Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור מציאות באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר בחיקוי מוצלח- פירסמתי שיש אותו בבאנג-טוב כעת ב85$ עם הקופון.

עכשיו מה שחם הוא מצלמות כאלה בתוספת WIFI ומסכי מגע- מישהו מכיר אם שווה?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 689
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מי שמקבל ראשון צילום סירטון וידאו של התפריט עליו :-).

עכשיו לסקירה הבאה יש לי שאלה אליכם חברים- מי מעוניין בטאבלט אנדרואיד 4.2.2 3G כולל GPS בגודל 7 IPS " לרכב בפחות מ75$(סף מס)?

אם יש עניין כאן אז אני אזמין אחד לבדיקה ואעשה סקירה מקיפה +בדיקה שהכל עובד ואז אמליץ אם שווה להזמין או לא.

בנוסף לזה אני מיתכוון להזמין גם טאבלט טוב של 7.9~10 אינץ לא סגור עדיין על הגול הסופי.

אני המון זמן מחפש טאבלט כזה שכולל GPS שאוכל לעשות לי משהו מעניין ברכב.

אשמח ללינק לאחד כזה

פורסם (נערך)

כן אני יודע כי ראיתי ששאלו אותי לגבי זה, פשוט עד עכשיו לא מצאתי בפחות מ75$ שיהיה פטור מ35.7% מיסים, אז שראיתי לפני יומיים משהו חדש חשבתי עליכם ואמרתי שאם יש מספיק עניין אני מוכן להזמין בשביל סקירה וליבדוק אותו בישבילכם אם הוא אכן יענה על הדרישות-בקיצור :"ברכה בדקה: :-).

זה הטאבלט שראיתי -VIDO N70, יוצא 70$ עם הקופון של 5% (1e307c) אין עליו כרגע הרבה מידע רק סירטון שראיתי בסינית והמסך IPS .

לא יכול להמליץ עליו עדיין עד שלא אבדוק.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מדובר בחיקוי מוצלח- פירסמתי שיש אותו בבאנג-טוב כעת ב85$ עם הקופון.

עכשיו מה שחם הוא מצלמות כאלה בתוספת WIFI ומסכי מגע- מישהו מכיר אם שווה?

איפה מכניסים את הקופון? לא מצאתי איפה להכניס.

בכל מקרה נראה טוב, במיוחד עם כל האביזרים ..השאלה איך המצלמה הזאת?

יש עליה ביקורות יותר מקיפות?

פורסם

אתה מוסיף את המצלמה לסל- עובר לקופה ומצד ימין מתחת לדגל ישראל יש לך "Have a coupon code?"

לחץ עליו ויפתח לך שדה להכניס את הקופון ואז תילחץ APPLY והמחיר יירד ל85$.

בנוגע לסקירה- האם סקירה מקצועית של Techmoanבראש העמוד של חצי שעה לא מספיקה לך?

פורסם

האמת שלא מכיר אותו.

מישהו מתכוון לקנות את המצלמה? אני מתלבט כבר המון זמן לקנות את MOBIUS המעולה

פורסם (נערך)

המוביוס אכן מצויין אבל הוא ללא מסך, לכן שווה שתיבדוק את הSJ1000 שהוא בעצם מוביוס עם מסך לפי המיפרט+מיליון אביזרים :-).

המחיר שלו יוצא רק כ60.5$, פשוט צריך להוסיף משהו מקטגוריית הרכב בשביל לעבור את ה70$ ואז אתה יכול להישתמש בקופון הנחה של 10$:BGdeal

לדוגמא יש שם משהו ב0.5$ שאתה יכול להוסיף וזה יעשה את הטריק :-).

עריכה: אני רוצה כזה ::mm_tongue:mm_tongue

השאלה איך הולכים להיתייחס לזה בארץ וכמה מדורי גיהנום אדרש לעבור? חחח.

11.jpg

פורסם
הזמנתי וקיבלתי, צבע שחור. עוד בזמן שהיתה בדרך החלטתי להשקיע יותר והזמנתי DSLR.

אם מישהו רוצה, אני מוכר במחיר עלות.

זה לא תחליף לרפלקס.

זה בנוסף. לי זה משמש כמערכת משנית וכמצלמה לאחותי, להורים וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
המוביוס אכן מצויין אבל הוא ללא מסך, לכן שווה שתיבדוק את הSJ1000 שהוא בעצם מוביוס עם מסך לפי המיפרט+מיליון אביזרים :-).

המחיר שלו יוצא רק כ60.5$, פשוט צריך להוסיף משהו מקטגוריית הרכב בשביל לעבור את ה70$ ואז אתה יכול להישתמש בקופון הנחה של 10$:BGdeal

לדוגמא יש שם משהו ב0.5$ שאתה יכול להוסיף וזה יעשה את הטריק :-).

האמת שרק עכשיו שמתי לב שיש לSJ מסך, זה יתרון במיוחד לגודל כזה (רק עכשיו היה לי זמן לעבור על הביקורת - אגב אני כן מכיר את הבחור מביקורות אחרות שהוא עשה, הוא תותח בתחום)

גם שמתי לב עכשיו ש-2 המוכרים ה'מורשים' של מוביוס באיביי הכניסו את ישראל לרשימה "המכובדת" של NOT SHIPPING ביחד עם קונגו ושות', אולי זה בגלל הדואר, אולי זה בגלל רמאים או אולי סתם אנטישמים...בכל מקרה אני עוקב כבר מעל שנה אחרי המוביוס ורק חודש שעבר יצא כיסוי נגד מים שיקר מאוד יחסית למצלמה (שבכלל אחד המשווקים שלהם פיתח בעצמו), המצלמה מעולה במחיר מעולה אבל הSJ עם כל התוספות שהוא מגיע שווה יותר.

עברתי על כל מיני סרטונים והשוואות של הSJ4000 עם הGO PRO HERO 3 BLACK ועם הMOBIUS, הSJ נראית פשוט מעולה!

לא נופלת מהGO PRO כמעט באף אספקט ועוד בשביעית מחיר (שישית מחיר אם לוקחים בחשבון מע"מ) כולל כל האביזרים שמגיעים איתה.

ניסיתי לראות השוואות בין SJ1000 לSJ4000, לא מצאתי יותר מדי, לא ראיתי יותר מדי הבדלים גם לא במפרט - מלבד הצורה, עדשה 140 מעלות ב1000 לעומת 170 ב4000 והמשקל של הSJ1000 ששוקל כמעט פי 2 מ4000.

שניהם באים מאובזרים בכמעט כל מה שצריך (לפחות להתחלה), הSJ1000 זול יותר ב30$! (לפי מחיר מקורי בלי הקופונים)

השאלה היא למה ההפרש הזה?

למי שהמשקל לא קריטי לא עדיף ללכת על ה1000 שזולה יותר? (גם בעבור 15$ אחרי הקופונים)

פורסם

לשאלה הטכנית הזו כדאי לישאול את חברי הפורום שיש להם ניסיון כי בתחום הDVR אני מאוד חדש(עדיין ממתין למצלמה הראשונה שלי), לדעתי ההבדל העיקרי שפועל לטובת הSJ4000 הינו התאימות המלאה לכל אביזרי הגו-פרו וזה מה שמוסיף לו ערך נוסף גם אם בפועל לא יהיה משמעותית איכותי יותר בוידאו מהSJ1000.

פורסם
כן אני יודע כי ראיתי ששאלו אותי לגבי זה, פשוט עד עכשיו לא מצאתי בפחות מ75$ שיהיה פטור מ35.7% מיסים, אז שראיתי לפני יומיים משהו חדש חשבתי עליכם ואמרתי שאם יש מספיק עניין אני מוכן להזמין בשביל סקירה וליבדוק אותו בישבילכם אם הוא אכן יענה על הדרישות-בקיצור :"ברכה בדקה: :-).

זה הטאבלט שראיתי -VIDO N70, יוצא 70$ עם הקופון של 5% (1e307c) אין עליו כרגע הרבה מידע רק סירטון שראיתי בסינית והמסך IPS .

לא יכול להמליץ עליו עדיין עד שלא אבדוק.

לכמה זמן הקופון תקף?

לצערי עוד לפני שהתחיל החודש סיימתי את החודש בקניות באינטרנט .. :oops:

אני כנראה ירכוש אותו ואדווח כאן מתי שיגיע...

פורסם

לגבי הקופון אני לא יודע- כרגע הם מפרסמים בעמוד הבית שאם נירשמים לעידכונים שלהם מקבלים את הקופון במייל.

לגבי הטאבלט- אולי המס לא IPS, המידע ברשת לא ממש שלם ואין עליו עדיין סקירות לכן אני לא יכול לתת המלצה עליו בלי שיש לי מקור אמין שיראה שאכן הטאבלט טוב ועומד בדרישות.

לגבי המיסגרת קניות- גם אני באותו המצב חח, כל פעם רואים איזה דיל מפתה, הכל מישלוח חינמי ומזמינים פה בקטנה ושם בקטנה ופיתאום מגלים שהמיסגרת אשראי עושה "נו!-נו!-נו!.." :-).

• תוכן חדש...