Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור מציאות באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

sku127463%20(3).jpg

טוב, הסכינים האלה כבר ניראים מומלצים, נימכרו בכמויות והביקורות טובות, אחי גם הזמין בהתחלה שעלה כ11$ ובשבוע הקרוב אם ירצה הדואר ניראה לי כבר נקבל ואוכל לתת לכם חוות דעת מניסוי על זקן גרוזיני :-)

יש קופוני הנחה גם עליהם וברכישת כמות המחיר צונח לסביב ה8$ למארז של 8 סכינים לג'לט:

http://bit.ly/Gilette_Blades

קופון בהזמנה מעל 20$- 8% הנחה:ONLY01

קופון בהזמנה מעל 50$- 15% הנחה:ONLY02

מה שמצחיק הוא שהקופונים במקור לקטגוריית כלי עבודה-לא יודע איך סכין גילוח ניכנס לשם- אבל לא מיתלונן :-):

http://bit.ly/1ntDSwu

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 689
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איכותי, שווה ולא שולח לישראל.

תמיד אפשר לשאול אותו אם הוא שולח לישראל, כי לי אישית הוא שלח, משום מה הוא הוריד את האפשרות הזו.

Polo 2012

פורסם

מחפש רכזת USB שיודעת להטעין כמה סמארטפונים במקביל (חלקם דורשים 2AMP)

תודה

דין

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

גיק - הסכינים נשמעים בהחלט מעניינים. אני אשמח לקבל חו"ד ועדכונים.

גוזל - בטח עוד אחד שהפסיק לשלוח לישראל בזכות הדואר הסופר מהיר שלנו.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בקשר לסכינים, לא הייתי מסתכן.

ג'ילט סובלת מהרבה חיקויים, באיביי ובאינטרנט בכלל. לא הייתי סומך גם על BANGGOOD מהסיבה הפשוטה שגם בדיל אקסטרים בעבר היו

סכינים כאלה אבל ירדו בגלל שנתפסו על זיופים. ג'ילט שמגיע מסין\סינגפור\קוריאה ושאר מדינות המזרח - לא קונים!

פורסם

כמובן שאני לא מצפה לסכינים המקוריים, גם האתר לא מפרסם אותם כסכינים המקוריים של ג'לט, הם תואמים לג'ילט :-).

בינתיים התגובות של הקונים ניראים סבבה - נחכה וניראה .

מספק לי שהם יגלחו אותי בלי בעיות ולא יהיו חד פעמיות ואני אזמין לי לכל השנה, לדעתי השבוע הקרוב אחי יקבל אותם ואנחנו נשים את זקנינו לניסיון-כמובן ואחטה את הסכינים ליפני השימוש- לא משנה מהיכן הם באים -אני לא סומך על אף אחד:-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
הזמנתי עכשיו את הSJ4000

המצלמה כולל כל הערכה+בטריה נוספת+כרטיס 32G ב130 דולר ואחרי הקופון יצא 110.

דרך אגב,מישהו אולי נתקל באיזה מקרן קטן שווה את המחיר?

לפני חודש ביצעתי את ההזמנה ועדיין אין קצה אור במנהרת הדואר.

מה עושים ?

פורסם

אצלנו המצלמה עשתה טיול במלזיה משם לקחה טיסת צ'רטר לסינגפור ועבר כבר יותר משבוע (סהכ חודש ±) מאז שזה נשלח משם לארץ.

בטח מעוכב כל הזמן הזה בדואר המזדיין פה שאפילו לא טורח לעדכן את המספר מעקב...

פורסם
שמגיע מסין\סינגפור\קוריאה ושאר מדינות המזרח - לא קונים!

בעיות עם קוריאה? אנני הזמנתי מספר פריטים מקוריאה, כולל סכיני ג'ילט - והכל היה תקין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בעיות עם קוריאה? אנני הזמנתי מספר פריטים מקוריאה, כולל סכיני ג'ילט - והכל היה תקין.

כן, יש לי איתם בעיה.

מהמדינות האלה מגיעים כל הזיופים וכשזה מגיע לגוף שלי אני לא חוסך. אוזניה, גאדג'ט, מצלמה לרכב - סבבה.

אבל סכיני גילוח שאלוהים יודע איפה יוצרו לא הייתי קונה, גם אם החסכון כזה גדול. אני מתגלח פעם ביומיים ורביעיית סכינים של פיוז'ן מחזיקה לי

חצי שנה, ככה שאין באמת סיבה ללכת לקנות אותם בקוריאה\סין או כל מדינה אחרת מהמזרח.

פורסם
איפה אפשר לקבל את מספר המעקב? אני מאד מקווה שאקבל אותה עד לסוף החודש כי תיכננתי לקחת אותה איתי לחו"ל.

אם לא נרשמת לבאנגוד אז תירשם במייל שאיתו שילמת בפייפאל, ואז תראה את ההזמנה כבר מופיעה ויש שם סטטוס ומספר מעקב

את המספר מעקב תבדוק ב17track

אצלנו זה נשלח ממלזיה, ראיתי אחרים ששלחו להם את זה משוויץ..עניין של טיימינג מתי אתה מזמין.

פורסם

מר Z, אני מסכים אתך לגבי שאר המדינות שציינת. אני פשוט מופתע מניסיונך עם קוריאנים, שאני תמיד התיחסתי אליהם כיותר מערביים ואמינים. הפריטים הרגישים היחידים שהזמנתי עד כה הם סכיני הגילוח וכן מסננים למתקן המים הקרים במקרר - לאחרונה אני מזמין חלופיים מאנגליה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...