולא רק מס הכנסה גם מס בריאות וביטוח לאומי.

הם האנשים שבזכותם מדינת ישראל עדיין בעליונות טכנולוגית על השכנים שלה

ועוד מליון דברים אחרים.

צרות העיין שלך דוחה.

הנימוקים שהעלית לא בדיוק מדויקים כנראה מתוך פוזיציה. מס' הליסינגים שמקבלים דלק חינם הוא 350 אלף ולא כולם הקטר של המדינה, הערכה היא שהקטר מונה מקס כמה עשרות אלפים. תסכים שהיציאות למילואים ותשלום המיסים, את אלה הם מבצעים על פי חוק כמו עמך ישראל וכמובן שלא כתרומה או בהתנדבות. בקיצור הנימוקים שהעלית די חלשים אבל נעזוב את זה . כולם מודעים לעובדה שרוב רכבי הליסינג נמכרים אחרי שנתיים שלוש עם קלומטרג' של מונית,בדרך כלל כתוצאה של שימוש פרטי מופרז או מופרז פלוס ולא למטרות עבודה. כל מה שרציתי לחדד זו העובדה שעל כל ק"מ של רכבי הליסינג המדוברים המעסיק וקופת המדינה (האזרחים) מחלקים בינהם את עלות הדלק פחות או יותר חצי חצי. אם לדעת כל המתנפלים זה ראוי לנצל את הרכב למטרות פרטיות מוגזמות, אם כך כנראה שלא למדנו מה שאחרים שכחו מזמן.

נכון, מסכים שהכל חוקי ונכון שרוב בעלי הליסינג בהקשר הזה משחקים ראש קטן ועושים להנאתם קילומטרג' פרטי על חשבון הציבור.

פורסם

באמת, לא שמתי לב שאתה מעביר את כרטיס האשראי שלך כל אימת שאני מתדלק את הרכב שלי.

תנוח דעתך, מדינת ישראל ומשרד האוצר יודעים לגזור מהמשכורת שלי את הקופון שלהם בגלל הרכב הזה. אל תבוא אלי בטענות שהכסף הזה לא מגיע אליך בסופו של דבר, אני את שלי שילמתי.

• תוכן חדש...