Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנושא תיווך בתים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הנני מעוניין לקנות בית,את הבית הראה לי מתווך לפני כחצי שנה ולמרות כל המאמצים של אותו המתווך לפני כחצי שנה הוא לא הצליח לגרום לעסקה לצאת לפעול. היום הדירה מפורסמת אצל מתווך אחר וגם הוא לקח אותי ואת אישתי לראות את הדירה ואמרנו לו בפירוש שראינו את הבית ושזה לא הסתדר מבחינת המחיר. היום המתווך חזר אלינו עם תשובה חיובית שהוא הצליח לשכנע את בעל הבית לרדת במחיר למה שאנחנו מוכנים לשלם. עכשיו אני מפחד שיבוא המתווך הראשון וידרוש ממני לשלם לו דמי תיווך כי הוא זה שהראה לי ראשון את הדירה. אז השאלה שלי לכמה זמן תופס הטופס הזה שחותמים למתווך? לכמה זמן אני "מתחייב" למשרד התיווך?

הנה מקרה דומה לשלי:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3929629,00.html

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם אני לא טועה זה תקף ל3 חודשים.

זה אמור להיות כתוב באותיות הקטנות על הטופס שחתמת עליו.

אבל דבר אחד לא הבנתי הלכת לראות דירה שאתה רוצה ומכיר דרך מתווך אחר ולא מנסה לבד לבדוק את המחיר בשוק הנדל"ן כיום, אחרי שעבר כ"כ הרבה זמן וחוסך לעצמך את התיווך.

פורסם

תודה על התשובה. פשוט המוכר גם כן מטומטם קצת בפעם השנייה נותן בלעדיות על הדירה למתווך אחר.

כך שגם אם אני רוצה או לא רוצה אין לי אפשרות לקנות את הדירה ללא מתווך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...