Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי צריכת דלק בפולו יאנג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בשעה טובה קיבלתי את הפולו יאנג החדשה שלי

אני עדין בהרצה אבל הערכה שלי כרגע זה נראה כאילו הרכב "שותה " 1/12.5 שזה נראה לי דיי הרבה ( זה המנוע 1400 ידני )

למישהוא יש פה ניסיון עם המנוע הזה ויודע להגיד כמה הוא אמור לישתות בניסעה רגועה כאשר רוב הנסיעות שלי הם בכבישים מהירים?

פורסם

תן לרכב לסיים הרצה,אתה נוסע עם מזגן? איך אתה מחשב צריכת דלק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קדם כל תתחדש !

גם אני בעלים גאה של פולו TSI ומחייך מחדש בכל בוקר, מאחל זאת גם לך ! :-D

בקשר לצריכת הדלק, בלי לחץ !

תסיים את תקופת ההרצה של המנוע, לאחר זאת תמדוד את צריכת הדלק תוך כדי הקפדה על כללי מדידה תקינים עליהם תוכל לקרוא רבות בפורום.

למרות שיש לנו רכבים שונים לחלוטין מבחינת מנוע וגיר (שלי TSI DSG7), אני יכול להרגיע אותך ולומר, שגם בפולו שלי ממוצע צריכת הדלק היה גבוהה מעט, זאת כאשר הרכב היה בתקופת ההרצה.

בנוסף, אני ממליץ לך להשגיח טוב על מפלס השמן ומי הקרה בתקופת ההרצה, לפעמים נדרשת הוספה קטנה בעיקר של שמן מנוע.

תתחדש עוד פעם, והעיקר תהנה מהרכב :wink:

זמין 8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשמע לי הגיוני המספר הזה, באיביזה שהייתה לי עם אותו שילוב של מנוע וגיר הייתי מגיע לאותה צריכה בממוצע (40 ליטר ל500 ק"מ, לפעמים קצת יותר), בשילוב עירוני ובין-עירוני.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

תודה רבה האוטו באמת תענוג ויפיוף אמיתי נהנה לרדת אליו כל יום בבוקר

לגבי איך חישבתי את הצריכה אז מילאתי פול ונסעתי כאשר מד הדלק ירד בידיוק לחצי ( מד הדלק בפולו הוא דיגיטאלי ככה ולא רציף ככה שאתה יודע בידיוק מתי אתה עם חצי טנק ) בדקתי עם כמה קילומטרים אני על השעון וחילקתי אותם ל 22.5 ליטר דלק שזה הכמות של חצי טנק דלק בנוסף חזרתי על החישוב בכמה פעמים נוספת וקיבלתי מספרים דומים

על פול טנק נסעתי בערך 520 קילומטר

אם הצריכה היא 1/12.5 אז זה קצת מבעס ציפיתי ללפחות 1/14

פורסם

נתחיל מזה שלא חישבת צריכת דלק בצורה נכונה !

הנה המתכון המדוייק לבדיקת צריכת דלק בנסיעה משולבת.

1. מילוי מיכל מלא בתחנת דלק הקרובה לבית, כזאת שתוכל לחזור אליה במילוי החוזר וללא תוספת עצמית, דהיינו ברגע שאקדח המילוי קופץ בסיום התדלוק לא ממשיכים למלא ידני ! האקדח קפץ, מסיימים תדלוק !

2. איפוס מד קילומטראג' ברכב.

3. תעשה נסיעה יומיומית אופיינית הכוללת הן נסיעה עירונית והן נסיעה בכביש מהיר, רצוי במהלך מספר ימים עד שמד הדלק יגיע לחצי מיכל.

4. אחרי הנסיעה חוזרים לאותה תחנת הדלק בדיוק ומתדלקים מיכל מלא מאותו אקדח מילוי ספציפי ממנו תדלקת בתחילת הבדיקה, כמובן עד הרגע שהאקדח קופץ וללא המשך מילוי עצמי.

5. לוקחים את הקבלה של התדלוק ומחפשים את כמות הליטרים המדוייקת שתדלקת. המספר יהיה עם 3 ספרות אחרי הנקודה.

6. מחלקים את הקלומטראז' שנצבר בכמות הליטרים המדוייקת שתדלקת.

7. קיבלת תוצאת צריכת דלק בנסיעה משולבת.

זמין 8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תודה רבה האוטו באמת תענוג ויפיוף אמיתי נהנה לרדת אליו כל יום בבוקר

לגבי איך חישבתי את הצריכה אז מילאתי פול ונסעתי כאשר מד הדלק ירד בידיוק לחצי ( מד הדלק בפולו הוא דיגיטאלי ככה ולא רציף ככה שאתה יודע בידיוק מתי אתה עם חצי טנק ) בדקתי עם כמה קילומטרים אני על השעון וחילקתי אותם ל 22.5 ליטר דלק שזה הכמות של חצי טנק דלק בנוסף חזרתי על החישוב בכמה פעמים נוספת וקיבלתי מספרים דומים

על פול טנק נסעתי בערך 520 קילומטר

אם הצריכה היא 1/12.5 אז זה קצת מבעס ציפיתי ללפחות 1/14

לא מדוייק.. החצי הראשון היה יורד אצלי באיביזה הרבה יותר לאט מאשר החצי השני, כאילו החצי הראשון מייצג שניי שליש והחצי השני מייצג שליש.

תמיד צחקתי שהמיכל כנראה בצורת קונוס - אחרת אין הסבר.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני יודע שלא חישבתי בצורה מדוייקת וביגלל זה רשמתי בערך אני ינסה ליבדוק שוב בצורה מסודרת אבל יש לי הרגשה שהתוצאות שאני יקבל בצורת החישוב המדוייקת לא יהיו רחוקות מהתוצאות שקיבלתי בבדיקה שערכתי מאחר שעל מיכל של 45 ליטר נסעתי 520 קילומטר נניח שיש 5 ליטר שהם ספייר אז עדין 520 קילומטר על 40 ליטר זה צריכה של 1/13

• תוכן חדש...