Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משחק מכוניות ברשת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחסום אותו, תחסום אותו... זהו, יופי.. עכשיו אני מוביל.

איזה כיף לשחק עם שני מחשבים ברשת נגד אנשים מהעולם. אני ואחי חיברנו את שני המחשבים, הדלקנו את המסנג'ר והתחלנו לדבר במיקרופון במשחק. אני חייב לציין שזה עובד טוב ובפרט במשחק LIVE FOR SPEED. ההרגשה קרובה למציאות. לראות את אחי עושה דריפט עם רכב בעל הנעה אחורית וטורבו גורמת לצחוק עד השמיים.

אחלה של דבר!

לכתובת האתר :

http://www.liveforspeed.com

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק, אתה משחק עם העכבר או שיש דרך אחרת (לא מצאתי אזכור לשליטה ימינה/שמאלה עם מקלדת או ג'ויסטיק :oops: ).

הבעייה עם העכבר היא שהוא רגיש מידי..

פורסם
Live For Speed שווה את הכסף? שמעתי דיעות לכאן ולכאן. איך המכונית שאמורה להיות קייטרהם או ווסטפילד?

אני הולך לקנות את המשחק כאשר גרסת S2 תצא. אני יודע שהמון אנשים בחנו את המשחק והוא קיבל ביקורות מעולות.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם
מישהו יודע מהן דרישות המינימום של הפעלת המשחק?

חיפשתי באתר ולא מצאתי.

תודה. 8)

Minimum PC : 1 Ghz or better with a recent graphics card

Microsoft® DirectX® 8.1 or newer is required download DirectX 8.1

פורסם

זה רק אני, או שהמשחק הזה קשה בטירוף?

המשחק הזה מאוד קשה, כל פנייה אני או עושה 360, או 180, האוטו כולו מסתחרר לי, והפנייה ממש קשה (הכוונה האוטו פונה לאט מאוד). אני ניסתי להיכנס לפנייה במהירויות שונות, אבל כל פעם האוטו מסתחרר. :?

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם
Live For Speed שווה את הכסף? שמעתי דיעות לכאן ולכאן. איך המכונית שאמורה להיות קייטרהם או ווסטפילד?

אני הולך לקנות את המשחק כאשר גרסת S2 תצא. אני יודע שהמון אנשים בחנו את המשחק והוא קיבל ביקורות מעולות.

שמוליק

איזה ענק השני...!

אני יודע שהראשון עולה בסביבות 80 ש"ח

נ.ב

השני יצא כבר לא...?

december 2003

פורסם
שמוליק, אתה משחק עם העכבר או שיש דרך אחרת (לא מצאתי אזכור לשליטה ימינה/שמאלה עם מקלדת או ג'ויסטיק :oops: ).

הבעייה עם העכבר היא שהוא רגיש מידי..

אתה יכול לשחק עם המקלדת... :!:

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

אני משחק עם הגה של מיקרוסופט (אמין מאוד. נמצא ברשותי כ-4 שנים).

המשחק לא קל. אבל ברגע שלומדים איך לשחק, זה כיף.

להכנס עם הנעה אחורית לסיבוב ולתקן עם גז והרבה גז, לראות ב-REPLAY את הגלגלים מוציאים עשן. :)

שמוליק

• תוכן חדש...