Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור מציאות באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
יוזמן Anker

6000MA

בעלות 130 שח כולל משלוח

תודה רבה על העזרה .

לדעתי לך על ה 10,000,אם אני לא טועה רכשתי כזו לא מזמן ב160 ש"ח, שווה את ההפרש.

עדכון לגבי השילוב של שלושת הסוללות והמתאם מבאנגגוד שעלו פה פעם. לקח להם מעל חודש להגיע, בינתיים מתפקד טוב מאוד.

לאנקר שלי לקח שבוע וחצי.

אם אצטרך עוד סוללה אלך על השיומי מסקרן מאוד

שנאי אירופאי אמיתי לנקסוס 5,מישהו הזמין? קישור? אפשרי גם אחד של 2A של מכשיר אחר

עריכה אחרונה על ידי -מוטי-
  • תגובות 689
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אז זה בוודאי הכל- ראיתי כבלים זולים שבקושי מטעינים כי ההתנגדות שלהם גבוה ביגלל החיווט הסופר דק וזול.

מומלץ ליקנות כבלים טובים והבעיה תיפתר.

שבוע מבורך חברים :-).

עדכון לגבי השילוב של שלושת הסוללות והמתאם מבאנגגוד שעלו פה פעם. לקח להם מעל חודש להגיע, בינתיים מתפקד טוב מאוד.

לאנקר שלי לקח שבוע וחצי.

אם אצטרך עוד סוללה אלך על השיומי מסקרן מאוד

שמח לישמוע, לי יש רק את המטען +סוללות פשוטות מBP זולים ובכל זאת כבר יותר מחודש עובד בלי בעיות וממש אהבתי את התאורה הצבעונית לחיווטי הטעינה :-).

אבל אז שיומי הוציאו סוללה - ובאמת צריך ליבדוק היטב כי מתברר שקשה מאוד לימצוא את המקורי כי עקב הביקוש האדיר שיש למוצרי החברה -מצאו המון זייפנים צורך לזייף אותם ולימכור בהמוניהם-אפילו החנויות מיתקשות לדעת מה יש להם.

לגבי באנג- אני דיי בטוח שהם מוכרים את המקורי- אבל אני לא ממליץ ליסמוך על אף אחד בסוללה הספציפית הזו ואם מזמינים-לא משנה מהיכן-לעשות צילום וידאו של פתיחת החבילה+פתיחת הסוללה, ככה שתידעו אם יש לכם מקורי ואם קיבלתם מזוייף תישלחו את הוידאו שיחזירו לכם את הכסף.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
תגידו- מה דעתכם על המוצרים של נילקין? איכותיים באמת?

הם הוציעו מטען 2A שלפי התיאור ניראה טוב ואיכותי- האם זה הסוף להזמנת מטענים סינייים זולים ומזוייפים ששוים ל***?

http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=13&id=4029&page=1

אתמול הם הגיעו לבאנג- 7.39$-שווה ל2A מהחברה הזו?

לינק:

באייבי לא מצאתי.

יום מצויין ושבת שלום!.

אישית אני מעדיף להוסיף עוד כמה דולרים ולקנות מטען מקורי של סמסונג 2A (שמיועד במקור לגלקסי S4). בינתיים יש לי כבר 3 כאלה שעובדים מצוין.

מחפש בנרות המלצה לכבלי מיקרו USB איכותיים להטענה מהירה גם כן.

http://www.ebay.com/itm/281146373491?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

נותנים עד 2A ברמת העיקרון

מחפש סוללה ניידת לטעינת סמארטפון מאיביי

מישהו יכול להמליץ על דגם ומוכר?

Anker 2nd Gen Astro

6000mAh ב-130 שקל

9000mAh ב-160 שקל (כרגע לא מופיע משום מה ב-eBay של ankerdirect)

12000mAh ב-190 שקל

בערך 30 שקל מתוך המחיר זה משלוח, אבל היתרון הוא שהם שולחים סופר-מהר, אליי זה הגיע תוך פחות משבוע מההזמנה, עם פסח ב' באמצע.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני זוכר שנתת פה קישור לאיביי בעבר למטען המקורי של הסמסונג- אשמח אם תשתף שוב מהיכן קנית שהייתה מרוצה?

בנוסף- האם המכס יכול לעשות בעיות אם אני קונה כ4 מטענים כאלה יחדיו? שלא יתלבשו עלי שזה כאילו לצורך מסחרי כני אני צריך אפילו 8 כאלה לכל המשפחה ויש שמקום אמין לרכשית המטען המקורי בגרושים אבל המישלוח הוא 20$ מינימום לכן רוצה להזמין כמה ביחד שיצא משתלם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
רכשתי מספר מגנים לסמרטפון מתוצרתם.

המגנים איכותיים ועמידים, כמו כן, האריזה נראית ברמה גבוהה / "כיאה למותג"

הייתי הולך על זה.

ועל - מחפש מטען 2A איכותי לרכב - רצוי מוצר שמישהו ניסה.

נתקלתי כבר במספר מטענים שבחיבור במקביל ל WAZE רץ, הם בקושי מחזיקים את הסוללה באותו "אחוז".

וגם - כבלי usb to micro usb איכותיים.

תודה

מטען איכותי 2A - אני יכול לתת לך את מה שקניתי ושאני משתמש כעת,

בדקתי כמה סוגים והתאכזבתי מחלק אבל מהנוכחי - פשוט מעולה, לא מתחמם ומחברה טובה ביותר - PLEOMAX - זה סמסונג

http://www.ebay.com/itm/2A-GENUINE-SAMSUNG-GALAXY-S4-S3-S2-S-IV-NOTE-2-3-DUAL-CAR-ADAPTER-CHARGER-CABLE-/221224291949?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item3381fece6d

אם אתה מאיזור תל אביב אני יכול להראות לך אותו - פשוט מעולה בתכונות ובביצועים, גימור איכותי - נכון יקר יותר אבל אחרי שבחנתי כמה והתאכזבתי - מוצר אחד טוב שווה הרבה מוצרים פשוטים

המוצר לא סיני ומורכב ומיוצר בקוראה ( סמסונג )

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
אני זוכר שנתת פה קישור לאיביי בעבר למטען המקורי של הסמסונג- אשמח אם תשתף שוב מהיכן קנית שהייתה מרוצה?

בנוסף- האם המכס יכול לעשות בעיות אם אני קונה כ4 מטענים כאלה יחדיו? שלא יתלבשו עלי שזה כאילו לצורך מסחרי כני אני צריך אפילו 8 כאלה לכל המשפחה ויש שמקום אמין לרכשית המטען המקורי בגרושים אבל המישלוח הוא 20$ מינימום לכן רוצה להזמין כמה ביחד שיצא משתלם.

בוודאי

מטען של 1A

מטען של 2A

זה המוכר שממנו אני קניתי ואחריי גם eyals05.

הוא לא לוקח על משלוח, ואתה יכול להזמין נניח בחבילות של זוגות מטענים, אני לא מאמין שישימו לב לזה, החבילה גם קטנה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
אצלי הוא לא מצליח להחזיק את הטלפון עם וייז.

יכול להיות שאולי הכבל בעייתי...

הכבל שלו הוא דרעק, תחליף את הכבל, מרוב שהוא קשיח הוא נשבר.

דרך אגב החברה הזו היא חברת בת של סמסונג.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
בוודאי

מטען של 1A

מטען של 2A

הוא לא לוקח על משלוח, ואתה יכול להזמין נניח בחבילות של זוגות מטענים, אני לא מאמין שישימו לב לזה, החבילה גם קטנה.

תודה רבה!.

בנוסף- לגי הכבלים- אם אין צורך בכבל סינכרון- יש כבלים לטעינה מהירה והם רק לטעינה- תנסו אותם בשביל הרכב.

פורסם
בוודאי

מטען של 1A

מטען של 2A

אני לא ממש הייתי מרוצה ממנו, מטען של נקסוס 1.2 a מטעין מהר יותר

פורסם

לא ניסיתי את המטען על נקסוס, תיאורטית לא אמור להיות הבדל.

אבל הוא מטעין בוודאות מהר יותר ממטען מקורי של S3 (שמוציא 1A). אצלי הוא מטעין S3 ומחליף את המטען המקורי שהגיע עם ה-S3.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

מי שרוצה מקורי אמיתי זה כאן-אני אולי אזמין גם מאייבי וגם מכאן להשוואה:

נוט2:

http://www.etradesupply.com/samsung-galaxy-note-series-charger-and-usb-data-cable-white.html

נוט3:

http://www.etradesupply.com/samsung-galaxy-note-3-series-charger-and-usb-data-cable.html

לזה התכוונתי בנוגע לכמויות- מחיר מישלוח מינימום 21$, כלומר כ13$ ליח' למטען של נוט2 או כ17$ למטען של נוט3 בהזמנת 3 יח'.

אולי אדבר איתם אם אפשר להכניס אותם 4 ביחד ללא קופסה שיצא קטן ולא מושך עין.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

• תוכן חדש...