Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור מציאות באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם היפות שלי ..:-D

[ATTACH=CONFIG]384978[/ATTACH]

אגב מטען מקורי של LG למי שמעוניין (1.2A):

http://www.a4c.com/product/lg-mcs-01wr-usb-travel-wall-charger-bulk.html

מחיר בדיחה של 2.95$

כבל מיקרו USB של iFrogz גם לטעינה וגם לDATA, במחיר בדיחה גם הוא 2.95 במקום 20$:

http://www.a4c.com/product/ifrogz-uniquesync-micro-usb-data-cable-bulk.html

משלוח עולה בסביבות ה3$ אבל שווה לנצל את המבצעים האלה

אני הרבה זמן מחפש מטען כזה, איך אתה יודע שהוא מקורי? הוא מגיע גם בגרסא אירופאית?

• תגובות 689
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
PsyOr תתחדש!

אשמח לשמוע חו"ד. אני גם שוקל לרכוש אחת.

לכל מי שמעוניין בSJ4000- בידקו את הניוזלטר של היום- הגיעה קופון של 14$:

קופון: 6B84AE

מחיר לאחר הנחה: 85.99$

לינק לניוזלטר:

איזה יום ארוך.. מ5 על הרגליים מחכה לגרר ורק עכשיו חזרתי מתיקון הגרנדה פונטו שלי... התקלה- קלאצ' גמור ברובוטי, המחיר: מעל 3K.

כעת סוף סוף יש לי רכב תקין אחרי 3 חודשים של השבתה בחניה, ידעתי שלא אצא בזול :-).

כעת אוכל ליבדוק את הGPSים במכשירים + השוואת של מצלמות הG1WH בקושחות השונות :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לכל מי שמעוניין בSJ4000- בידקו את הניוזלטר של היום- הגיעה קופון של 14$:

קופון: 6B84AE

מחיר לאחר הנחה: 85.99$

לינק לניוזלטר:

תודה!

הם בד"כ מצהירים על ערך אמיתי? 86$?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בקשר לערך אמיתי- אני מדבר איתם על הנושא לאחר מה שהחברים דיווחו וגם אני ניתקלתי בזה- כרגע יש בעיה שבסוף התהליך יש מערכת שמדפיסה את מדבקות הCN22 וכרגע נאמר לי שלמרות ששירות הלקוחות משנה את ערך החבילה לאחר האמיתי בהתם לבקשת הלקוח- זה לא נישמר כי בסוף כל ערך מעל כ50$ אוטומטית מוצהר עם ערך נמוך(זו הסיבה לשפעמים כן תיראו תיאור נכון אבל המחיר תמיד יהיה נמוך)., זאת מכיוון שכולם מכל העולם מבקשים ערך נמוך לצורך התחמקות ממס אבל רק ישראל היא היחידה שאזרחי רודפים אחרי החנויות להצהיר ערך מלא- לכן כעת חלק מהחנויות צריכות לעדכן/עידכנו את המערכת שלהן בשביל להוסיף אופציה שהמחיר לא ישתנה אוטומטית למחיר נמוך בעת הדפסת המדבקה של המישלוח.

זה נכון גם שהמוכרים מסין מעדיפים גם להצהיר ערכים נמוכים כי חלים עליהם מיסים על הייצוא בהתאם למחיר החבילה, לכן גם המוכרים הנ"ל אוהבים את ההצהרה הכוזבת- אבל אני בספק אם לחברות גדולות ומסודרות יש אפשרות כזו כי בטוח שעליהם יש יותר בקרה-לכן זה יותר עניין של מיגבלות מערכת הממוחשבת, כרגע אנשי התוכנה מטפלים בזה וברגע שאקבל עידכון חדש אעדכן אתכם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

hwgeek כשנכנסתי לניוזלטר ולחצתי על המצלמה זה הפנה אותי ישר למצלמה, השאלה אם האתר הזה הוא כמו דיל אקסטרים או כמו איביי שצריך לחפש מוכר בעל ציון גבוה?

ואתה יוכל להמליץ לי על כרטיס זיכרון טוב עבור המצלמה הזאת?

תודה

פורסם

זו חנות ולא אוסף מוכרים :-).

בקשר לכרטיס זיכרון מומלץ- יש פה חכמים מימני בנושא שיכולים להמליץ מניסיון.

פורסם (נערך)
לצערי האתר התנער ממני וטען שזאת היתה ההזמנה שלי,משהו שמה לא הגיוני ! באמת בהזמנה שלי רשום השם של המצלמה שקיבלתי,אבל כשקניתי אותה

במהלך ההזמנה ביקשתי גם בטריה נוספת ובהזמנה הזאת רשום לי בטריה לSJ4000 אז יכול להיות שבאביזרים של המצלמה המעפנה שקיבלתי יש בטריה של SJ?

בכל מקרה כנראה שאוכל את הצפרדע,אול בגלל שהשתמשתי בקופון אני פשוט לא מצליח להבין איך דבר כזה קרה. אין לי הסבר אחר.

תוכל לעלות תמונות וסירטונים ?

ד"א רק אני לא מצליח לכתוב הודעות כמו שצריך בפורום? מה קורה עם הכתבן המזוין הזה ?!?

אתה בטוח שלא בטעות התבלבלת בזמן ההזמנה?

תסתכל גם על המיילים שקיבלת בנוגע להזמנה - מבנגגוד, פייפאל...נשמע שבטעות הוספת את המצלמה הזאת לסל ובגלל שהתמונות נראות פחות או יותר דומות אז חשבת שמדובר בSJ.

מה זה ביקשת בטריה נוספת? הוספת להזמנה גם סוללה? כי הסוללות שהם מוכרים שם הם לSJ, לא נראה לי שיש להם של המצלמה הזאת.

השתמשתי גם בקופון (ועוד שניים אחריי) לא קשור.

תמונות וסרטונים אני אעלה כשיהיה לי קצת זמן פנוי [חסר לי מאוד בזמן האחרון], עדיין כמעט לא נגעתי בה חוץ מלוודא תקינות.

PsyOr תתחדש!

אשמח לשמוע חו"ד. אני גם שוקל לרכוש אחת.

תודה!

בינתיים עד שהיא הגיעה הופתעתי שכל האביזרים שקניתי לה [מתאמים של גופרו, מונופוד וכו'] כבר הגיעו, בזמן האחרון אין לי ממש זמן לכלום אבל בהזדמנות הראשונה אני אעדכן.

אני הרבה זמן מחפש מטען כזה, איך אתה יודע שהוא מקורי? הוא מגיע גם בגרסא אירופאית?

החנות הזאת נראית מאוד אמינה [אתה יכול גם למצוא אותם באיביי top rated 99%, יושבים בניו-יורק] המחירים שלה סה"כ טובים אבל המבצעים שווה לנצל.

המטען לא מגיע אירופאי אבל אתה יכול לחבר מתאם us to eu adapter שעולה גרושים באיביי\DX

הם בד"כ מצהירים על ערך אמיתי? 86$?

מניסיון שלנו - ביקשנו שיצהירו ערך אמיתי, גם בפייפאל וגם במייל, הם דאגו להחזיר תשובה למייל שאין בעיה וזה יבוצע, בפועל הם רשמו ערך של $21.25, אבל כנראה מה שhwgeek כבר ענה..

בכל מקרה זה מתועד שביקשת להצהיר ערך אמיתי אז הכף לזכותך.

hwgeek

ואתה יוכל להמליץ לי על כרטיס זיכרון טוב עבור המצלמה הזאת?

תודה

קודם כל מומלץ כרטיס שהוא 32GB CLASS 10 , לא פחות מזה.

הכרטיסים היום כדאי ללכת על UHS-1, מהמותגים המוכרים - SAMSUNG, SANDISK, TRANSCEND, KINGSTON

לא להתפתות למחירים זולים מאוד, לשים לב לפידבקים של המוכר ומאיפה הוא

ותמיד תמיד לבדוק את הכרטיס עם H2TESTW שבודקת נפח, מהירות כתיבה, מהירות קריאה [אם אתה שם את הכרטיס במתאם SD בחריץ של הקורא כרטיסים במחשב אז זה מקביל למהירות USB2, כדי לקבל את מלוא המהירות שבד"כ מצויינת על האריזה של הכרטיס אתה צריך מתאם USB 3 (עם כניסת USB3 כמובן), יש ל TRANSCEND אחד מעולה]

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
פורסם

לפי מה שהבנתי סאנדיסקים זו בעייה עם המצלמות ולצערי זה מה שיש בכל החנויות הרגילות.

אבל אני יכול לאמר שבינתיים כרטיס 16GB שלהם עובד ללא בעיה בG1WH של אחי ולכן קנינו עוד 2 כאלה.

שמתם לב למחירים שלהם בקרביץ(לפחות פה בראשל"צ)?

49 שקל ל16GB קלאס10

99 שקל ל32GB קלאס 10.

זולים יותר מKSP אפילו.

פורסם

אני עם סאנדיסק 32 ג'יגה קלאס UHS-1 במצלמה G1WH ולא נתקלתי בבעיות עד עכשיו למרות ששמעתי כבר שסאנדיסק בעייתיים

עם המצלמות האלו.

פורסם

שמעתי רק על בעיות עם גופרו ולא ברור כל כך איזה בעיות.

בכל מקרה אל תשכחו לפרמט כexFat אחרת כל 4 ג'יגה זה יפתח קובץ חדש מה שגורם לבעיות לפעמים בקריאה

פורסם

אם בכרטיסי זיכרון עסקיננו,

הינה לינק לכרטיס זיכרון 64gb uhs-1 במחיר מגוחך של 122 שח ממוכר בצרפת כך שהמשלוח יהיה באזור ה20 יום.

http://www.ebay.fr/itm/181379143044

אני עם הכרטיס כבר שבוע הוא עובד נפלא, העברה מתבצעת במהירות, כאשר בבדיקה יצא מהירות קריאה 19 מגה לשניה וכתיבה 8 מגה לשנייה.

ממליץ.

פורסם

מציאה ב DX

http://www.dx.com/p/v8-card-style-usb-to-micro-usb-data-charging-cable-for-samsung-htc-nokia-sony-black-blue-203207?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_campaign=20140613sku203207#.U5sOdJR_uoR

כבל הטענה לכל הסמארטפונים בעובי 0.3MM ו מידות של 10X5, נכנס לכל ארנק או כיס, ומטעין את הסמארטפון וגם מעביר מידע.

לא רכשתי כי אני לא יודע כמה אמפר זה.

Miata ND2

פורסם (נערך)

חחח גדול, משום מה התמונה ניראת לי מוכרת :-).

1.89$ LOL

http://bit.ly/1kTankL

אבל השאלה היא באמת מה האמפר שהוא יכול להעביר בכבל דק כל כך.

אם כבר בנושא- ראיתי שיש כאלה עם מגנט שמיתלבשים כמו צמיד ליד אאל"ט.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

• תוכן חדש...