Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מגבר Infinity Kappa Four שמגביר ב2 ערוצים Hertz Hi Energy ול2 ערוצים נוספים ארצה לחבר סאב בגישור

המגבר מפיק בגישור 300RMS ב4אום

הרכב הוא מזדה 6 החדשה אם זה משנה

אני מחפש סאב נציל, שירד נמוך, יהיה עוצמתי וכמובן שיהיה מדויק ולא יאחר!

התקציב הוא 1000-1500 כולל תיבה

ראיתי סאב של אינפיניטי קאפא פרפקט שעונה לדרישות שלי אך הבנתי שהייצור שלו הפסיק ב2005, האם יש לו מחליף?

מהם האפשרויות העומדות ברשותי לסאבים?

תודה מראש

פורסם

יש סאבים בפורום יד שניה שעונים לדרישות שלך.

seas lotus sw300

peeless xxls

jl audio w3

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

+1 ל es 300

באמת סאב נציל ומדוייק יחסית ומשתלב מצוין,אמנם לא יורד כל כך נמוך אבל יכול להיות שאם תשמע אתה תאהב אותו,

מה לעשות ידידי בתקציב כזה צריך להתפשר קצת :-D

ד"א אפשר למצוא אותו לדעתי בקצת פחות מ1200

רועי

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

אתה יכול לברר עם יבואן סנדאון לגבי סאבים שלהם , אני לא בקיא לגבי מחירים.

יש גם אופצייה לסאבים של Digital Design.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מחזק את קינג לגבי ה IDQ.

מדובר בסאב מעולה ביחס למחיר שלו, עם תיבה טובה הוא יעלה לך כ- 1500 ש"ח אצל ליאור.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מדובר בדגם : IDQ12V3.D2

תתקשר לליאור מולטימדיה בחיפה הוא היבואן שלהם בארץ

ותשאל אותו מה קורה עם היבוא סדיר של מוצרי החברה כיוון שהיא ניסגרה

לפני שנה בערך ולפני כמה חודשים נרכשה ע"י חברת powerbass

פורסם

והסיז ממש לא יורד נמוך,

:shock::shock::shock:

יש הבדל בין "לרדת "נמוך ולנגנם היטב לבין "עוצמתי".

רוצה סאב איכותי,חזק ועוצמתי? יש לך מוכן ביד 2 IDMAX של מקס.גם ב500 רמס תיהנה ממנו אבל אם תגבירו ב1000 רמס ויותר,אלהים ישמור. :twisted:

אבל ספק אם המגבר שלך יתן לו את הדרוש. אבל אם נתת תקציב עד 1500 שווה עוד טיפה'לה למתוח ולשדרג עצמך.

המלצתי זו תקפה במידה ורכבך משנתונים אחרונים ובעל תשתית חשמל תקינה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=414314

• תוכן חדש...