Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור מציאות באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה חזל"ש.. :-D

צריך המלצה למטען MICRO USB לרכב, יש מבחר עצום הרוב מטענים מחורבנים שבמקרה הטוב לא מטעינים כמו שצריך ובמקרה הפחות טוב הורסים את הסוללה של המכשיר..

אני צריך אחד איכותי אבל לא יקר (בעדיפות לכאלה שיש להם ניסיון עם אחד או כמה מטענים כאלה)

לשימוש - טעינת מכשיר סלולר \ מצלמה

• תגובות 689
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי יש שניים גנריים כאלה ואני מרוצה מהם מאד

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מגני מסך וכיסויים לטלפונים של spigen בשבריר מחיר מחנות האווטלט שלהם (חנות רשמית של היצרן) ממש שווה ,אני קנית לS4 שלי את הסלים ארמור פשוט מושלם.

כדאי לרכוש כמה מוצרים ולבקש מהם איחוד חבילות וליהנות מהנחה על דמי המשלוח.

http://stores.ebay.com/Spigen-Inc/Spigen-Factory-Outlet-/_i.html?_fsub=4434894014&_sid=1118303154&_trksid=p4634.c0.m322

פורסם

אתה מודה לזה שאתה צריך יותר מ16 סוללות 18650 לקיבולת שכזו? זה יהיה אמור לישקול יותר מקילו ולעלות לפחות כ130$!.

בקיצור תגיד תודה אם אכן יהיה בפנים כ10AH ובקר טעינה עם נצילות של 75% :lol:.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שאלה קטנה חברים:

האם יש הגבלה איזה נורות לד(E27) מותר לשים באמבטיה (בעיית לחות/אדים)?

הזמנתי את הנורות האלו כי הן היו עם חיפוי ולא חשופים כמו הלדים האחרים אבל שקיבלתי שמתי לב שבקצה הראש יש פיתחי איוורור- אז האם זה מספיק בשביל חדר אמבטיה או שחובה ליקנות נורות עם דירוג IPXX?

led.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני גם שוקל לקנות מנורות כאלה, לא יודע מה טיב התאורה שהן מספקות (כמובן שתלוי בלדים)

השאלה היא, מלבד איך התאורה שלהן, מה קורה כשיש מתח גבוה\נמוך מדי - האם הנורה מתפוצצת\שורף את השקע..?

בעבר קניתי נורת חירום עם שלט, לא יודע אם היא עדיין עובדת [צריך 'להטעין אותה' בבית מנורה כשהמתג דולק], גם תאורת חירום ניידת מלדים - דווקא מוצר אחלה נראה ומרגיש גם די איכותי אבל הוא שבק חיים מהר מדי ככה שהוא לא שווה את הכסף..

אני מחפש פנס חזק במחיר טוב, [כל הפנסים הטקטיים למיניהם] שמגיע עם סוללה (הסוללות הארוכות האלה- בדכ בצבע צהוב\כחול) ומטען... בטוח מישהו קנה ויכול להמליץ..

פורסם

קניתי מנורת תירס דומה - כזו עםפ למעלה 86 לדים nxud 505 והספק של 13 ואט, צבע "לבן חם (בקיצור - צהבהב, משהו כמו 2700K)- אכזבה רבתי. האור מגיע מתוך נקודות מרוכזות, במבט ישיר מסנוורת מאד מה שמחייב אהיל אוטם, מצד שני תאורה חלשה מאד. שימשה אותי לנסיון בחדר אמבטיה יום אחד ומנורת ה-CFL בהספק 20 ואט daylight הוחזרה לאחר כבוד - גם יותר נעימה וגם מספקת הרבה יותר אור למרות מספר lumen די דומה, לפי זכרוני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עשיתי כמה נסיונות עם "תירסים" בהספקים שונים. נורת הלד היחידה שנותנת אור דומה ל CFL של 20 וואט היא לד של 20 וואט. אגב, אור "קר" נראה בהיר יותר מאור "חם" באותו ההספק.

:turn-l:
פורסם

טוב קניתי את הפנס הזה: http://www.ebay.com/itm/121373055861?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

קראתי כמה מאמרים בנושא וכמה סקירות וביקורות, אמנם הפנס הזה הוא Q5 ולא T6 הבהיר יותר אבל במחיר כזה וממוכר כזה (מוכר אמין, יש הרבה זיופים וחיקויים, לא שהם לא טובים אגב) אמרתי אני אבדוק.

בינתיים מחפש עוד אחד של T6 אבל יותר לאיזור ה2000LM (למרות שידוע לי שהרוב מחרטטים)

עדיין מחפש מטען איכותי לרכב (לשקע מצת) עם 2 כניסות USB.

יש הרבה זיופים באיביי - של בלקין וגריפין, המוכרים מודים שזה לא מקורי.

אני מחפש משהו איכותי, יש את Scosche reVolt אבל המחירים שלו עם המשלוח לארץ לא הגיוניים בעליל...

עד שזה יחזור למלאי של A4C אני אשמח להמלצה למטען בעל קיבולת גבוהה וחשוב שיהיה איכותי ולא זבל סיני זול...

תודה.

• תוכן חדש...