Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה

Syoma
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי אליכם בקשר לאזעקה.

יש לי באוטו אזעקה, אבל אין לי את השלט שלה, ואין לי מושג איזה אזעקה זאת...

האם יש אפשרות להתאים לה שלט אוניברסלי ללא השלט המקורי?

פשוט נמאס לי לסגור חלונות ודלתות כל פעם שאני יוצא מהאוטו....

פורסם

אני לא חושב שיש דבר כזה שלט אוניברסלי לאזעקה אבל גם אם יש נראה לך שיתנו לך שלט אוניברסלי שבו תוכל לפתוח כל אזעקה שבא לך :?::?::?:

פורסם
אני לא חושב שיש דבר כזה שלט אוניברסלי לאזעקה אבל גם אם יש נראה לך שיתנו לך שלט אוניברסלי שבו תוכל לפתוח כל אזעקה שבא לך :?::?::?:

לא, לא נראה שיתנו לי שלט שיפתח כל אוטו (זה נקרא scanner).

לידיעתך קיימים שלטים אוניברסליים לאזעקות או כל דבר אחר שפועל על גלי רדיו, הם פשוט מעתיקים את התדרים של השלט המקורי.

הבעיה שלי היא שאין לי שלט מקורי שאני יכול לשכפל אותו, בגלל זה שאלתי אם אפשר להתאים שלט אניברסלי לאזעקה ללא השלט המקורי

פורסם

שאלת על הדרך.

אם יש לי באוטו אימובילייזר מקורי שעובד לפי הקוד שהוא קורא מהמפתח בזמן ההתנעה, ויש לי חלונות חשמל מקדימה ונעילה מרכזית בכל הדלתות.

כמה יעלה לדעתכם להתקין משהו שיעלה חלונות קדימה (אחורה זה ידני לצערי) וינעל את האוטו בנעילה מרכזית?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא נראה לי שניתן להתאים שלט לאזעקה קיימת.

הפתרון הזול ביותר הוא החלפת ה"מוח" בלבד למוח אחר (משומש או משופץ) מתוצרת אותה חברה. כך אתה לא צריך להחליף את כל החיישנים והעבודה הקשה נחסכת.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

יש כזה דבר שלט אוניברסלי.

אבל הקאטץ' כאן הוא שצריך את השלט המקורי כדי לגרום לו לתפוס את ה"תדר" שעליו עובדת האזעקה שלך.

אז לך זה לא יעזור :roll:

ד"א, השלט האוניברסלי הזה לא טוב לכול אזעקה. ושאני קניתי אותו הוא לא הצליח לקלוט ת'קוד אז החזרתי לחנות בכעס רב.

הוא עולה 90 שקל בערך באוטו-דיפו.

פורסם
שאלת על הדרך.

אם יש לי באוטו אימובילייזר מקורי שעובד לפי הקוד שהוא קורא מהמפתח בזמן ההתנעה, ויש לי חלונות חשמל מקדימה ונעילה מרכזית בכל הדלתות.

כמה יעלה לדעתכם להתקין משהו שיעלה חלונות קדימה (אחורה זה ידני לצערי) וינעל את האוטו בנעילה מרכזית?

בערך 400 שקל.

אם תעשה חיפוש תראה שאיציק נ., מלכנו הנערץ, העלה כאן פעם פרוייקט כזה, כולל תמונות והסברים.

פורסם

אז תגידו לי, בעצם אם השלט הוניברסלי הזה אני יכול לפתוח כל אוטו!?!?!?

אני פשוט יושב לי באיזה חניון, מחכה שמישהו יבוא לפתוח את המרצדס שלו, ברגע שהוא לוחץ על הכפתור גם אני לוחץ אצלי וקולט את הקוד שלו.

נוסע אחריו, הוא נכנס הביתה. אני פותח את האוטו שלו אפ האוניברסלי ....

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

:D

חחח... הזכרתם לי משהו, כשהייתי קטן יותר (לפני 6 שנים בערך..) חבר טוב שלי הביא שלט אונברסלי כזה.. זה היה בכלל אני חושב לטלויזיה..

השלט היה מסוגל לפתוח\לסגור הזעקות של חלק מהרכבים.. היינו מסתתרים בשיחים ומשגעים אנשים... אךךך, ימי החטיבה... :?

פורסם
שאלת על הדרך.

בערך 400 שקל.

אם תעשה חיפוש תראה שאיציק נ., מלכנו הנערץ, העלה כאן פעם פרוייקט כזה, כולל תמונות והסברים.

אתה מתכוון לפרוייקט שהוא עשה עם נעילה מרכזית, הוא הרכיב נעילה ממרכזית אצלו באוטו. אצלי כבר יש נעילה שבאה עם הרכב, אני פשוט צריך רק את המוח ואת השלט כדי שיבצעו את הנעילה ע"י לחצה בשלט, ובנוסף אני רוצה כזה דבר שגם יעלה לי את החלונות באוטו במקביל לנעילה. עכשיו זה יותר מובן?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...