Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות בין שני רכבים audi a3 1.4t fsi 125hp תיבת הילוכים stronic ב-145 אלף

לבין

seat sc ibiza cupra 180hp 1.4 tsi ב- 156 אלף

שניהם חדשים מיבואן

תודה.

פורסם

מה הדרישות שלך מהמכונית?

לפי דעתי בטווח מחירים הזה יש המון מכוניות עדיפות על שלושת אלה שמנית, כמו למשל קורסה OPC או לאון FR.

הסדרה 1 וה A3 עומדות להיות מוחלפות בקרוב והתמורה למחיר לפי דעתי ממש עלובה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

השוואה שלך אינה נכונה, מבחינת גודל האיביזה מבוססת שילדה של הפולו, לכן יותר נכון להשוות אותה ל A1.

ה A3 אינה מצדיקה את התמורה, מה גם שהמחיר שהצגת הוא לחבילת אבזור הבסיסית, מציע לך לברר אצל היבואן את טווח המחירים והופ אתה תגיע ל מחיר של 150-160K לפחות, רק על תוספות איבזור. בהנחה וכן תרצה את הבסיסית, תבדוק מה אתה מקבל, ב A1 לצורך העניין אין אפילו משענת יד ומחשב דרך, דבר שהפך להיות סטנדרטי בלא מעט רכבים מתחרים.

כמו שצוין A3 הדגם מוחלף וגם BMW סדרה 1.

הקופרה רכב יותר ביצועיסטי מ A3 אך אני ממליץ לך לבדוק אם המנוע 1.4TSI מהסדרה של הגולף 160, דובר בפורום על הבעיות של המנועים האלו (עם מגדש על וטורבו), אני לא בטוח שהבעיה הזו נפתרה. היו מס' מנועים ש-"הלכו" בארץ.

עוד דבר, ממליץ לך לבדוק את הלאון FR, כרגע היא נמכרת ב 147K והתמורה היא עדיפה מאשר ה A3.

שיהיה בהצלחה!

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
השוואה שלך אינה נכונה, מבחינת גודל האיביזה מבוססת שילדה של הפולו, לכן יותר נכון להשוות אותה ל A1.

ה A3 אינה מצדיקה את התמורה, מה גם שהמחיר שהצגת הוא לחבילת אבזור הבסיסית, מציע לך לברר אצל היבואן את טווח המחירים והופ אתה תגיע ל מחיר של 150-160K לפחות, רק על תוספות איבזור. בהנחה וכן תרצה את הבסיסית, תבדוק מה אתה מקבל, ב A1 לצורך העניין אין אפילו משענת יד ומחשב דרך, דבר שהפך להיות סטנדרטי בלא מעט רכבים מתחרים.

כמו שצוין A3 הדגם מוחלף וגם BMW סדרה 1.

הקופרה רכב יותר ביצועיסטי מ A3 אך אני ממליץ לך לבדוק אם המנוע 1.4TSI מהסדרה של הגולף 160, דובר בפורום על הבעיות של המנועים האלו (עם מגדש על וטורבו), אני לא בטוח שהבעיה הזו נפתרה. היו מס' מנועים ש-"הלכו" בארץ.

עוד דבר, ממליץ לך לבדוק את הלאון FR, כרגע היא נמכרת ב 147K והתמורה היא עדיפה מאשר ה A3.

שיהיה בהצלחה!

תפרט בקשה למה התמורה שאתה מקבל מA3 ומבמוו לא שוות את המחיר, המחיר הוא ממש זול 150 אלף לשתי המכוניות. למה fr יותר טובה מב.מ.וו. ואם אתה יכול להרחיב על ב.מ.וו אחד

פורסם

תסתכל על הקישור הבא:

http://audi.co.il/model/a3/accessories

אני מעריך שהטבלה עבור ה 1.2TSI תהיה רלוונטית בשבילך, צריך לבדוק באודי מה בדיוק רשימת האבזור שתקבל, במידה וההנחה היא נכונה, אפילו מחשב דרך אין ברכב. נראה לי קצת מוזר, לא?

ב.מ.וו 1 עם מנוע 2.0 136 היא לא ספורטיבית, סלח לי אך רכב שהתאוצה מ 0 ל 100 היא מעל 10 שניות לא מוגדר כרכב ספורטיבי.

אם כבר הגירסה הבכירה יותר(120 ולא 118) עם ה2.0 156 כ"ס שכבר יותר ברת השוואה אך יקרה משמעותית.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

הסידרה 1 אפרורית, צפופה, מיושנת והוחלפה בדגם חדש.

המנוע של הדגם ב150K ש"ח נמצא על המדף מאז 2004.

הוא שתיין יחסית ומוציא 136 כ"ס בסה"כ.

במחיר הזה שקול גם את הלאון FR ואת הפולו GTI.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבמוו צריכת הדלק שלה כתוב שהיא - 12 עירוני ו16 בין עירוני שזה סבבה אז איך היא שתיינית. תפרטו מה החסרונות שלה מזה אפפרורית? אני חושב שהיא יפה תגידו לי למה לא שווה לקנות אותה הרי היא אמינה לא? וגם הבמוו כתוב 8.5 שניות מ0 עד 100

פורסם

קופרה? רכב ספורט? :shock:

בתקציב הנ"ל הייתי הולך על הלאון FR.

בבמוו אתה מקבל רכב לא מאובזר, ישן כבר, מנוע שלא מזיז את הרכב בכלל, וסמל מקדימה.

בלאון FR אתה מקבל רכב שמכויל להיות ספורטיבי, יותר אבזור, והרבה יותר כח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תפרט בקשה למה התמורה שאתה מקבל מA3 ומבמוו לא שוות את המחיר, המחיר הוא ממש זול 150 אלף לשתי המכוניות. למה fr יותר טובה מב.מ.וו. ואם אתה יכול להרחיב על ב.מ.וו אחד

כי אתה בסה"כ מקבל מכוניות אאוטלט, עם מנועים מיושנים ורשימת אבזור דלה ביותר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
הבמוו צריכת הדלק שלה כתוב שהיא - 12 עירוני ו16 בין עירוני שזה סבבה אז איך היא שתיינית. תפרטו מה החסרונות שלה מזה אפפרורית? אני חושב שהיא יפה תגידו לי למה לא שווה לקנות אותה הרי היא אמינה לא? וגם הבמוו כתוב 8.5 שניות מ0 עד 100

מה? לא הבנתי כלום. רגע, התכוונת:

הבמוו, צריכת הדלק שלה כתוב שהיא 12 עירוני ו-16 בין עירוני, שזה סבבה. אז איך היא שתיינית? תפרטו מה החסרונות שלה. מה זה אפרורית? אני חושב שהיא יפה. תגידו לי, למה לא שווה לקנות אותה? הרי היא אמינה, לא? וגם, הבמוו כתוב 8.5 שניות מ-0 עד 100.

או, עכשיו זה קצת פחות עילג (רק קצת, יכולתי להתאמץ יותר. גם אתה, ד"א).

1. תשווה את צריכת הדלק לפי נתוני היצרן לזו של המתחרים.

2. חסרונות סדרה 1 המוחלפת: צפופה, איכות חומרים בינונית, נוקשה, לא מאובזרת בגרסה הבסיסית, מנוע מיושן וחלש ביחס למתחרים. ויש עוד...

3. אמינות - קשה להעריך. חשוב לציין שעצם העובדה שכתוב עליה ב.מ.וו לא אומר שהיא אמינה.

4. 0 ל-100 זה 10.1 לגרסה הזו.

אם אתה רוצה רכב קטן (סופר מיני) וספורטיבי אבל אוטומטי, בצע נסיעות מבחן על איביזה קופרה ופולו GTI.

אם אתה לא צריך ספורטיבי אבל רוצה תחושת פרימיום - בדוק A1 מאובזרת.

אם אתה רוצה משהו גדול יותר - בצע נסיעת מבחן על ה-A3 אם היא מוצאת חן בעיניך.

יש כמובן גם חלופות אחרות (יונדאי ולוסטר, למשל).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קופרה? רכב ספורט? :shock:

בתקציב הנ"ל הייתי הולך על הלאון FR.

בבמוו אתה מקבל רכב לא מאובזר, ישן כבר, מנוע שלא מזיז את הרכב בכלל, וסמל מקדימה.

בלאון FR אתה מקבל רכב שמכויל להיות ספורטיבי, יותר אבזור, והרבה יותר כח.

+1

הלאון FR במבצע הנוכחי היא אחת התמורות הטובות ל-כ"ס ומומנט לשקל.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...