Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה עושה לי רע כאשר לקוח יוצא מהמכון עם תחושה "שפה רוצים לרוקן לו את הכיסים"

.

הגישה שאחד הולך שניים אחרים באים , היא גישה מוטעת...לדעתי.

דוד מי שיחשוב כך הוא עיור עילם וחרש.

אני מתפלא שאתה חושב על דברים כאלה בכלל, כי אתה זה אתה ואין הרבה כמוך.

מצד שני אתה מבין למה קפצתי ישר לאהרון את דוד, אולי נרשום עוד כמה שמות של מוסכים שחושבים שמה שאתה עושה בשבילם הוא מובן מאליו, ומשתמשים בזה ואף לרע.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי רעיון בשבילך.

תכין מדבקות "ברכב זה בוצעה דיאגנוסטיקה ע"י ברזלי" וכשמגיע רכב ממוסך אחר תדביק מדבקה על הפגוש האחורי. זו שאלה של זמן עד שהלקוח יראה את המדבקה ויבין מי ביצע את העבודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי הצעה בשבילך אם כמות הלקוחות שבאים מבקשים בדיקה ומשלמים היא גדולה אז לקוח אחד או שניים לא צריכים להפריע לך

אם זה להיפך או בכלל לא משלמים לך על בדיקת מחשב כדי מאוד שתשנה גישה .

1 או שתבדוק בחינם ללקוחות המגיעים אליך

2 או שתוריד את המחיר

3 או שתחייב את המוסכים מסביב במשהו סמלי(50 ש"ח בדיקה)

הרי עדיין הקולגות הם המתחרים שלך ואתה צריך להתפרנס בדיוק כמותם או יותר.

מה שעושים הקולגות שלך לך הם לא רק מתפרנסים על חשבונך הם גם מושכים את הלקוחות לאט לאט אבל בטוח.

לפני מספר חודשים בקיץ לקוח נכנס למוסך ליד ביקש רק להוסיף גז כי המזגן לא מקרר טוב ביקשו ממנו 200 ש"ח. מחיר סביר בעונה.

יצא, בא לברר מחיר אצלי הוספתי מעט גז ואמרתי לו סע לשלום-מאז הלקוח מטפל רק אצלי.

זה לא שהמוסך ליד "גנב", אני פשוט יותר מתוחכם. כמו הקולגות שלך וזו הסיבה שלדעתי כדאי לך לשנות גישה רק תועלת תפיק מכך.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

• תוכן חדש...