Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החשיבה הראשונה שראיתי את האוטו וידעתי את מצב המנוע היה לדחוף מנוע v8 והחשובה היתה על מנוע של וונדורה והתאמה של גיר ידני (אני לא נוהג באוטומט וזה מתוך בחירה ) ואז התחלתי לגלות על הפטנטים המוזרים שיש לאוטו הזה והחלטתי שאני לא מוותר אליהם ולכן הוא ישופץ אם המנוע 6ציל' והגיר הידני בעל שלושה ההילוכים השטנגות והדרישות הסגור והסטרטר שפועל ברגל. ניסיתי לחשוב על הסבה אבל זה ויתור על הרבה דברים חוץ מזה שאני מעדיף מקוריות על כוח

לדעתי מסקנה ובחירה נכונה לשחזר את הרכב למצבו המקורי.

כל הכייף ברכב אספנות הוא שהוא מקורי כמו שהיה כשהיה חדש. ניתן לעגל פינה פה ושם אבל להפוך אותו לרכב חורך כבישים זה פשוט חוטא לאמת.

מי שרוצה מכונית ספורט רבת עוצמה שיקנה R8 חדשה.

הרכב הזה ישאר יפה כמו שיצא מבית החורשת וכך יהיה הרבה יותר כייפי.

אגב מצאת כבר את הלחם...:lol:

שלמה דן גדרון

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חיים, אתם לא מפסיקים להפתיע! :-o:shock:8) כל הכבוד, פרוייקט מאד מעניין! המון הצלחה!

8)8)8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פרוייקט מעניין מאוד..

בהצלחה ולך עם האמת כי אין כמו מקורי..

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

השיפוץ יצמד ב90% למקוריות יהיה שינוים קלים כמו מערכת החשמל שתשודרג ל12 וולט אם קצת ממסרים רדיו לא בתוך שיכנס. עוד שינוי שמתוכנן הוא הסבה של הפילטר אוויר משמן לפילטר נייר תוך שימוש בתיבה המקורית (כך שלא יראה הבדל עשינו הסבה כזו למסנן אוויר של וויליס). זה השינוים המתוכננים ויכולה להיות סטיה קלה. הצבע בנתים יהיה הצבע המקורי ירוק

שאלה אחרת היא אם לשפץ את האוטו לרמה כמו שהוא יצא מהמפעל או כמו שהוא נסע בכבישי הארץ זה אומר האם לפתוח את החלונות הפח ולהפוך אותם לזכוכית ולהכריע ספסלים אחורים או להשאיר את החלונות מהפח

פורסם

אתה יכול לקחת את זה כהשראה:

http://www.youtube.com/watch?v=XmWv_dCvM0c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן סרטון מעורר השראה גורם להרבה תאבון ומחשבה על שיפורים יכול להיות שבהמשך יכנסו עוד קרבורטור אחד או שניים וסעפת פליטה משודרגת אבל זה בגדר יכול להיות. הנופש עוד מעט נגמר וצריך לחזור לעבודה נתקענו אם הפולי של המנוע שאנחנו לא יודעים איך לפרק אותו. יש שם משהו כמו אום מרובע שמתאים לרצ'רט 4\3 אבל זה לא נפתח לא אם כיון השעון ולא נגד האם אני מפספס משהו כמו אבטחה כל שהיא או פשוט להפעיל יותר כוח ?

פורסם

השבוע המנוע פורק כמעט לגמרי נשאר הקראנק שהפולי שלו לא נפתח גם אחרי חימום שנורא התנגדתי לו, והקמשפט כמה תמונות מהפירוק

2djlvgjnynoi.jpg

hwvomktir4nm.jpg

ocrzmu35hmgg.jpg

השבוע פורקה גם משאבת בלם אחת לצורך דוגמא לאיתור משאבות חדשות כמה 3 תמונות מהתהליך

u1yoez13jwcg.jpg

ygr2xzmmngem.jpg

jmmxjgkzjjzw.jpg

פורקה רק משאבה אחורית כי לא היה זמן השבוע נפרק משאבה קדמית וקצת מתוך האוטו במטרה להכין אותו לקראת פחחות

היום פורק הראש מכל חלקיו העבודה היתה קשה בגלל שהשסתומים היו תפוסים בקרוב המנוע יועבר לחרט להמשך עבודה

את הפולי שיושב על הקראנק עדין לא הצלחנו לפתוח אם למישהו יש עוד רעיונות אני ישמח

פורסם

את הפולי שיושב על הקראנק עדין לא הצלחנו לפתוח אם למישהו יש עוד רעיונות אני

ישמח

איך אתה מנסה להוציא את הפולי? עם חולץ?

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

אני מנסה להוציא את הפולי על ידי פתיחת הבורג שלו אם הקרנק אחר כך כנראה יש כייל שצריך לדפוק מהצד. אבל הבעיה היא שהבורג שלו לא נפתח הבורג בצורה של ריבוע ונכנס לשם רצ'רט 4\3

הנה תמונה של הפולי מלפני כמה דקות

jmhmfmntntz2.jpg

פורסם

היות ואני מעריך שמדובר באום גדול אם גישה סבירה אני מציע לך לבחור את אחת הצלעות (רצוי הצרה ביותר מבחינת החומר) ולקדוח במיומנות את האום אם מקדח קטן 2-3 ממ לפי מה שמתאים, מההברגה החוצה שהחורים יהיו צמודים עד כמה שניתן. בעל מקצוע מיומן ישים את החורים באופן כזה שנגיעה אם איזמל קטן וחד תשבור את החיבור בין החורים.

האום מרפה אז מהלחץ וניתן גם להרחיבו דרך החריץ, אם אין ברירה עושים את אותו הדבר 180 מעלות מהחריץ והאום הסורר יצא בשני חצאים.

צריך להשתדל לא לגעת בהברגה, אבל גם אם כן מקדח 2 ממ יעשה נזק זניח להברגה, שוב בהנחה שהקודח עושה עבודה סבירה.

להשתמש במקדחים חדשים וחדים, ולהחליפם כשהם מתקהים.

מקווה שהסברתי את עצמי מספיק ברור.

בהצלחה

פורסם

חיים, לפי התמונה החזיתית, קשה לדעת מה עומק האום, אם בכלל. זה נראה לי יותר כמו מעיכה של ציר מרובע, בארבע קצותיו, משהו שנעשה עם "פרס". צלם את הפולי מהצד, שנראה את עומק "האום".

בהצלחה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

וואי, וואי חיים, עשית לי ת'יום !

(לא יודע איך לא ראיתי את השרשור הזה עד כה).

איזה יופי של רכב!

אכן נדיר בארץ, ויופי שאתה הולך על "אורגינאל" (אני בעד המקור מקור, כמו שיצא מהמפעל).

לא יאומן כמה הגיר קטן - ככה נראים הגירים הידניים של השברולטים מהתקופה הזו? יכול להיות שזה גיר לא מסונכרן? אולי רק הראשון לא מסונכרן... ועדיין, כזה קטן?

בהצלחה!

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

שלום.

סביר להניח שהפולי מורכבת בלחץ בילבד!!!

אתה צריך חולץ הידראולי רצני יעודי על מנת לשלוף את הפולי אל תנסה בכוח כי אתה עשוי לעשות נזק מיותר .

צור איתי קשר בפרטי ואני אנסה לעזור לך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תוכן חדש...