Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב פרטי עד 10000 ש"ח


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

בשנים האחרונות הרכב שלי היה יונדאי אקסנט 96. למרות שזה רכב ישן, הוא היה שמור מאוד כשקיבלתי אותו והחזיק מעמד יפה, עבר בקלות גם נסיעות ארוכות, מדי פעם נסע גם על 120+. כמובן שהיו לו גם תיקונים מדי פעם ולפני חצי שנה נאלצתי להחליף לו קלאץ'. כאמור הסתדרתי יפה מאוד עם הרכב הזה, אבל שבוע שעבר הוא עבר תאונה והושבת, כי עלות התיקון הייתה גבוהה מהמחיר של הרכב.

 

עכשיו אני מחפש לקנות רכב אחר ואני זקוק לרכב דחוף מאוד, אין לי אפשרות לקחת את הזמן ולחפש לאט לאט. גם התקציב שלי מוגבל כרגע ל-10000 ש"ח. רוב השימוש של הרכב יהיה בתוך העיר, אבל מדי פעם יהיו גם נסיעות ארוכות (מאיזור רעננה לירושלים / באר שבע / צפת). איזה רכב מתאים לי והאם יש מקום אחר לקנות חוץ ממודעות באתרי יד שניה ? תודה.

פורסם

אם היית מרוצה מהאקסנט אפשר לרכוש אותו,יש גם דייהטסו שרייד רכב ואמין,אם תצליח למצוא פונטו ספייס יהיה עדיף אם לא פונטו דור ראשון משנתון 99-2000 גם יכולה להיות אופציה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...