Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן, אמין, עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפשת רכב קטן - בדגש על אמינות ובטיחות.

כמובן שרצוי גם חסכוני.

רק אוטומט [בחורה, נו..]

מעדיפה רכב משנתונים גבוהים.

עיקר הנסיעות שלי בין עירוניות [40 ק"מ לכל כיוון, באופן יומיומי] באיזור מרכז הארץ.

אני מחפשת כבר די הרבה זמן דייהטסו סיריון אבל בטווח המחירים שלי [עד 40K ש"ח] מצאתי רק כאלו עם ק"מ גבוה מדי או פגיעות שלדה. בנוסף מרחף סימן שאלה די רציני בנוגע לבטיחות של הרכב.

חשבתי גם על יונדאי גטס 2008-למרות שהרבה מסתייגים ממנה. עד כמה קשה למצוא את הדגם עם הABS ויתר מכרית אויר אחת? והאם היא באמת שתיינית דלק קיצונית?

אשמח לשמוע עוד הצעות.

פורסם

לסריון 4 כוכבי בטיחות אך ב 40 קשה למצוא סריון טובה,גטס אופציה לא רעה,אחרי מתחית פנים שבוצעה ב 2006 היא לא כזאת בזבזנית,מנגד היא די זריזה.

הייתי מוסיף גם גרנדה פונטו עדיפות למנוע 1400,חסכונית לקטגוריה עקב גיר רובוטי,נסי לראות אם את אוהבת את אופן פעולתו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני שוקלת להוסיף את הסוזוקי אלטו שנת 2010 ידנית כאופציה. [מחירון לוי יצחק 44,000]

נכון שהיא ידנית [אני אתרגל מהר בחזרה..] - אבל הבנתי שצריכת הדלק שלה היא 1-18 ואפילו 20 ק"מ..

איך היא מבחינה בטיחותית?

והאם היא קיימת גם בחברות ההשכרה\ליסינג או רק בפרטי?

פורסם

לאלטו בטיחות 3 כוכבים. רכב פצפון וספרטני משהו..

למה לא פיאט פנדה ?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני שוקלת להוסיף את הסוזוקי אלטו שנת 2010 ידנית כאופציה. [מחירון לוי יצחק 44,000]

נכון שהיא ידנית [אני אתרגל מהר בחזרה..] - אבל הבנתי שצריכת הדלק שלה היא 1-18 ואפילו 20 ק"מ..

איך היא מבחינה בטיחותית?

והאם היא קיימת גם בחברות ההשכרה\ליסינג או רק בפרטי?

אם את חוששת מרמת הבטיחות של הסיריון, יש לך סיבה טובה מאוד לחשוש מרמת הבטיחות של האלטו.

בגדול, כמו שכתבת, ב-40 אלף ש"ח יהיה קשה מאוד למצוא סיריון 2007-8 במצב צבירה שלם. תיהיה חייבת להתפשר על משהו במסגרת התקציב הזה - או על הבטיחות, או על הקילומטראז', או על צריכת דלק או על רכישה מיד שנייה/שלישית. אחרת כנראה שתמשיכי לחפש עוד הרבה מאוד זמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בגדול, כמו שכתבת, ב-40 אלף ש"ח יהיה קשה מאוד למצוא סיריון 2007-8 במצב צבירה שלם. תיהיה חייבת להתפשר על משהו במסגרת התקציב הזה - או על הבטיחות, או על הקילומטראז', או על צריכת דלק או על רכישה מיד שנייה/שלישית. אחרת כנראה שתמשיכי לחפש עוד הרבה מאוד זמן.

ולכן ביקשתי עזרה במציאת אופציות נוספות :-D

פורסם

היי,

ראשית, ממליצה לך להתמקד בכלי רכב עם גיר ידני, יותר חסכוניים ויותר אמינים.

מ2008 והלאה, את יכולה למצוא יונדאי גטס מליסינג/השכרה (או שברולט אבאו..רכב בתקציב שלך, אך לא עומד בקריטריון הבטיחות שאת מחפשת.

אגב, ב2011 כבר זכה לחמישה כוכבי ריסוק).

קטנים חסכוניים, שנתון גבוה, יד שנייה:

פיג'ו 107, 1000 סמ"ק בלבד - 43K למודל 2009, 50K מודל 2010.

פיג'ו 206, 39K למודל 2007 - 46K מודל 2008.

פיאט גרנדה פונטו - 42K מודל 2007.

יותר יקרים, יחסית -

יונדאי i10 - מודל 2009, 51K.

סיטרואן C1 - מודל 2010, 52K.

אם תרצי עוד אופציות או נתונים, מוזמנת לשאול

ענת

אוויס

ולכן ביקשתי עזרה במציאת אופציות נוספות :-D
  • תוכן חדש...