Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי אלטו - מי חשב שנקנה רכב חדש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיסכון של חלק קטן מהסכום והסדר הלוואה שעבד חלק מול בנק לאומי נרכשה במזל טוב סוזוקי אלטו לבנה עם תוספות הניקלים.

אמי רכשה את הרכב וקיבלה הנחה קטנה כי זהו הרכב השני שהוזמן במשפחה.

למען האמת מה שהכריע את הכף הוא ההלוואה הנוחה ולמען האמת הרכב ישמש לנסיעות קצרות באיזור ת"א.

אני מאמין שהוא לא יעבור יותר מ 10K בשנה, והשקט ל 3 שנות אחריות הכריע את הכף.

אישית אני חושב שהמחיר יקר מידי, קנינו את הדגם האוטומט, רק עצם ההפרש העצום בין שני הדגמים גורם לתחושה של זריקת כסף לפח, הרכב האחרון שהיה ברשותנו היה רנו 19 - 1700 ידנית, לפני כ 8 שנים והיה לו קלאץ' מאוד קשה, וכנראה שזה עשה לה טראומה קלה... אבל זה לא תלוי בי, אם אני אי פעם ארכוש רכב, הוא יהיה ידני.

הרכב האחרון שהיה ברשותי היה פיאט אונו משופצת שנת 84, והאלטו קצת הזכיר אותו בגודל, נקווה שאני אופתע לטובה.

גם ככה אני אנהג עליו מידי פעם אז נעדכן בהמשך.

פורסם

מזל טוב!

בכמה נרכש הרכב?

כיוון שנדמה לי אתה היחיד בפורום שיש לו אלטו אוטומטית,יהיה מעניין לדעת מה צריכת הדלק של אלטו אוטומטית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק עשינו העברת תשלום, הרכב יסופק עוד כשבועיים, כמובן שיהיו תמונות...

פרטים נוספים וצריכת דלק בהמשך...

פורסם

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אנחנו יודעים איך היא ניראית,מעניין יותר איך האוטומט נוסע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבין כל מכוניות המיני שמציפות את השוק בתקופה האחרונה, האלטו (הידנית) נשמעת לי כהצעה הכי אטרקטיבית.

פורסם

איך בדיוק היא נשמעת הכי אטרקטיבית? מדובר ברכב הכי נחות בקטגורית מיני שעולה אלפיה פחות מרכבים הרבה יותר איכותיים, מאובזרים ובטוחים. היתרון היחיד של אלטו הוא בצריכת דלק קצת יותר טובה בהשוואה למתחרות, אבל זו לא סיבה להתפשר על רכב שבקושי גירד 3 כוכבים במבחני הריסוק. בקיצור רכב לא רלוונטי לחלוטין.

פורסם

האלטו היא הרבה דברים, אבל אף אחד מהדברים האלה לא "אטרקטיבי".

להורים שלי יש אלטו והם לא הכי מרוצים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...