Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני קצת מבוגר אך עשיתי את הרישיון לא מזמן, אך לא כאן ה"בעיה" שלי.

אבא שלי נוהג על סיטרואן סקסו 2001 דיזל, והרכב כל הזמן אצלו, אז החלטתי לחפש לעצמי את הרכב הראשון שלי

עשיתי בדיקות וכל מיני דברים והחלטתי שאני רוצה את האפלאוז GLI, מתאים לי שהיא 1600, מתאים לי שהיא עד 10K, ואפילו מבחוץ היא נראת נחמדה ביותר, שלא לדבר על כך שהיא מרווחת מבפנים.

עשיתי בדיקות מבחינת צריכת הדלק ומדובר ב 1 ל 16.

אבל לא בדיוק מצאתי "מחלות", ואז החלטתי לפנות למומחים כאן...אשמח לשמוע לעצתכם.

מצאתי רכב ביד 2, יום שישי הקרוב הוא הולך לבדיקה.

שוב אני לא מדבר על דברים שצריך לבדוק ברכב, אלה על המחלות שיש לאוטו הזה...

תודה.

פורסם

הרכב בעל בלוק מנוע,העשוי מסגסוגת אלומיניום ויש לו רגישות גבוהה מאוד לשימוש במי ברז במקום נוזל קירור ייעודי.

ריקבון בבלוק סופו של דבר החלפת מנוע ללא יכולת לשפץ ראש/בלוק.

פרט לכך יש לבדוק מחלה נוספת- לבדוק תפקוד מנוע צעדים בעומס: להדליק אורות/מזגן/רדיו יחד את כולם ולראות אם סיבובי המנוע יציבים או לא. החלפת היחידה הזו יקרה והרכב באופן כללי לא קל לאבחון (היתה לי אחת כזו מבציר 97 שנמכרה לפני 3 שנים וקצת).

תוכל לחפש שרשורים עם התקלות שהיו לי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...