Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסיכומטרי ללקויי למידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור,

אני משוחרר כבר שלושה חודשים ומתכנן לטוס לטיול רק בעוד עשרה חודשים עד שנה.

חשבתי לעשות בזמן הזה פסיכומטרי.

מספר תהיות שעלו לי:

אני מאובחן כלקוי למידה(בעיות קשב וריכוז,מבחני הבגרות שלי היו נראים כמו מצעד הגאווה מרוב מדבקות של הקלות),הבנתי שיש מקום שנקרא ״זינוק״ והוא מותאם במיוחד ללקויי למידה,כיתות קטנות,מספר תלמידים מצומצם ויותר מורים ויחס אישי,הקורס נמשך 4 חודשים בשביל לפרוס את השיעורים לזמנים קצרים וכו׳

יש כאן מישהו שעשה קורס כזה,מותאם ללקויי למידה ויכול להמליץ?

הפסיכומטרי עצמו נשמע מאוד ״מאיים״,במיוחד כשאני מודע לזה שאני לקוי למידה וזה יקשה עליי יותר,קשה לי להתרכז זמן רב,אני מוצא את עצמי ״מרחף״ לעיתים קרובות בזמן שיעורים או הסברים,לזכור מספרים(לוח הכפל לדוגמא),או נוסחאות זה בשבילי פרוייקט ארוך ומסובך.

דבר נוסף,עדיין לא החלטתי מה אני רוצה ללמוד,האם בכלל כדאי לעשות קורס עוד לפני שהחלטתי מה ללמוד?

אני אשמח לעצות,הכוונות,או חוויות של אנשים שכבר עברו את זה.

תודה :)

פורסם

לגבי הקורס, אני לא יודע איפה כדאי לך לעשות, אבל אם יש מכון שמתמחה בהכנת לקויי למידה, לדעתי שווה לך.

במבחן עצמו אתה זכאי להקלות (ליתר דיוק, אתה זכאי לבקש הקלות, הם בוחנים כל מקרה לגופו). תברר מול המרכז הארצי לבחינות והערכה איך להעביר להם את האבחון שלך.

ובהצלחה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

קח בחשבון שלא כל מועד הוא מותאם ללקויי למידה , אפריל הוא מועד שכן מותאם ללקויי למידה (אני לא בטוח אם זה היחיד)

הייתי ממליץ על הייקיו , אבל לא מכיר אותך ואת שיטת הלמידה שלך , אבל יש להם אתר מצויין ללמידה בבית.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תודה על העצות.

אתם חושבים שזה נכון לגשת לפסיכומטרי לפני שהחלטתי על מה בכלל אני רוצה ללמוד?

אין כאן מישהו שלקויי למידה ועבר קורס מותאם כזה?חשוב לי מאוד לשמוע ממישהו כזה את דעתו.

פורסם

בטח שכן. אם יש לך זמן עכשיו וזה מסתדר לך עם המועד של הלקויי למידה זה מצויין.

שים לב שאם אתה רוצה תנאים מותאמים אתה צריך להרשם הרבה מראש, אחרת לא יתייחסו לבקשות להקלות שלך.

אני אגב עשיתי בלחמן, הייתי מאוד מרוצה. הרבה בפסיכומטרי זה המדריך..

עצה נוספת - ללכת לקורס עם עוד חבר, מאוד עוזר שאתה מכיר מישהו שאיתך, ומומלץ ללמוד ביחד.

פורסם

אם כבר פסיכומטרי,אז על מה אתה ממליצים? לחמן או אנקורי?

זה שתי האפשרויות היחידות בקבלת ואוצ"ר מהצבא.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

עשיתי קורס רגיל , לא שמעתי על קורס מותאם.

לגבי אנקורי/לחמן. - אני עשיתי בלחמן והייתי מרוצה.

בעקרון תבדוק איזה יותר קרוב אליך / בעל גישה יותר נוחה

שעות יותר נוחות. ושוב- המון תלוי במדריך.

פורסם

על "זינוק" שמעתי דברים לא טובים בכלל. הם הפרו זכויות יוצרים של המרכז הארצי : לקחו מבחנים של המרכז ושמו את השם שלהם על המבחן !!! :shock:

"בית של תמר" - אופציה לא רעה, אבל בעיקר לבגרויות. פסיכומטרי זה לא המומחיות שלהם.

יש מכון פסיכומטרי המתמחה בשיעורים פרטיים וגישה אישית, לתלמידים עם לקויי למידה. נקרא "אחד על אחד". יש שם מדריכים שנבחנו בעצמם במבחנים עם ההקלות.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

מחזק פה את ההמלצות על "הבית של תמר"

השלמתי שם בגרויות , הם הוגנים עם מורים ממש אבל ממש תותחים .

שווה כל שקל (לא זול)

השלמתי שם בגרויות ( לא סיימתי מסיבות אישיות ) אבל ממש מקום מומלץ.

• תוכן חדש...