Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה קונים ברגים בת"א?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברח' הר ציון בת"א קרוב לקיבוץ גלויות יש חנות אם אני לא טועה "קינג בורג".

בחור חביב שמוכן לעזור ומוכר גם ברגים ואומים בבודדים מה שלא תמיד נכון לחנויות ברח' צ'לנוב.

ברגי פלדה נירוסטה וגם רגילים כמובן, כמעט כל סוג.

פורסם

קינג בורג שוכן ברחוב הגדוד העברי שניצב לרחוב צ'לנוב לא אוהב למכור בבודדים, קניתי אצלו פעם אחת וזהו...

כעת אני קונה רק אצל "כל תבריג" בדרך מנחם בגין 44 תל אביב (מול בית הדר) טלפון-03-6873914,המוכרים זוג נחמד שתמיד מכרו לי כל כמות שרציתי, מילימטרי או אינטשי.

ברגים אינטשים רגילים NC, או ברגי-NF (שקימים גם ברכבים אנגליים טריומף לדוגמא)אין בעיה להשיג,לרכבים בריטיים ישנים יותר היו תבריגי BSF שהם יותר נדירים בארצנו

פורסם

אני גם ממליץ על כל תבריג. בחנות בבית אלפא "בית הבורג" הם קצת חסרי סבלנות לדעתי.

ברגים של מכלולים מכניים ו/או שצריכים לשאת עומס לא הייתי קונה באף אחת מהחנויות האלה, אלא הייתי מנסה לאתר ברשת עפ"ח מק"ט.

פורסם
אני גם ממליץ על כל תבריג. בחנות בבית אלפא "בית הבורג" הם קצת חסרי סבלנות לדעתי.

ברגים של מכלולים מכניים ו/או שצריכים לשאת עומס לא הייתי קונה באף אחת מהחנויות האלה, אלא הייתי מנסה לאתר ברשת עפ"ח מק"ט.

כל בורג תיקני מסומן בסימון המגדיר את כוח הגזירה שלו. אין שום בעיה לרכוש ע"פ הסימון שקיים על הבורג המקורי, כלומר לרכוש בורג שיהיה בעל סימון זהה.

פורסם
ברח' הר ציון בת"א קרוב לקיבוץ גלויות יש חנות אם אני לא טועה "קינג בורג".

בחור חביב שמוכן לעזור ומוכר גם ברגים ואומים בבודדים מה שלא תמיד נכון לחנויות ברח' צ'לנוב.

ברגי פלדה נירוסטה וגם רגילים כמובן, כמעט כל סוג.[/quot ]

בהודעה הראשונה יכול להיות שטיעיתי בשם אבל לא במיקום.

יש מצב שהחנות היא " ראש בורג"

פורסם

נא לא להכנס לקינג בורג. אנטיפטים. הוא היחיד שפותח ביום שישי אז מרשה לעצמו.

לא מזמן קניתי שם ברגים ב יותר ממאה ש"ח ועדיין הוא עשה פרצוף שאני מבזבז את זמנו למרות שהיה שם עם עוד שני עוזרים צעירים והחנות היתה ריקה. ביקשתי את הדוגמאות שלי חזרה ולא קניתי אצלו.

אם אתה חייב ברגים ביום שישי הוא האופציה היחידה פחות או יותר.

פורסם

גם אני מכיר את חנות הברגים הנמצאת פחות או יותר ברחוב צדדי מאחורי ינוביץ' (אני מניח שעליה אתם מדברים כי היא פתוחה ביום שישי), היתי בטוח שקוראים להם כל הבורג.

חוץ מזה ישנה חנות ברגים רצינית ביותר עם מבחר ענק של ברגים גם לרכב (מתאמימים לראשים, לנדנדנות של גיפים ועוד...) באזור התעשיה של רעננה צפון (אני לא זוכר שם ורחוב אבל אם זה מעניין אותך צור קשר בפרטי ואתן לך הוראות דרך).

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
נא לא להכנס לקינג בורג. אנטיפטים. הוא היחיד שפותח ביום שישי אז מרשה לעצמו.

לא מזמן קניתי שם ברגים ב יותר ממאה ש"ח ועדיין הוא עשה פרצוף שאני מבזבז את זמנו למרות שהיה שם עם עוד שני עוזרים צעירים והחנות היתה ריקה. ביקשתי את הדוגמאות שלי חזרה ולא קניתי אצלו.

אם אתה חייב ברגים ביום שישי הוא האופציה היחידה פחות או יותר.

אני קונה אצלו ברגים בבודדת מדי פעם, ולא נתקלתי ביחס כפי שתיארת.

אהה, כל הקניות בוצעו בימי שישי...

פורסם
חוץ מזה ישנה חנות ברגים רצינית ביותר עם מבחר ענק של ברגים גם לרכב (מתאמימים לראשים, לנדנדנות של גיפים ועוד...) באזור התעשיה של רעננה צפון (אני לא זוכר שם ורחוב אבל אם זה מעניין אותך צור קשר בפרטי ואתן לך הוראות דרך).

ברעננה זה "סחייק". הסדנה 8. כ 200 מטר דרומית לקניון רננים, בערך מול מרכז הקניון.

פורסם

מאוד ממליץ על "כל תבריג" בדרך מנחם בגין. זוג מבוגר נחמג מאוד, עם יחס מעולה וסבלני גם לכמויות גדולות של שקיות עם ברגים בודדים......הם עזרו לי לפרק כל שקית, מצאו את הבורג התחליפי המתאים, רשמו את מספרו על גבי השקית כדי שאדע להבא מה לבקש בלי צורך להביא את הבורג איתי, בקיצור - נהדרים.

קניתי אצלם מספר פעמים וכל פעם היה כיף, שיחה מצחיקה, סבלנות, אמפטיה, ומחירים סבירים. הם אינם פתוחים הימי ו', ובמהלך שאר ימי השבוע עובדים עד 16:00 בלבד (כלומר הדלת נסגרת בשעה הזו והם הולכים הביתה) , מקבלים תשלום מזומן בלבד ולכן חשוב להגיע עם כסף מזומן אחרת צריך לנדוד כמה רחובות ע"מ למצוא כספומט.

שלומי

• תוכן חדש...