Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מאזדה לאנטיס ידנית ואני צריך קודם כל להחליף לה צמיגים, רציתי לדעת על איזה חברה ודגם (מדויק) אתם ממליצים בכ-250 ש"ח לצמיג, המידות : 185-65R14.

ויש דברים כמו איזון, פרונט או משהו כזה לעשות אחרי החלפת צמיגים ?

גם הבנתי שלרכב מומלץ שמן מנוע 10W40 חצי סינטטי, יש לי כזה של דלק (דלק שמנים כתוב), זה יהיה טוב לרכב ?

אני גם צריך להחליף לגמרי את השמן במנוע לסוג הזה נכון ? כלומר לקחת למוסך שיירוקנו את מה שיש וישימו את זה.

בנוסף הבולמים לא משהו (אפילו גמורים כבר), מאיפה אני יכול להשיג כאלה לרכב הזה ? הבנתי שכאלה דברים טוב גם לקנות יד שנייה (מפירוקיה וכו') זה נכון או שרק חדשים ?

במידה וזה טוב מישהו יכול להמליץ על פירוקיה\משהו כזה באזור חיפה והקריות ?

חוץ מכל אלה .. מה צריך לעשות כשמיישרים קו אחרי קניית רכב ?

מצטער על כל השאלות, אין לי ידע בתחום (כרגע) :)

• תוכן חדש...