Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור מציאות באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 689
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי אתם צודקים לגבי קוריאה, אבל הדעה הקדומה על המזרח נשארה.

בכל זאת, גם אם הם זולים פי שתיים בסכינים שלהם, איזו סיבה יש לקנות דרכם? זה ממילא לא מוצר שקונים פעם בשבוע

אלא פעם בכמה חודשים, אז גם אם יש חסכון הוא לא כזה מורגש, ובשביל טיפת הספק הזו שיש לא הייתי מנסה את מזלי.

פורסם
אני לא מצליח להבין מה זה אומר,האם המוצר חזר בחזרה למלזיה?

גם אצלי זה תקוע כבר מעל 10 ימים בסטטוס הזה - זה אמור להיות מסינגפור לישראל השורה הזאת, הבעיה היא שדואר שרמוטות (ישראל) לא טורחים לעדכן אצלם את המספר מעקב...לדעתי זה כבר מזמן בארץ ורק הנבלות פה בארץ מעקבים את זה.

פורסם
כמובן שאני לא מצפה לסכינים המקוריים, גם האתר לא מפרסם אותם כסכינים המקוריים של ג'לט, הם תואמים לג'ילט :-).

בינתיים התגובות של הקונים ניראים סבבה - נחכה וניראה .

מספק לי שהם יגלחו אותי בלי בעיות ולא יהיו חד פעמיות ואני אזמין לי לכל השנה, לדעתי השבוע הקרוב אחי יקבל אותם ואנחנו נשים את זקנינו לניסיון-כמובן ואחטה את הסכינים ליפני השימוש- לא משנה מהיכן הם באים -אני לא סומך על אף אחד:-).

בלי שום קשר לכלום מכיוון שהתיבת הודעות פרטיות שלך מלאה:

רציתי לדעת לגבי המצלמה האם קיבלת אותה כבר?

ואם כן מה החוות דעת שלך עליה?

תודה.

פורסם

בוקר טוב

קיבלתי את המצלמה היום נראית ומרגישה איכותית מאד.

על האריזה מופיע האפשרות WIFI וגם בהגדרות של המכשיר מופיע אפשרות לשנות את הסיסמא של הWIFI אבל בחיפוש WIFI אני לא מצליח למצוא את המצלמה. יש למישהו מושג ?

פורסם
בוקר טוב

קיבלתי את המצלמה היום נראית ומרגישה איכותית מאד.

על האריזה מופיע האפשרות WIFI וגם בהגדרות של המכשיר מופיע אפשרות לשנות את הסיסמא של הWIFI אבל בחיפוש WIFI אני לא מצליח למצוא את המצלמה. יש למישהו מושג ?

WIFI?!

איזה מצלמה הזמנת?

לא SJ אני מניח

פורסם (נערך)

לא אכלת זיוף- אבל לפי המקט SKU124910 על החבילה נראה ששלחו לך מצלמה אחרת בטעות:

http://www.banggood.com/1080P-D008-Full-HD-Wifi-enabled-Car-Sport-Action-Camera-DVR-p-919945.html

המחיר אפילו יקר יותר, אבל באמת איך האיכות?

גם לי קרה שקיבלתי בהפתעה משהו אחר, לפחות במיקרה שלך קיבלת מוצר דומה+ שידרוג לWIFI :-), אנ קיבלתי מגינים לסוני אריקסון בימקום מגיני זכוכית לאייפון .:-D

בקיצור במיקרה שלך ניראה ששודרגת לWIFI אחינו :wink:.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...