Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסלול טיול באיזור נס הרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחר סוף סוף אני לוקח את חברה שלי לטייל קצת באיזור, אחרי שכל ביקור שם סיפרתי לה כמה האיזור יפה (לא תיארתי לה כמה התרכזתי בו במהלך הנהיגה... 8) ).

יש המלצות למסלולים נחמדים להסתובב בהם באיזור, לא טיולי הליכה קשים, משהו לשעתיים בערך.

והמלצות למסעדות באזור גם יתקבלו באהבה :)

משה

מגאן 265

פורסם

יש המון מקומות נחמדים פה באזור,אני והחבר'ה כל שבת בבוקר תופסים כיוון אחר,אני הייתי ממליץ דווקא לרדת יותר לכיוון עמק האלה,ביקרתי שם לא מזמן בייקב ממש יפה(מצטער שאני לא זוכר את שמו,אבל יש את תחנת הדלק של פז בצ.האלה,צמוד אליה יש תחנת כיבוי,ומיד פנייה לתוך השטח עם שלט "ייקב בלהבלהבלה",אני לא יודע מה הולך שם בשבת אבל שווה לבדוק!)עם גן ענקי ונוף מדהים,לוקחים כוס יין והולכים לטייל.

בכלל,כל האזור של עמק האלה לדעתי הרבה יותר מלהיב.

• תוכן חדש...