Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה קונים ברגים בת"א?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה לכל העוזרים

קפצתי בסוף לכל תבריג, באמת אנשים אדיבים שעזרו לי תוך שתי דקות עם האום שהייתי צריך.

סהכ 2 שקלים אום ו24 שקלים חניה...

נראה לי הם צריכים להתחיל למכור חניה ולא אומים :lol:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

תודה לBigMak שהפנה לשיברוג. הם לא מוכרים בכמויות קטנות אבל הפנו אותי לדורון "שיווק ישיר" בתל אביב, קרוב מאוד לתחנה מרכזית, וברחוב שנוח לעצור (כחול לבן) ולקפוץ לחנות (בניגוד לכל תבריג, למרות שגם אני מאוד אוהב את הזוג שעובד שם.)

דורון בחור נחמד מאוד ונתן לי מחיר שפוי אפילו שביקשתי חשבונית על שם חברה..

טלפון 03-6391946

דורון שיווק

עקיבא אגר 9

פתוח עד רבע לארבע

פקס להזמנות 03-5371417

קינג בורג: אני חולם יום אחד לבוא לשם עם הזמנה גדולה מחברה, להדליק אותו, לקבל הצעת מחיר, ואז להגיד לו, "אה, בעצם אני אקנה אצל כל אחת מהברגיות שמשרתות אותי נאמנה כל השנים". אני מת לעשות את זה, אבל אני מפחד שאם אני אעשה את זה אני אהיה מת.

פורסם

בקינג בורג השגתי "ברגי הידוק" (ראש חלק עם קוביה מתחת) מפלדה אחרי שחיפשתי בכל גוש דן, והוא הסכים למכור לי 10 יחידות.

ד"א- מדוע בברגי פלדה כתובות תמיד כמה אותיות באנגלית על הראש?:?:

פורסם
מדוע בברגי פלדה כתובות תמיד כמה אותיות באנגלית על הראש?:?:

ראה כאן הסבר מפורט לסימון ברגים לפי חוזק הפלדה, ברגים אמריקאיים ומטרים:

http://www.boltdepot.com/fastener-information/Materials-and-Grades/Bolt-Grade-Chart.aspx

ואגב - "בית הבורג" ברח' בית-אלפא פתוח בימי ששי, אם כי לזמן קצוב (בין 10 ל-12, בערך).

עד היום הייתי מרוצה מהשירות, גם בקניה של ברגים בודדים.

עודד

פורסם
יש גם את "שיברוג" באזה"ת החדש של ראש העין (בכניסה לכפר קסם).

אזור תעשיה "אפק" (לשעבר "סיבל")

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

תזמין באינטרנט .

מגיע תוך שבוע עד עשרה ימים .

חסוך את השירות הרע של חלק גדול מהחנויות בארץ.

אספנות = סבלנות

פורסם
יש גם את "שיברוג" באזה"ת החדש של ראש העין (בכניסה לכפר קסם).

האם יש למישהו נסיון עם "שיברוג" בראש העין ?. האם הם מוכרים לפרטיים ובכמויות קטנות ?.

בברכה אריק

פורסם

"בית הבורג" ברח' בית אלפא הוזכר כאן למעלה פעם עם תגובה לחוסר סבלנות - קניתי אצלם מספר פעמים, כל פעם ברגים בודדים, אומים ואינסרטים (לתיקון ברגים מודבקים בחיפויי מכלול הגה). בכל הפעמים היו בסדר גמור, לא ניסו לנפנף, עזרו בבחינת הקוטר הנדרש, לא עשו פרצופים על רכישה בשקלים בודדים.

נכון, לא שירות מפנק, אבל בסדר גמור. כמובן צריך לדעת מה רוצים ומה מחפשים.

במילים אחרות - אולי לא הכי טובים או טובים מאחרים, אבל בפירוש לא להתרחק מהם.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

• תוכן חדש...