Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו לא להאמין שזה אמיתי.

אם זה לא היה קארספורום עוד הייתי חושב שילד (בגיל) פתח את האשכול למתיחה אחרי תמונה שצולמה במגרש גרוטאות.

הרכב נראה סופר לא בטיחותי,מכה בשילדה,מעיכת דלתות,גלגל בשלמותו (כנראה שכולם) אינו ראוי להיות אפילו קיר לקארטינג .

וינקר ימני נעקר מהמקום ומהווה סכנה יומיומית הוא לא ממוקם שם ליופי.

כל מעיינך זה לעבור את הטסט בשלום ,אבל מה עם החיים אותם אתה לא רוצה לעבור בשלום?

ואם שלך לא חשובים לך,אז תמנע מלנסות ולקחת של אחרים בגלל דגנרטים כמוך מספר תאונות הדרכים קיפח יותר אזרחים מחיילים במלחמות.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וואו לא להאמין שזה אמיתי.

אם זה לא היה קארספורום עוד הייתי חושב שילד (בגיל) פתח את האשכול למתיחה אחרי תמונה שצולמה במגרש גרוטאות.

הרכב נראה סופר לא בטיחותי,מכה בשילדה,מעיכת דלתות,גלגל בשלמותו (כנראה שכולם) אינו ראוי להיות אפילו קיר לקארטינג .

וינקר ימני נעקר מהמקום ומהווה סכנה יומיומית הוא לא ממוקם שם ליופי.

כל מעיינך זה לעבור את הטסט בשלום ,אבל מה עם החיים אותם אתה לא רוצה לעבור בשלום?

ואם שלך לא חשובים לך,אז תמנע מלנסות ולקחת של אחרים בגלל דגנרטים כמוך מספר תאונות הדרכים קיפח יותר אזרחים מחיילים במלחמות.

מה פגיעה בשלדה?? מאיפה המצאת את זה?

יש הבדל בין סתם פח ליופי ושלדה.

אגב הדגשתי באדום את מילת המפתח -עדיין אף אחד לא יכול להגיד מה לא בטיחותי פה.

הרכב נוסע מצוין מלבד הבעיות שציינתי שהן שוליות (למי לא הייתה נורה שרופה?)

עדיין לצערי קיבלתי תגובות לא ענייניות ומעט מאוד תשובות ספציפיות לשאלות שלי.

פורסם
ג'אנט עקום והגה סוטה זה לא בטיחותי.

כנס מחר למוסך או פנצ'ריה ותקן את זה מיד.

למה זה לא בטיחותי? חוץ מאי נוחות קלה להחזיק את ההגה כל הזמן ביד (שגם ככה מומלץ).

ולמה ג'אנט זה לא בטיחותי?

פורסם

תגיד, בשביל מה החפירות?

הרכב שלך לא עובר טסט עד שלא תתקן את הדלתות, תוסיף פנס איתות, תיישר את הג'אנט ותתקן את הפרונט.

וחוץ מזה, אם ככה אתה מתייחס לרכב שלך אני לא מבין מה אתה עושה בפורום הזה :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם כבר מעל 5 אנשים אומרים לך שזה לא תקין ואתה ממשיך בשלך, תיגש לטסט יביאו לך רגקטים ואז תלך למוסך ותתקן רק מה שצריך... אבל כמו שזה נראה עדיף שתהפוך את האוטו שלך לבאגי ככה לפחות אתה לא תהיה על הכביש ותסכן את כולם... תחסוך עכשיו 50 שקל על גאנ׳ט מפרוקיה אבל שיברח לך אוויר באמצע נסיעה או יתפוצץ לך הצמיג אני מקווה באמת שתהיה לבד ולא תפגע באף אחד, אם אתה חושב שגלגלים זה פרט שולי להזכירך הם הדבר היחיד שמחבר בין האוטו שלך לכביש... ובקשר להגה עקום אתה לא תעבור טסט נקודה. ישלחו אותך לכיוון פרונט...

מקווה שתפנים שבאמת אני לא שופט אותך או את אופי הנהיגה שלך אבל אתה צריך להבין שאוטו זה לא קארטינג, ולפי ההודעות שלך שראיתי כבר עשית כמה תאונות ולא משנה איזה, אז אם חיים של אנשים אחרים לא חשובים לך מה עם החיים שלך ???

מקווה שתבין את זה ולא תראה את זה בתור תקיפה... זה בשבילך... 

פורסם

כמו לכולם כואב הלב לראות רכב במצב כזה.

זה מזכיר לי איביזה ישנה מבאר שבע שלבעלים שלה יש שני! מראות תלושות המראה של הנהג פשוט נחה לה באוויר, אין אורות בלם, אין חלון אחורי.

הבחור נוסע באין מפריע, יום אחד נתקלתי בו שאלתי אותו תגיד איך אתה מסדר אם רכב במצב כזה הוא אומר לי תשמע זה רכב ישן.

אוקיי רכב ישן אבל במצב כזה זה סכנה לאנשים בכביש מלבד סכנה לעצמך.

גש למוסך תסדר את הרכב אתה והרכב תרגישו יותר טוב, אם אתה אומר שהרכב מטופל מכאנית בצורה טובה למה לא תחליף לגאנטים נורמליים ותעשה כיוון פרונט זה גם מכאני.

כמו שרשם פה מישהו שבעלי רכבים משופרים ששמורים בצורה מטורפת מפחדים לנסוע על הכביש בגלל בוחנים שרכבים במצב כמו שלך וזה רע מאוד עולים על הכביש באין מפריע.

פורסם
תגיד, בשביל מה החפירות?

הרכב שלך לא עובר טסט עד שלא תתקן את הדלתות, תוסיף פנס איתות, תיישר את הג'אנט ותתקן את הפרונט.

וחוץ מזה, אם ככה אתה מתייחס לרכב שלך אני לא מבין מה אתה עושה בפורום הזה :roll:

איתמר.

1+

...

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

לפותח השרשור, לגבי האודי A1 שאמרת שאתה רוצה לקנות, אז בהתחשב בנסיבות אני חושב שזה לא יהיה רעיון כל כך טוב. גם כל רכב אחר שמאיץ יותר מהר מאלטו אוטומטית.

פורסם
מה פגיעה בשלדה?? מאיפה המצאת את זה?

יש הבדל בין סתם פח ליופי ושלדה.

לא המצאתי כלום הכל לפי התמונה של הבאגי.

מעיכת דלתות ניחה,אבל מעיכה מתחת לדלתות לזה קוראים מעיכה בשילדה.

תרצה או לא תרצה הרכב הזה דורש טיפול דחוף,גלגל שהסבירות שיברח ממנו אוויר בפתאומיות במהלך הנסיעה

הוא גבוה זה סכנה ולכן את אף אחד פה לא מעניין אם תעבור טסט או לא (ברור שלא)

יותר מעניין להוריד כמוך מהכביש עד לתיקון מלא של הנזקים,ובגלל כמוך צריך להוציא חוק חדש "רכב מוזנח בצורה שלא תיאמן = שלילת רישיון (גם להרוג וגם לנהוג)

נ.ב

ראיתי את הסרטון שהעלת לפורום בעניין התאונה שעשית,גם עם רכב חדש לא בדיוק הייתי סומך עליך שתקפיץ אותי.

עכשיו כשאתה נוסע ברכב מוזנח + הבנה לקויה מאוד במכלולי הרכב (ציטוט "משולש זה רק חתיכת ברזל" ) + עניין של זמן עד שתכנס במישהו הבא,יש לי רק עצה 1 בשבילך , לך תתקן את האוטו לא בשביל טסט בשבילך וקודם כל בשביל האחרים שעושים איתך את הדרך (למזלם הרע)

פורסם
ברור שאני אתקן את נורת האיתות שחסרה כבר כחצי שנה - אבל רק לאחר שאדע מה עוד עליי לעושת כדי לעבור טסט.

הבחור מודה שהוא נוסע בלי איתות כבר חצי שנה ואתם עוד מנסים לשכנע אותו על בטיחות?

צריך לשלוח לך בוחן עד הבית שיוריד את הרכב מהכביש ושיפסול לך את הרישיון לשנתיים על הזילזול בחיים של כולנו!

כבר חתמתי...

פורסם

לא נראה לי שמשהו כל כך זותר כמו שלילת רישיון, ימנע ממנו לנהוג.

אני גם לא מבין בשביל מה הוא רוצה לעבור טסט, הוא הרי מטפל ברכב בצורה פדנטית, ולא צריך שאיזה בוחן יגיד לו שהרכב שלו לא כשיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...