Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור מציאות באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה התקציב?

יש לי 10,000 של iWalk, פגז, מעולה, אמיתי ואמין. עבדתי איתו המון, תענוג אמיתי.

קניתי מ-KSP גם כן (בBF לפני שנה), בטוח יש להם נפחים קטנים יותר.

• תגובות 689
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר פורום שלח לי בפרטי- אולי זה יעניין אותכם :-).

אין לי אפשרות לכתוב בפורום מעביר דרכך

http://activities.aliexpress.com/1111_shopping_festival.php

יהיו מחירים מדהימים לחלק מהדברים

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

תעדכן אם אתה מוצא משהו מעניין, הרבה דברים שם לא שולחים לארץ (במיוחד הONE PLUS ONE שהולך להיות במחיר מטורף)

אגב, אולי לא כל כך הבנתי..המחיר הסופי יקבע ב30.10 ?

כי יש לא מעט מוצרים שכבר עברו מזמן את ה1111 לייקים או ה111 לייקים - יעני הגיעו למחיר הכי נמוך (ויש שם הוזלות מטורפות)

השאלה אם רק ב30.10 יהיה ניתן לקנות את המוצרים האלה במחיר המינימלי?

(כי ככה הם מרווחים פראיירים שלא שמים לב וקונים את המוצר במחיר כמעט מלא, דבר שני בטח יהיה מלאי מוגבל מאוד ב30.10 וכל הקודם זוכה)

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
פורסם

המחיר של הoneplus one מאוד מושך, יש לי לאן לשלוח בחו"ל, ב221$ זה כלום :|

לא הצלחתי אבל להבין את ההסברים המוזרים של הסינים האלה, היה שמה איזה חרטוט על coins ושצריך להמיר coins לcopuns, וממש לא הבנתי מה הם רוצים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ההמרה של המטבעות זה אם אתה משחק במשחק שם (למעלה בדף) אתה יכול לשחק עד 3 פעמים ביום ולהרוויח נקודות ואחכ להמיר לכסף, כמובן שזה מותנה ברכישה מעל סכום מסויים, לדוגמה 5$ הנחה אם אתה קונה מעל 39$ וכו'.

פורסם

טוב, ממה שאני מבין - רק ב11.11 משעה 00:00 (לא יודע לפי איזה TIMEZONE הם הולכים, לדעתי אצלנו זה מסביבות 9-10 בבוקר, לא סגור על זה) יתחילו סשנים של מכירות למוצרים, זה מחולק לפי שעה - מ00:00 עד 04:00 וכן הלאה כל 4 שעות.

הרשימה כאן: http://activities.aliexpress.com/1111_shopping_festival.php

כמובן שיש מלאי מוגבל, בטח יהיה עומס רציני וכל הקודם זוכה (לדעתי בפחות מהשעה הראשונה שהמכירות ייפתחו כבר לא יישאר מלאי).

מומלץ לשים התראה למוצרים שמעניינים אותכם, זה מתריע 10 דק' לפני (צריך להוריד את האפליקציה).

הדבר היחיד שלא הבנתי זה אם יש צורך ישר לקנות את המוצר או שאפשר לזרוק אותו לסל קניות (למרות שלדעתי זה לקנות ישר) וככה הוא נשמר לך, אחרת צריך לדעת לנצל את הקופונים למי שרוצה להשתמש בהם (צריך לאגור סכום מסויים בסל קניות).

בכל אופן, יש שם לא מעט מוצרים טובים במחיר מעולה (רק אלה שקיבלו את המקס' לייקים, אחרת המחיר הוא די סטנדרטי), כדאי לנצל את זה.

פורסם
לדעתי בפחות מהשעה הראשונה שהמכירות ייפתחו כבר לא יישאר מלאי

מניסיון קודם - במוצרים המבוקשים מדובר על דקות בודדות (אם בכלל) עד שהמלאי אוזל.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

ולאן אפשר לשלוח כדי שיגיע לארץ? נניח אם מדובר בסמארטפון משם.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מה קורה אם קניתי טלפון במחירים האלו מבחינת המכס? חלק מהמוצרים נשלחים רק ב EMS ככה שיעברו במכס כמעט בטוח.

יש שם טבלט ב 10 דולר שעולה ברגיל 130$. קניה שלו תגרום לי לשלם 33% מכס ומעמ מהסכום המקורי?

פורסם

אחרי שהסוללה שלי כמעט מתה סופית אני מחפש סוללה מקורית לגלקסי S3, כל מה שנתקלתי בו בEBAY היה OEM

שווה להתעסק? אני מפחד מניפוחים או אי התאמה בהספקים המובטחים שם.

Toyota Yaris TS

פורסם

ב100₪ תמצא סוללה מקורית חדשה עם אחריות. לא שווה לדעתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...