Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4188230,00.html

מתה בגיל 48 !. הסיבה לא ידועה עדיין.

כמה שזה עצוב. אבל עוד אומן גדול עזב אותנו.

הקול היפה שלה. ישמע מעכשיו רק מהדיסקים והתקליטים.

השיר היפה ביותר שלה!@

untitled.png

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עצוב עצוב עצוב :-(

מצד שני,מה כבר אפשר לצפות מזמרים/ות לא יציבים שמשתמשים בסמים ואלכוהול....הסוף ידוע.

פורסם

מצחיק שבדיוק שילשום חבר שלי שיעשע אותי עם העובדה שהכינוי של הוא VOICE... חבל, באמת קול יפה. שימוש בסמים ? הרשימה ארוכה. לא מספיק לקחתם לנו את זוהר ? :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

סאאאומו!

עכשיו שבוע שלם ברדיו של: "אנד אייייאיייי וויל אלווייס לאאאאאב יווווווווווווווווווו אנד איייייייייייייייי וויל אלווייס לאב יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו"

.:brickwall:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סטטיסטיקה.

אצל זמרות מהכיוון הזה (ג'אז/פופ/מוסיקה פופולרית בכלל)

זה בד"כ נגמר כך, אבל בדיוק כך.

חבל, יופי של קול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איך גורי אלפי אומר:

"כן.....אבל....."

היה לה אומנם קול ענק, אבל בסופו של יום לא היתה לה כזאת קריירה מדהימה כמו שמעצימים את זה היום לאחר מותה.

7 אלבומים מתוכם את מספר השירים ש"כולם מכירים" אפשר לספור על 2 כפות ידיים ואולי אפילו יד אחת תספיק.

מוות מצער בייחוד שזה קורה בגיל כל כך צעיר, פחות בגלל שהיא היתה "ענקית" כמו שעושים ממנה היום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מספר התגובות פה רק מוכיח, לאף אחד לא ממש אכפת.

אני תמיד חשבתי שהיא מעצבנת כזמרת.

עדיין, מוות של אדם זה אף פעם לא נחמד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מספר התגובות פה רק מוכיח, לאף אחד לא ממש אכפת.

לא יודע אם "לא איכפת" זה כ"כ מדוייק ...היא פשוט היתה זמרת ענקית בשנות ה 80 (וקצת 90)

ויש כאן רוב של צעירים שלא הכירו אותה.

• אחראי פורום
פורסם

זה לא שלא אכפת, היא פשוט לא השאירה שום חותם משמעותי בארץ.

כל אחד שתשאל יזכור מקסימום שלושה שירים שלה (אבל ידקלם בע"פ על הסמים והפיצוצים שאכלה מבעלה).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שוב,

מה היה כל כך ״ענק״ בה?

היה לה קול מדהים שהצליח במרוצת המון שנים להפיק 7 אלבומים שבהם אולי 5 שירים שמישהו עוד זוכר.

רוצים זמרת ענקית?

מדונה זו זמרת ענקית שהותירה חותם ענק.

איימי ווינהאוס היתה גדולה (הפיקה לא מעט שירים מאוד מפורסמים ובתחילת שנות ה-20 שלה, אם לא מתה היתה הרסה יותר גדולה מיחסינו).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן - תבדיל בין יכולת לנהל קריירה ולדעת למי להתחבר בתעשיה לבין יכולת ווקאלית. וויטני יוסטון תנצב"ה הייתה אחת מהזמרות האדירות ביותר שפעלו בשנים האחרונות מהבחינה הנ"ל ועל כך היא מוערכת.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לא מדויק, היה לה פעם קול ענק.

כבר שנים על גבי שנים היא מנסה לעשות קאמבק וההופעות שמידי פעם היא הבליחה בהן זכו במקרה הטוב לשם התואר "מביכות".

בהחלט היה לה פעם קול ענק, היא הייתה הבטחה עצומה אבל נישואים אומללים, מכות רצח שקיבלה מבעלה, אלכוהוליזם ושימוש בסמים קרעו את הקול שלה לגזרים.

אם אתם כבר רוצים לאזכר זמרת כושית באמת עצומה שהלכה מאיתנו לאחרונה, דברו איתי על אטה ג'יימס האגדית!

http://www.youtube.com/watch?v=rOKd8dsqqQU&ob=av2n דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
Oh-Whitney-Houston-died_ea582bf4154e22c800249bc9978adaaa.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...