Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור מציאות באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ככה זה באמת מבאס :-(.

אתה צריך לישלוח מייל עם מס' ההזמנה שלך ל: [email protected]

תציין במייל את מס' ההזמנה של הSJ4000 ותגיד שקבלת פריט שגוי ותוסיף את התמונות של הקופסה והמצלמה עם התמונה של מדבקת המק"ט השגוי ותבקש לדעת מה לעשות.

הם ככל הניראה ישלחו ל מייל התנצלות וכניראה ביגלל העלות של המוצר יציאו לך לישלוח חזרה ושהם יזכו אותך או ישלחו לך את הSJ4000 + תידרוש פיצוי על כל הבלאגן הזה.

מה שאני לא יודע זה האם הם יוכלו לישלוח לך את הSJ4000 במקביל לשליחה שלך אחרי שתספק להם מס' מעקב להוכחת מישלוח- זה צריך לדון איתם.

מקווה שיציעו לך פיתרון טוב שתישאר מרוצה.

נ.ב- אם כבר יש לך מצלמה- האם תוכל לעלות סירטון קצר של 1080P ביום/לילה בישביל שנוכל לדעת מה באמת שווה המכשיר? כי התחילו לצוץ הרבה מצלמות כאלה עם הWIFI וקשה לדעת מה ביכלל שווה לרכישה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 689
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגיוני שעלה המחיר ל100 דולר? ישנם קופונים למינהם?

אגב, ישנם מיסים נוספים? מע"מ? מכס כלשהו?

אם אני מעוניין בשילוח מהיר יותר, יש טעם לשאול אותם גם אם לא מצויינת אפשרות באתר?

פורסם (נערך)

אל תלחיץ אותי, תסתכל בorder שלך בבנגגוד תן לינק למוצר בהזמנה עצמה

יש קופון 10$ הנחה - bgdeal

שלי כבר מעל חודש מאז ששלחו אני מקווה שלא עשו אצלי פאדיחה למה אני אחטוף עליהם ג'ננה..גם ככה שלחו לי את הסוללות כאילו זה משחק החבילה בכיתה ג'

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
פורסם

בהמשך לפוסט שלי הבוקר בדיון הדואר, הבוקר קיבלתי להפתעתי את המטען החדש של נילקין, הגיע תוך 13 יום מיום ההזמנה-ולפי תאריך המדבקה על החבילה 30/5 זה אומר שהגיע תוך 9 ימים כולל שבת!- זה מראה שאם הדואר עובד אז אפשר לקבל חבילות גם מסין תוך שבוע~שבועיים מיום ההזמנה- הלוואי עלינו!

המטען ניראה שעובד טוב, הוא כבד ובנוי טוב, שניסתי להטעין את הטאבלט FNF iFIVE mini 3GS מכ20% - ראיתי דרך תפריט המהנדסים שמתח היציאה של המטען לא נפל עקב העומס ונשאר יציב 5.034V- להבדיל ממטען המקורי שנפל ל4.7V.

בעיית נפילת המתח משותפת לכל המטענים הזולים שיש לי כרגע בבית-אז הביצועים כרגע מעודדים:-).

לינק למוצר:

קישור לאתר היצרן:

קצת תמונות שביקשו מימני בפרטי-ליחצו להגדלה:

P1010065.jpgP1010066.jpgP1010067.jpg

בנוסף קיבלתי מגיני מסך מזכוכית מחוסמת לאייפון 4, לא יודע אם הם אכן H9 אבל ל3.99$ לא ממש איכפת לי, הסבה שקניתי היא ביגלל שהחלפתי את המסך השבור של האייפון במסך חלופי זול שהוא מפלסטיק לדעתי ויכול להישרט בקלות, לכן חשבתי לשים מגן זכוכית שיפצה על זה, עוד מאט אנסה לשים על האייפון של אמא ואעדכן בשבוע הבא האם הוא באמת שווה והאם המידות מדוייקות וכיצד הוא מיתמודד עם טביעות אצבע.

לינק למוצר:

בינתיים אני דיי הופתעתי לטובה מהאריזה המושקעת כי חששתי שבמחיר שלו יבוא משהו פשוט באריזה הפשוטה של מגינים בדולר מסין.

הזמנתי 2 בגלל שמרפי חבר קרוב ולא יודע איך יצא בניסיון הראשון. :wink:

P1010061.jpgP1010062.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נראה אחלה מטען!

בקשר למגיני זכוכית - אין לך מה לדאוג, קודם כל הרבה יותר קל לשים אותם לעומת המדבקות, דבר שני גם אם שמת קצת עקום אפשר להוציא ולשים שוב אין עם זה בעיה...

בכל אופן כל המגיני זכוכית האלה באים באריזות כאלה בסגנון, יש מותגים שמגיעים אפילו באריזות שלא רואות ממטר את האריזות של הסמארטפון בעצמו.

אגב הSJ4000 שלי כבר פה בארץ בדרך לתיבה, מקווה שהם לא עשו אצלי פאדיחה כמו אצל קילר...

פורסם
בהמשך לפוסט שלי הבוקר בדיון הדואר, הבוקר קיבלתי להפתעתי את המטען החדש של נילקין, הגיע תוך 13 יום מיום ההזמנה-ולפי תאריך המדבקה על החבילה 30/5 זה אומר שהגיע תוך 9 ימים כולל שבת!- זה מראה שאם הדואר עובד אז אפשר לקבל חבילות גם מסין תוך שבוע~שבועיים מיום ההזמנה- הלוואי עלינו!

המטען ניראה שעובד טוב, הוא כבד ובנוי טוב, שניסתי להטעין את הטאבלט FNF iFIVE mini 3GS מכ20% - ראיתי דרך תפריט המהנדסים שמתח היציאה של המטען לא נפל עקב העומס ונשאר יציב 5.034V- להבדיל ממטען המקורי שנפל ל4.7V.

בעיית נפילת המתח משותפת לכל המטענים הזולים שיש לי כרגע בבית-אז הביצועים כרגע מעודדים:-).

לינק למוצר:

קישור לאתר היצרן:

קצת תמונות שביקשו מימני בפרטי-ליחצו להגדלה:

[ATTACH=CONFIG]384905[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]384906[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]384907[/ATTACH]

בהמשך למטען שקיבלת יש לך המלצה על כבל שידע גם להעביר את ה 2.1 AMP למכשיר כי רוב הכבלים לא מצליחים להטעין את הטלפון בזמן שימוש (NOTE 2)

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם (נערך)

עם היפות שלי ..:-D

10458327_10152208275536089_6452251288145738773_n.jpg

נראה מתי יהיה לי זמן לשחק איתה, לא ממש בזמן הקרוב..

[אגב בהוספת הודעה למוכר בפייפאל וגם במייל - ביקשתי שירשמו 'מצלמה' ומחיר אמיתי ששילמתי - 84.99$, באחת החבילות הם בכל זאת רשמו CAR DVR ובשניהם הצהרת מחיר של 21.25$ למרות הכל..]

אגב מטען מקורי של LG למי שמעוניין (1.2A):

http://www.a4c.com/product/lg-mcs-01wr-usb-travel-wall-charger-bulk.html

מחיר בדיחה של 2.95$

כבל מיקרו USB של iFrogz גם לטעינה וגם לDATA, במחיר בדיחה גם הוא 2.95 במקום 20$:

http://www.a4c.com/product/ifrogz-uniquesync-micro-usb-data-cable-bulk.html

משלוח עולה בסביבות ה3$ אבל שווה לנצל את המבצעים האלה

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
פורסם

לצערי האתר התנער ממני וטען שזאת היתה ההזמנה שלי,משהו שמה לא הגיוני ! באמת בהזמנה שלי רשום השם של המצלמה שקיבלתי,אבל כשקניתי אותה

במהלך ההזמנה ביקשתי גם בטריה נוספת ובהזמנה הזאת רשום לי בטריה לSJ4000 אז יכול להיות שבאביזרים של המצלמה המעפנה שקיבלתי יש בטריה של SJ?

בכל מקרה כנראה שאוכל את הצפרדע,אול בגלל שהשתמשתי בקופון אני פשוט לא מצליח להבין איך דבר כזה קרה. אין לי הסבר אחר.

תוכל לעלות תמונות וסירטונים ?

ד"א רק אני לא מצליח לכתוב הודעות כמו שצריך בפורום? מה קורה עם הכתבן המזוין הזה ?!?

פורסם

מה זתומרת- כנס לVIEW ORDERS ותיראה את ההזמנה שלך ותיראה ביפנים את המוצר שהזמנת, אם אכן תיראה שהזמנת את המצלמה הזו בטעות זה באמת לא נעים -אולי קרה לך בטעות כי כולם ניראים אותו הדבר.

פורסם

התנסית פעם בכבל hdmi לhdmi קטן כמו של הגלאקסי 5?

יש לך המלצה לכבל טעינה ארוך שיכול לעמוד ב2A??

ואגב הזמנתי את הטלפון שהמלצת עליו!! מחכה שיגיע :)

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

מחפש כבל הטענה USB למיקרו USB באורך 1.5-3M

וגם מחפש מתאמי חשמל אמריקאי לאירופאי איכותיים

תודה לעוזרים

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)

• תוכן חדש...