Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחותי רוצה להחליף את ה307 שברשותה בגלל שהיא אומרת שיהיה לה ממש קשה למכור בגלל שהיא עברה 110 אלף קילומטר.

הנסיעות מאשקלון לתל אביב הלוך חזור חמישה ימים בשבוע, סופש לאופקים. כ40 אלף בשנה.רכב קטן, נוהגת יחידה כל היום.

האם לחפש את ה1600 דיזל טורבו של פולקסוואגן? הקילומטרז לא ׳מספיק׳ בשביל החלפה לדיזל? 1.2tsi יתאים לאופי נסיעות שתיארתי?רכב אחר מומלץ מחברה אחרת לגמרי? התקציב בסביבות ה65 אלף שקלים

תודה רבה לכולם 

פורסם

ידני בא בחשבון?

לא חושב שתמצא 1.6TDI (סבירה) בתקציב הזה, הייתי מתמקד במגאן דיזל, אפשר לקנות 2009 עם פחות מ 100K עם הכסף הזה, אבל אם היא חוששת מסחירות עתידית, אז זה לא הדגם בשבילה.

הייתי מחפש יאריס רובוטית או ג"אז סביב 2008, לא חסכון של דיזל אבל מספיק חסכוני.

פורסם

לא נראה לי שיש דגם כזה בארץ, אני מכיר ג"טה, אוקטביה ופאביה, וכולם די חדשות (2010 ומעלה) (המנוע עצמו חדש).

המגאן גדולה, אבל זולה כי ירידת הערך שלה רצחנית, חסכונית מאוד ואמינה למדי כל עוד אתה מתחת ל200K ק"מ.

פורסם

"כדאיות הדיזל" זהו מושג ששייך לעבר. פעם, כשהיו הבדלי אגרה משמעותיים אז היה צורך לעשות את השיקול הזה. היום מחירי האגרה זהים (או מאוד קרובים זה לזה) וההבדלים מסתכמים בעלויות הטיפולים ובמחירי הסולר (שלרוב דווקא יקר יותר מ 95 אבל מצד שני רכבי סולר קטנים וחסוכניים עושים הרבה יותר ק"מ לליטר סולר).

הקילומטרז' של הרכב הנוכחי לא נשמע גבוה באופן קיצוני, אני חושב שעצם העובדה שיש לה 307 מהווה גורם בעייתי יותר במכירה.

ב 65,000 ש"ח הייתי מותח עוד קצת את התקציב ורוכש איביזה \ קליאו \ פאביה שבמבצע. הרכבים האלה חדשים עם אחריות, סחירים ומספיק נוחים גם לנסיעות ארוכות ועם צריכת דלק מצויינת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר 85 כו׳ס לנסיעות שרובן במאה קמש?

הזכרתי את הtdi של פולקסוואגן בגלל שהנחתי שהוא אמין וחסכוני( נהגי מוניות, מורי נהיגה שמשתמשים במנוע הזה)

פורסם

גם 60 כ"ס לנסיעות בתנאים כאלה: מישור, נהגת יחידה, תנועה די צפופה ולפעמים פקוקה, זה בסדר. לצורך העניין רכב מיני (יותר נוטה ל70 כ"ס כיום) גם יעשה את העבודה.

ד"א יש מבצע די משתלם בלובינסקי עד סוף השבוע מ16% הנחה לרכבים פרטיים ועד 40% הנחה ליוצאי ליסינג עם אופצייה לטרייד אין עתידי, וזה כולל יישור קו ואחריות מלאה לשנה לרכב פרטי או שנתיים לליסינג. אני מצאתי לחברה רכב עם נתונים טובים מאוד שלאחר בדיקה נכנס למוסך ליישור קו מלא, טיפול ואחריות. המחיר יצא 8000 מתחת למחירון מפרטי.

תבדוק אם אתם יכולים לעשות טרייד על ה307 ואז נפתרה לכם הבעיה.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

נוסעת בחמש וחצי , כביש ריק. נסיעה ב100-110 קמש לא תוביל לצריכת דלק גבוהה בגלל המאמץ הגדול ביחס למנוע? כאילו לחפש מנוע קטן יותר, אבל לגרום לו שימוש גבוה מאוד ואז לאבד את צריכת הדלק הנמוכה שחיפשנו.

לובינסקי זה לא רק פיזו סיטרואן?

פורסם

כדאי לך לנסות ולחפש רכב בן 4 עם 40K ק"מ.

כך, לאחר שתעשה עליו 80K ק"מ בשנתיים, הוא יהיה רכב בן 6 עם 120K שזה ממוצע יפה של 20K לשנה.

ניתן בהחלט למצוא רכב משנתון 08 עם ק"מ שכזה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
נוסעת בחמש וחצי , כביש ריק. נסיעה ב100-110 קמש לא תוביל לצריכת דלק גבוהה בגלל המאמץ הגדול ביחס למנוע? כאילו לחפש מנוע קטן יותר, אבל לגרום לו שימוש גבוה מאוד ואז לאבד את צריכת הדלק הנמוכה שחיפשנו.

לובינסקי זה לא רק פיזו סיטרואן?

מוטי הזמנים השתנו. 110 קמ"ש זה כבר לא מה שהיה פעם וכל מכונית כולל קטנה עושה את זה בקלות. מנוע גדול עדיין יצרוך הרבה יותר במהירויות כאלה.

אני גם ממליץ לה את הקליאו/פאביה/איביזה ב-70K ש"ח, ואם היא רוצה לחסוך ולא ממהרת להחליף את הרכב גם הקיה פיקאנטו תעשה את העבודה.

פורסם

עכשיו מוכרים את הקיה ריו החדשה, מנוע 1.2 ידני, ב-82K.

גרנדה פונטו ידנית נמכרת ב-69K.

פיאט פנדה נמכרת ב-58K אבל היא עומדת להיות מוחלפת ולא נראה לי שכיף במיוחד לנסוע 40K בשנה בפנדה.

• תוכן חדש...